Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21466 defa)

#40 - 25.11.2019 01:45
Önceki VC mapıyla açtığınız zaman sunucu kapanana kadar oynayan nadir kişilerdendim. Malesefki yeniden açıldığınızdan bugün haberim oldu. Neden böyle oldu yahu? İnsan bir eski kullanıcılara e-mail yollar. Kırıldım. Youtube'dan rastgele videonuzu görüp geldim. Onu görmesem halen haberim yoktu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#41 - 25.11.2019 03:56
Önceki VC mapıyla açtığınız zaman sunucu kapanana kadar oynayan nadir kişilerdendim. Malesefki yeniden açıldığınızdan bugün haberim oldu. Neden böyle oldu yahu? İnsan bir eski kullanıcılara e-mail yollar. Kırıldım. Youtube'dan rastgele videonuzu görüp geldim. Onu görmesem halen haberim yoktu.

Gözümüz yollarda kalmıştı.   :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#42 - 25.11.2019 05:40
Para konusu cidden sıkıntılı. Yanınıza beş on kişi alıp sağda solda iş arasanız dahi terslenebiliyorsunuz. @Manifesto nun dükkanından işletmecisini oyalarken çaldığımız viski bardaklarını satabilirsek umarım oluşumun tamamına bıçak alacak ve biraz hır gür rolleri yapabileceğiz. Ufak tefek sıkıntılar hep olacaktır fakat genel olarak rol konusunda bir problem yok gibi ve umarım öyle devam eder.
funny
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
trickstertrick,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

h4x

*
v2 Oyuncusu
#43 - 25.11.2019 13:29
Para konusu cidden sıkıntılı. Yanınıza beş on kişi alıp sağda solda iş arasanız dahi terslenebiliyorsunuz. @Manifesto nun dükkanından işletmecisini oyalarken çaldığımız viski bardaklarını satabilirsek umarım oluşumun tamamına bıçak alacak ve biraz hır gür rolleri yapabileceğiz. Ufak tefek sıkıntılar hep olacaktır fakat genel olarak rol konusunda bir problem yok gibi ve umarım öyle devam eder.
Oldukça haklı, sunucuda para sıkıntısı çok fazla var insanları mesleklerden uzaklaştırmak istiyorsunuz fakat paydayler olmasaydı canlarımızı bile dolduramayacaktık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#44 - 30.11.2019 18:57
vice city haritasının sorunları giderilip entegre edilseydi daha iyi olabilirdi ama böyle de iyi

bir de rol çeşitliliği açısından masa sandalye gibi şeyleri parasız kurabilsek
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#45 - 30.11.2019 22:39
vice city haritasının sorunları giderilip entegre edilseydi daha iyi olabilirdi ama böyle de iyi

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#46 - 17.12.2019 19:54
  Kendi şahsi fikrimi buraya yazıyorum. Tartışmak isteyen alıntı yaparak yanıt verebilir. İlk olarak kendi fikrimi söyleyeyim.

Sunucu yaklaşık iki aydır açık. Önceki sürümünü söylemiyorum. Forum tasarımı oldukça hoş. Kuralları, sunucu ekonomisi ve forumda yer alan her şeyi dikkatlice okudum. Oldukça başarılı her şey. Kaliteli bir yönetim ekibi var sunucunun. Çok cana yakın, egolu olmayan, bilgili bir yönetim ekibi var. Böyle gittiği sürece sunucu üst yerlerde olur her zaman. Sistemler oldukça kaliteli. Yönetimden tek bir isteğim var onu da açıklık getireyim. Önemli olan sistemler değil. Sunucunun roleplay ortami. Tabii bu sunucu da roleplay bilgisi yeterli olmayan kişilerde oynamak isteyecek fakat tam olarak roleplay bilgisini kazanmadan sunucuya giriş yapamasinlar. Neden? Sunucuda kaliteli bir roleplay döndüğü zaman gelip baltalayabiliyorlar. Aynı şekilde trollemek için gelen arkadaşlar da. Bunların olmamasına özen göstermenizi bekliyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.  :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#47 - 28.12.2019 00:38

Öncelikle, sunucu gerçekten güzel görünüyor, başarılarınızın devamını diliyorum.
Üstteki yoruma katılıyorum. San Andreas mapli bir sunucunun Vice City konseptli olması ne kadar doğru, tartışılır doğrusu.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#48 - 28.12.2019 02:34
Sunucu haritası Los Santos tabanlı Vice City objeleriyle desteklendi, adına bu yüzden Vice Şehri deniyor. Vice City'nin orijinal mapi zaten 1984 yılına ait, bu oynadığımız şehri onun 2019 yılı gibi düşünmüştük zamanında. v1'den bildiğimiz gibi malesef Vice City çok büyük buglarla doluydu ve fixlenmesi imkansız gibiydi. Keşke fixlenebilse ve orada rol yapsak tabii ama çok zor görünüyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#49 - 28.12.2019 02:41
Sunucu haritası Los Santos tabanlı Vice City objeleriyle desteklendi, adına bu yüzden Vice Şehri deniyor. Vice City'nin orijinal mapi zaten 1984 yılına ait, bu oynadığımız şehri onun 2019 yılı gibi düşünmüştük zamanında. v1'den bildiğimiz gibi malesef Vice City çok büyük buglarla doluydu ve fixlenmesi imkansız gibiydi. Keşke fixlenebilse ve orada rol yapsak tabii ama çok zor görünüyor.

Keşke fixlenebilse ve Vice City mapi kullanılsa gerçekten çok şahane olurdu ancak yine de sunucu gerçekten çok iyi gibi duruyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok