Kalapatirov birliği hood onaylı bir birlik olmasına rağmen sıradan bir oyuncuya aşağılayıcı hakaretler dahi etmiyor, alttan alıyor.
Neopolo Bartolini karakteri ise, şehirin en eski, hood onaylı birlik liderini koca bir organizasyonun içerisinde köpek yerine koyarak aşağılayıcı ithamlarda bulunuyor. Kurallarda bu yasak, kabul edilebilir bir şey değil.
Tamaz ve Neopolo arasında ufak bir laf atışması geçti. Bu aşağılayıcı bir rol değil. Kuralda bahsedilmeye çalışılan çok daha ekstrem durumlar diye düşünüyorum. Bu benim yorumum.
---------- Neopolo, Castelli birliği ile girdiği çatışmada yaralandı 8 saat geçmeden çatışmaya girdi. Bu kuralı birden fazla kere ihlal etti.
Bahsedilen kural(İllegal Birlik Kuralları > 2.2) Çatışma;
Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.
Kuralın bilincindeyim. Karakterimi 18 Ocak 2020 tarihinde akşam 18:57 süre zarfında vuran karakterler Sonny Calante ve Frank Nitti. Benim aradan yaklaşık 3 saat geçtikten sonra vurduğum karakter Declan (Çatışma diyemiyorum çünkü tek taraflı bir olay) ve bu yaklaşık 20 karakterle yapılan bir vuruş rolüydü. Kuralda bahsedilmek istenilen benim okuduğumda anlayıp, yorumladığım kadarıyla çatışmaya giren iki taraf için geçerli. Karakterim vurulduktan sonra tedavi rolleri yapıldı, AK-47 silahını kavrayıp ateş edemeyecek bir durumda olsa ona göre yönetirdim. Yaralı rolümü, genel rolüme yansıtarak süsledim. (Yürürken topallıyordur vb...) Bunun dışında Sonny Calante'nin vurulması olayında ortada bir çatışma yoktu. Sonny karakteri daha önce farklı karakterler tarafından vurulmuş, yerde yatıyordu ve Neo tarafından bacağına sıkıldı.
Somut Kanıtlar 1 (Frank Nitti ve Sonny Calante'nin karakterimi vurması): GösterGizle Somut Kanıtlar 2 (Sonny Calante'yi yaralı halde yatarken karakterimin vurması): GösterGizle Okuduğum kuralları yorumlama şeklimde bir ihlal yapmadığım ortaya çıkıyor fakat kuralları yanlış yorumlamışta olabilirim, yönetimin kararı.