Konu: [13.01.2020] Sonny_Calante, Frank_Nitti, Joe_Gurunzo, Timothy_Mazzi  (Okunma sayısı 388 defa)

#10 - 14.01.2020 14:49
IC açtığın şikayetin OOC kendi discordum sövmemi karıştırman sence doğru bir şey mi? : D Kendi discordumda istediğim gibi davranırım.

#11 - 14.01.2020 14:52
İnsanların kendini rezil etmesi çok kötü bir şey kendini rezil ediyorsun. Şikayetin tarafını böyle saçma sapan konularla kendine çekemezsin. O discord konuşmaları bize ait ve oyun dışı alandan yapılıyor buna sen karışamazsın. Sadece yaptığın şey kendini haklı göstermekten başka bir şey değil.

#12 - 14.01.2020 14:55
İnsanların kendini rezil etmesi çok kötü bir şey kendini rezil ediyorsun. Şikayetin tarafını böyle saçma sapan konularla kendine çekemezsin. O discord konuşmaları bize ait ve oyun dışı alandan yapılıyor buna sen karışamazsın. Sadece yaptığın şey kendini haklı göstermekten başka bir şey değil.

Heh tamamdır bu itirafı bekliyordum teşekkürler.

https://i.hizliresim.com/mXvl2Y.png = Ban yersek bu vice çöp olur yazmışsınız bence yasaklanmanız için gayet güzel bir sebep.
Ne dediğimi anlamadan konuşman komik durumuna düşürüyor seni. Zaten düzenleme yaptım ban yersek vice rolümüzü çöp olur (;

#13 - 14.01.2020 14:57
Bizi burada zorunlu tutan bir şey yok eğlenmek için oynuyoruz. Ban yersek yönetimin kararı buna saygı duyarız ve çıkarız. Fakat söylenmek isteneni anlamaman komik durum ve biz buna oluşum olarak gülüyoruz. Fazla bence konuyu başka yere saptırmaya çalışma.

#14 - 14.01.2020 14:59
@pushittothelimit Sana inanıyorum.

#15 - 14.01.2020 14:59
Size inanıyorum.

#16 - 14.01.2020 15:02
Savunmalarınızı lütfen tek ileti üzerinde toparlayın.
şeklinde uyarı yapmama rağmen, iki sayfa olmuş. Bireysel tartışmalarınız için açılan bir bölüm değil. Herkes savunma yaptığına göre, konunun kıvılcımlardan ateşe dönüşmemesi için, kilitliyorum. Durumu inceliyoruz.

#17 - 14.01.2020 15:11
Alberich_Schmid ( @Mustafa Akbulut )   - rolü böldüğünüz için cezalandırılacaksınız. Eğer ortada bir ihlal varsa, ekran görüntülerini alıp bölmeden ya da /pm ile uyarıp şikayet açabilirsiniz.

Joe_Gunuzo ( @slinder ) - Ortak Nezaket gerekçesi ile cezalandırılacak. Kimseye hakaret ya da küfretme hakkına sahip değilsiniz. Anlık bir olayda, ortada bir problem varsa ve çözemiyorsanız, /rapor komutunu kullanabilirsiniz.

Jason_Greecen ( @mhisky ) - Retarted RP gerekçesi ile cezalandırılacak. Silahlı birisinin üzerine, bıçak ile koşmanız mantıklı bir rol değil.

Matt_Dark ( @phobia ) - Rolden kaçmak gerekçesi ile cezalandırılacak.

Kurallara göre belirtilen karakterler ceza aldı. Ayrıca, kendinizi ülke başkanı gibi tanıtıp "ban yersek vice çöp" olur kafalarından ayrılmalısınız. Kim yasaklanırsa yasaklansın, burası çöplüğe dönmez. Bu tarz egoist davranışları kınıyoruz. @pushittothelimit

« Son Düzenleme: 14.01.2020 15:14 balvenie »

#18 - 14.01.2020 15:35
Gözden kaçmış. Carmine Mazzone ( @Barzini ) karakteri Bug Abuse(sürücüsü olmayan araçtan ateş etmek) sebebi ile cezalandırılacak. Aşağıya alıntıladığım kuralda belirtildiği gibi, tekrarı halinde yasaklanacaksınız.

Alıntı yapılan: Vice Roleplay
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI
...
Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.