Öncelikle belirtmeliyim ki Vice yönetimi her konuda tam kıvamını yakalamışlar. Ne şu an aktif olmayan bazı sunucular gibi aşırı baskıcı, ne de aşırı rahatlar. Tam ortasını yakalamışlar. Bunu başarmak herkesin harcı değildir. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Gördüğüm kadarıyla Vice Roleplay hakkında düşüncelerimizin belirtileceği yerde bir kişiye fütursuzca eleştiride bulunulmuş, herkes birbirini eleştirebilir ama "o ve ekibi" dendiği an burada konunun içine o ekiptekileri de dahil etmiş oluyorsun.

MTA-SAMP hayatım 2013-2014 süreleri gibi çok eskilere dayanıyor, ancak tam anlamıyla roleplay dediğimiz oyunda ciddi anlamda üstüne bir şeyler koymaya başladığım zaman 2015-2016 yılına tekabul ediyor. Şu an kapanan sunucunun zirve yaptığı yıllardı. O zamanın Massaro (ilk açılan Massaro ve onun öncesinde açılan 1-2 birlik) gibi birliklerinde serüvenim tekrardan devam etmiş, yeri geldiğinde Yunan birliği gibi kaliteli birliklerde de bulunmuş, yeri geldiğinde Massaro (son Massaro

) gibi kaliteden aşırı yoksun birliklerle zaman geçirmiştik. En son o kapanan sunucuda Vor birliğinde yöneticilik yaparken ic sebeplerden ötürü birlik rafa kaldırılınca samp serüvenimi noktalamış, bir yıl kadar ara vermiştim. Bu sürece kadar nereden baksanız 16-18 birlikte ya yönetici, ya kurucu ya da üyeydim. Yapılabilecek her konsepti yaptım denilebilir. Benim gibi o ekipte roleplay geçmişi çok eskilere dayanan bir çok insan mevcut. Buradan gelmek istediğim nokta eleştirdiğin keskin adlı arkadaşın ekibinin dmci gruplardan oluşmadığını kısaca anlatmaktı. Yani sizler belki roleplayden bihaberken biz bu oyunu oynuyorduk.
Arkadaşımın oynadığı sunucu tamamen bir dm sunucusuydu ve gerekeni yaptı. Dm üzerine kurulu bir sunucuda rol yapamazsın. Siz, o arkadaşıma "Dm üzerine kurulu, toxic bir sunucuyu bırakıp roleplay keyfini iliklerine kadar hissedebileceğin Vice Roleplay sunucusuna geçerek kendini ve ekibini rahatlatarak en iyisini yapmışsın" demek yerine insanları karalamaya çalışmanız bana çok doğru gelmiyor. Saygılar, sevgiler.