SS'leri tek tek değerlendirip savunmamı yapıyorum.
1.SS- Orada senin arabanı bozdum ve sen /rapor atarak gittin aracını tamir ettirdin. Buna Percy yetkili bile şahit.
2.SS- IC olarak zaten ufaktan sürtüşmelerimiz var 1.SS'in rolünü sürdürüyorum.
3.SS- Kendini acemi olarak görüyorsan sen bilirsin, ki alınmışsın.
4.SS- Bu emotu'u vermemin amacı Schmid karakterinin polise yalakalık yapması.
5.SS- Burada polis memurlarımız şahit, Scmid karakteri "Beni tutuklamak için hazırlanın, katil olacağım" gibisinden bir cümle kuruyor, hala rolümü sürdürüyorum.
6.SS- Bir kural ihlali bulamıyorum, sokağıma 6-7 araba girdiniz diye sordum.
7.SS- Burada vuracaksanız söyleyin diyorum, bana atılan DM'lere hiç bir şekilde karşılık vermediğimi beni tanıyan herkes bilir. Ben şikayetimi açar geçerim.
8.SS- Burada birşey göremedim
Şimdi OOC kısma gelirsek, benim Allah'ıma, Kur-an'ıma söven birine evet kin beslerim. Fakat bunu oyuna yansıtacak biri değilim, bu sunucuda 650 saate yakındır oynuyorum. Beni sunucunun çoğu tanır, yaptığım rolü beğenir. Eğer bu tür rollere giriyorsanız, sonucuna katlanmak zorundasınız. Bir diğer konu ise SS'lerin çoğunun PM karalanmış olması, kanıtlarda oynama var bu yüzden reddedilmesi taraftarıyım. Büyük ihtimal PM'lerde MİX dönüyor, bu yüzden PM'lerin açık olarak atılmasını istiyorum.
Şimdi sıra Blake'de;
Bizi takip etmeniz üzerine sizi vurduk, bunun sebebi White Park ile daha yeni bir çatışmadan çıktık ve bizi takip ettiniz, git dediğimiz halde peşimizde durdunuz-ki, elinizde silahla geldiniz peşimize. Vurulmaya davetiye çıkardınız. PD'nin önüne atacaktım seni -ki atmadım çünkü yasak olduğunu öğrendim.Schmid'in olduğu her birlik kötüdür, çünkü rol bilmiyor.
Savunmam bu kadar, fakat kanıtların hepsinde oynama var.
Hakkımda olan ilk şikayet, buna göre değerlendirirseniz sevinirim.