Konu: Vice Roleplay Hakkındaki Düşünceleriniz  (Okunma sayısı 21395 defa)

#210 - 26.04.2021 17:39
Sampa başladığımdan beri en çok sevebildiğim sunucuydu, politika, yönetim, sade sistemler ve rolleri aşırı iyidi... Son zamanlarda suncuda artan troll ve kural bilmez kitle yüzünden rollerin kalitesi düşmeye başladığını düşünüyorum, kendince güzel rol yapmak isteyenlerin de karşısına çıkan bu kitle her oyuncuyu az da olsa sıkmıştır diye düşünüyorum. Yönetimin bu durumdan haberdar olduğunu varsayarak en kısa sürede sorunlar çözülür diye umuyorum.  :( :(

Bu arkadaşın her dediğine bir bir katılıyorum, sampta 2015-2016 dönemini saymazsam en sevdiğim roleplay sunucusu burası ama şuan arkadaşın bahsettiği kitle çok fazla can sıkmaya başladı. Yönetimin bu konuda tutumunu bildiğim için sabırla bekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#211 - 26.04.2021 17:55
harika bir ortamı var yönetim ekibi olsun destek ekibi olsun gerçekten çok yardımcı oluyorlar ve tabikide rol kalitesi mükemmel
« Son Düzenleme: 03.01.2022 13:31 eternalz »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#212 - 26.04.2021 18:06
Ne diyebilirim ki,  :vays: :nays: yani.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#213 - 26.04.2021 18:10
1 yıla aşkın bir süredir oynuyorum, arada bir ara veriyorum ve bu sayede geri döndüğümde daha zevk alıyorum ama bazen bir takım sistemler rahatsız edici olabiliyor.

Bunun, bana göre en rahatsız edici sistemi hasar sistemi. Deagle dışında hiç bir silah iyi bir damage vurmuyor, bunun için ne kadar arge açsam da pek dikkat toplamadı. Eğer hasar sistemi bir tık daha iyileştirilirse çok daha rahat shootout rolleri yapılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#214 - 26.04.2021 18:29
Cezalar konusunda çok inisiyatif verildiğini düşünüyorum. Sunucunun konsepti rol öğretmekten ziyade rol yapanları destekleyici olması gerekiyor. Bundan trolling gibi şeylerin cezası jail değil kalıcı yasaklanma olmalı. Açıkçası başlangıç için rol seviyelerinin düzgün ölçülmediğini düşünüyorum. İmla kuralına uymayan, her kelimeyi büyük harfle yazan insan sayısı çok balıkçı da rahatsız edici durum. Başvuru sürecini nasıl geçtiğinden şüpheliyim bu insanların. Sunucunun kalabalık olması bir şey ifade etmiyor, 750 yerine rol bilgisi sağlam 400 kişi görmeyi isterim açıkçası. Biraz daha süreçlerin zorlaştırılmasından yanayım. Sistemler falan güzel, roller sistemler sayesinde destekleniyor böylece insanları daha çok role teşvik ediyor.

@darkangel07  Eline sağlık.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#215 - 26.04.2021 18:31
Gerek rol ortamı, gerek oyuncuları, gerekse mapleriyle harika bir sunucu bana göre.
Ancak sistemler konusunda diğer sunuculardan bir tık geride kalıyor, bu kadar fazla oyuncunun olduğu bir sunucuya daha fazla yenilik gerekiyor.Özellikle bu yeniliklerin çıkış kaynağı olan ARGE bölümüne çok fazla dikkat edilmiyor.
Daha çeşitli sistemler getirilirse bu sunucunun 1000 online bile göreceğini düşünüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#216 - 26.04.2021 18:31
henüz oyuna bile girmedim ama beğendim  O:-)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#217 - 26.04.2021 18:34
Sunucu gerçekten kendini oynattırıyor bir çok RP sunucusun da oynadım ama en fazla saran burasıydı.Gerek adminleri olsun gerek yaşanan roller veasire olsun
low rp yi en aza indirebilmiş sayılı sunuculardan bir tanesi ve daha iyi yerlere de gidiceğini düşünüyorum :vice:
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#218 - 26.04.2021 18:58
Öncelikle sunucudaki ilk zamanlarımda Vice City haritası olmadığından hem sunucudan soğuyup, hem de biraz önyargılarım oluşmaya başlamıştı. Sunucuya önceki oynadığım bir diğer Roleplay sunucusunu bırakınca başlamıştım, ortam bana biraz sert geldi yani herkesin rolleri iyiydi ve kimsenin açık arama derdi yoktu. İlk 5 ay sunucuyu haftada 1 saat gibi bir süre kadar oynamaya başlamıştım ve daha sonrasında sunucunun atılımlarını ve yaptıklarını gördükçe sunucuda oynama hevesim arttı.

Vice Roleplay sunucusu, bana ilk defa bir sunucuyu önemsettirdi. Demek istediğim; ilk defa bir sunucu için endişelendim, gündemini takip ettim, yetkililerini takip ettim hatta tek oynadığım oyun SA:MP'tı ve SA:MP'ta tek girdiğim sunucu olmuştu Vice Roleplay. Hala da en çok Vice Roleplay'de oynuyorum. Yaklaşık 8 aydır da sık sık güncellemelerinize bakıp bu sunucuda hizmet vermeye çalışıyorum. SA:MP alemindeki nadir kaliteli sunuculardansınız, umarım aynı ölçüyü yakalamaya devam edersiniz. Sevildiğinizi unutmayın!  :) :o
Yaklaşık 2 ay geçti, düşüncem aynı. Sunucunun adminleri egoist değil, tamamen kendimi arkadaşlarla ortak bir oyun oynuyormuş gibi hissediyorum. Bu ortam hiçbir yerde olmadı, bunlar için teşekkürler. <3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#219 - 26.04.2021 19:12
3 gün sonra 1 yıl olacak, şu ana kadar herhangi bir ayrım, adam kayırmaca görmedim admin ekibinde. Ayrıca oyunculara tanınan özel skin, özel map yapımı gibi şeylerle oyuna oyuncuları daha bağlı kılıyor Vice. Rol ortamında low rp veya medium rp'den gelen oyuncuların bile Hard rp'ye yönelik rol yaptırmasını ve rollerini daha güzel kılmasına olanak sağlayan bir sunucu.  :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok