Konu: Tarife Sistemi  (Okunma sayısı 182 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2020 23:24
Oyunda elektronikçi mağazası var ancak içerisinde hiçbir şey satılmamakta. Fikrimce elektronikçilerde kamera, telefon, hat, kulaklık, saat, MP3, radyo ve tarife satılmalı. Hat ve tarife sisteminin nasıl işleyeceğini aşağıda anlatacağım.

-Hat

Elektronikçilerden bir adet telefon aldıktan sonra telefon hatsız bir şekilde bize gelecek. İlk önce hat almamız gerekecek, hat aldığımızda rastgele bir numara verecek ve artık telefonumuz tarife alabilmek için hazır olacak.

-Tarife

Oyunda 3 adet tarife bulunacak. Bunlar şöyle sıralanabilir: Ekonomik Tarife, Avantajlı Tarife, Bonkör Tarife. Telefonumuza hat aldığımızda tarifesiz olacağız yani 0 SMS, 0 DK ve 0 MB internetimiz olacak. Arama yapmak, mesaj atmak veya telefondan bankada bulunan paramızı kontrol etmek istiyorsak tarife almalıyız. Diyelim ben Ekonomik Tarife aldım. Bu tarife paketi şunları içerecek: 10 SMS, 30 DK, 250MB internet. SMS hakkımızı mesaj atmak, DK hakkımızı arama yapmak, MB hakkımızı ise telefondan GPS - Banka Uygulaması - Müzik gibi şeyler için kullanacağız. Aldığımız tarifenin bir hafta süresi olacak. Bir hafta sonra tarife dolacak ve yeni tarife almak zorunda kalacağız.

+Bonus

Oyunda telefona link ile müzik açma eklenebilir, bu sayede MB hakkımızı müzik açmak için kullanırız.

Telefonlara Araç - Ev - İşyeri İlanları bölümü eklenebilir. Yine MB harcayarak bu bölümlere giriş yapıp ilan verebiliriz. Diyelim ben araba ilanlarına bakıyorsam bir liste hâlinde satılan arabalar çıkar. Bu sayede ikinci el araba piyasası harika bir şekilde döner. İlan verirken insanlar telefon numarasını falan bırakır. Bu sayede ekonomi canlanır.

Telefonlara ayarlar kısmı eklenebilir. Ayarlar kısmından telefonu Ahize veya Hopörlör olarak ayarlayabilir, zil sesini değiştirebiliriz.

Aklıma şimdilik bu kadar geldi. Önerdiklerim sunucuya eklenirse cidden sunucu için yararlı olacaktır. Teşekkürler.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 10.01.2020 23:31
Gerçeklik açısından hoş bir AR-GE. Destkeliyorum. Hoş olacaktır.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.01.2020 11:35
Fazlasıyla gerçekçi fakat gerek yok telefon alıp hat almak yeterli oluyor. Desteklemiyorum
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 11.01.2020 13:29
Gereksiz.
« Son Düzenleme: 19.11.2020 06:49 Flexman »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 11.01.2020 14:39
Açtığınız AR-GE'lerin detayına kadar bildiğim bir sunucuda var ekleseler özenti derler. "Desteklemiyorum."
Açtığım AR-GE'ler zaten her sunucuda bulunan klasik ve olması gereken sistemler. Eğer özenti derler kafasında bakarsan bu sunucu yerinde sayar. Sunucunun gelişmesi için illa diğer sunucularda da bulunan sistemler eklenmeli. Herkes AR-GE'lere rolle yapılabilir, özenti derler vb. kafasıyla bakıyor. Ne diyebilirim ki? Herkes böyle görecekse, komple her sistemi kaldırsınlar ve sadece /me /do'yu bıraksınlar. Hadi yapın bakalım rolünüzü. :D

Ha ayrıca şuna da değinmek istiyorum, komple diğer sunuculardan alıp yapıştırmıyorum ben bu sistem önerilerini. Kendi fikirlerimi de sunuyorum, örneğin evcil hayvan sistemi önerimde yeni hayvanlar önerdim ki diğer sunuculardan bir farkımız ve sistemsel olarak çeşitliliğimiz olsun. Teşekkürler. @Mustafa Akbulut
« Son Düzenleme: 11.01.2020 14:45 Emrorem »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 26.01.2020 16:45
Şimdilik bu kadar detaylı bir telefon sistemi düşünmüyoruz ve elektronik satışları da 7/24 üzerinden devam edecek. Teşekkürler.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok