Konu: The Shirohime  (Okunma sayısı 22183 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#310 - 19.10.2020 00:09
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#311 - 20.10.2020 04:24
Geriye dönüp bakınca duygulanmamak elde değil. Tüm birlikteki arkadaşlara, emekleri için teşekkürler. Süpersiniz. Böyle devam edin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#312 - 23.10.2020 14:34

Nedir, Ne Değildir? #2: VCPD Üyesi Olmak

Tekrardan merhaba Vice şehri sakinleri! Ben Arnaldo Vespucci. Çok ama çok kısa bir sürenin ardından ''Nedir, Ne Değildir?'' serisinin 2. Bölümünü sizlerle buluşturmak istedim. Bu seride hem arayı fazla açmayacağım hem de sizi fazla sıkmamaya çalışacağım. Bugün ele aldığımız konu VCPD üyesi olmaktı. Bugünkü röportajımda konuğum Skyler Rogers oldu. Kendisi de mesaisinden arttırdığı vakitte evine gidip dinlenmek yerine vaktini bana ayırdı. Hem Bayan Rogers'a, hem de bu röportajın gerçekleşmesi için gerekli izinleri veren Vice City Polis Akademisi'ne minnettarım. Daha fazla lafı gevelemeden sorularımıza geçelim.

Arnaldo Vespucci: İlk sorum sizle ilgili olacak. bu işe, VCPD ekibine katılırken ne hissettiniz? Hangi düşünceyle başvurdunuz?

Skyler Rogers: Pekala, polis olma hikayemi anlatırsam tüm köşe dolar... Kısaca özetlemem gerekirse şöyle, ben Vice şehrinde doğdum, büyüdüğüm yer New York oldu, ailem taşınmıştı. Lisede burs kazanınca Vice'a geri döndüm. Lisede voleybol bursuyla oynuyordum, profesyonel bir voleybolcu olacağım düşünülüyordu, geleceği olanlardandım. Finallere yaklaşırken malesef sakatlık yaşadım, bu çok ayrı bir olay. Her neyse, sakatlığımdan sonra kolej burslarım iptal oldu, iyi bir eğitime sahip olamadım yani. Ancak liseden mezun olup işsiz kalınca ailemden para istemeye utanır hale geldim, tek umudum voleyboldu ve elimden gitti. Ardından part time işlere girdim, hepsinden bir yıl sonra ayrıldım neredeyse. Hayatımı sonsuza kadar böyle geçiremeyeceğimi düşündüm, ki geçiremezdim. Hayatımın bir amacı olmalıydı, ileride torunlarıma ben gençliğimde bunu bunu yaptım diyebilmeliydim. Bu yüzden polisliği tercih ettim, insanların hayatını değiştirmek istiyordum. Polislik bunun için en ideal meslek diye düşündüm. VCPD ekibine katıldıktan sonra hislerime gelirsek... VCPD'ye ekip demek doğru olmaz, biz bir aileyiz. Çok güçlü ve kalabalık bir aileyiz. Bu kutsal ailenin bir parçası olmak tabii gurur verici, mavi çizgiyi biz oluşturuyoruz.

Arnaldo Vespucci: Size hak veriyorum, zorluklar yaşamışsınız ve atletik birisiniz. VCPD ''ailesi''ne katılmak doğru karar olmuş. Pekala, hızlı devam edelim. Hiç tek başınıza bir suçluyu tutukladığınız oldu mu? Ya da zor bir vaka...

Skyler Rogers: Şu an bir çaylak olduğum için hiçbir zaman sahaya tek başıma çıkamıyorum, normalde bile genelde BECKETT birimi adını verdiğimiz ikili devriyelerle sahaya çıkıyoruz. Bu zamana kadar yaptığım en zor tutuklama... Güzel soru ancak aklıma bir şey gelmiyor. Vice kalabalık bir şehir, sürekli aktif olarak sahadayız. Aklımda kalan kesin bir şey yok, gereğinden fazla iğrenç durumla karşılaştım ama kesinlikle şu dediğim bir şey yok.

Arnaldo Vespucci: Anlıyorum, çaylaklık dönemi sizin için nasıl geçiyor?

Skyler Rogers: Çaylaklık çok zor, gerçekten çok emek veriyoruz. Eğitmenlerimizin kafasını şişirip kendimizi iyi bir polis olmaya hazırlıyoruz. Bu sıralarda hata yapma hakkımız var ancak çok kritik bir dönemdeyiz. Var gücümüzün sonundayız, departmana kendimizi kanıtlamalıyız. Kendimizi kanıtlayabilmek için çok çalışıyoruz, Vice şehrinin insanlarına iyi hizmet etmek istiyoruz. Bu sebeple ortaya koyduğumuz azim çok fazla, umarız bu süreci iyi atlatıp ekip arkadaşlarımızala beraber gerçek bir memur oluruz. Şu an için çaylaklık dönemim beni gerçek sahaya hazırlıyor, bundan gayet memnunum. Zorlu geçmesi gerekiyor, gayet zorlu geçiyor. İnsanlarla mücadele etmeyi, gerekirse yumruk yemeyi, bir memur gibi düşünmeyi öğreniyoruz. Çaylaklık döneminde kendimizi hayatın gerçeklerine hazırlıyoruz, ailemiz yardımcı oluyor. Bu soru da bu kadardı.

Arnaldo Vespucci: Gerçek bir sahadan bahsettiniz, çaylaksınız. Ne zaman kendinizi tecrübeli, kıdemli bir VCPD memuru olarak hissedeceksiniz?

Skyler Rogers: Bana kalırsa çaylaklıktan kurtulmak gerçek bir memur olmayı sağlamaz, gerçek bir polis memuru olacağım gün apoletimi alacağım, yani memur üç olacağım gün bence. Apoletli olduktan sonra olay yerlerini yönetip sorumluluk almaya başlıyoruz. Memurları eğiten kişi olup departmana yeni çaylaklar yetiştiriyoruz, ayrıca çavuşluk sınavlarına girip kendimizi bir üst lige taşıyabiliyoruz. Kısacası apoletli olduktan sonra gerçek bir memur olacağımı düşünüyorum.

Arnaldo Vespucci: Peki, geçtiğimiz günlerde Çavuş Neudstadter ile bir yayın yapmıştık. Bu yayını izlediyseniz anlamışsınızdır. VCPD ailesindeki her üyenin, soğuk kanlı ve o kadar da özgüvenli olması gerekiyor. Vakalara duygusal yaklaştığınız oldu mu?

Skyler Rogers: Henüz bir çaylak olarak kendimi tamamen sıfırlayamadım, yani duyguları kapatmak çok zor, tahmin edebiliyorsunuzdur. Soğukkanlı yaklaşıp bir ceset görmeyi normal karşılamak ne zaman olacak bilmiyorum ama gerçekten zor bir durum. Duygusal yaklaştığım olay... Çok oldu.

Arnaldo Vespucci: Sizden bir örnek alabilir miyiz?

Skyler Rogers: Tabii, şöyle... Bir gün destek çağrısı geldi, saha görevimdeydim. O zamana kadar hiç ateş etmemiştim, gittiğimizde bir kadına işkence eden birisinin suya atladığı, ateş etme hakkımızın bulunduğu söylenmişti, o gün ilk kez ateş etmiştim, çok tuhaf hissetmiştim, sanırım isabet ettirdim. Hala emin değilim, uykularımı kaçırıyor. Ancak olay burada patlamıyor. O adamın işkence ettiği o kadını gördükten sonra benim için hayat durmuş gibi oldu. O kadını o gün hastahaneye götürdük, ameliyathanede daha fazla dayanamadı. Kimliğine bakarak anons yapmak zorunda olmak, öldüğünü bildirmek... Bunlar çok zor şeyler. Aklınızdan çıkartamıyorsunuz, bu olayın sonunda ekstra olarak Market Caddesi'nde son model aracıyla drift atarak insanların hayatını tehlikeye atan birisi vardı, o gün orada kendimi adeta b*k gibi hissediyordum, daha yeni böyle şeyler yaşamışsınız ve şımarık birisi böyle şeyler yapıyor, o gün işkence gören kadının tercihi değildi işkence görmek. Market Caddesi'nde drift atıp polisten kaçan kadının ise kendi kararıydı.

Arnaldo Vespucci: Sizi anlıyorum diyemem, bu çok zor bir durum. Biz de haber ekibi olarak zor durumlarla karşı karşıya kaldık ama bu kadarıyla karşılaşmadık.

Skyler Rogers: Kendisini tutuklarken onunla bir konuşma yaptım, normalde yapmamam gerekliydi. Kendisini suç işlememesi konusunda ikna ettiğimi düşünüyorum, o gün sanırım duygusal olarak çöküntü yaşadığım gündü. İki gün erkek arkadaşımla görüşmedim. Evimden çıkmadım, iş ve ev arasında geçti hayatım. Bu işin psikolojik zorlukları var ancak bu işin sonunda o kızın bir daha suç işlemeyeceğini biliyor olmak bir nebze olsun insanı rahatlatıyor.

Arnaldo Vespucci: Zor bir durumda kaldığınız anda kendinize sığınmak yerine arkadaşlarınıza sığınmalısınız. Derdinizi, sıkıntınızı dökmek çok iyi gelir. Bana da bunu Psikiyatrist ''Kolmogorov Maksimilian Nikolayleviç Vereshchagin'' söylemişti.

Skyler Rogers: Bunun kişiden kişiye göre değiştiğini düşünüyorum. Yalnız kalmak bana iyi geliyor, sanırım kişiliklere göre değişiyor bu.

Arnaldo Vespucci: Dediğiniz doğru olabilir, içgüdüler ve psikolojik baskılar etki edebilir. Son sorum, halkımız arasından VCPD ekibine katılma amacı olan, katılmak isteyen kişilere ne tavsiye verebilirsiniz?

Skyler Rogers: Eğer polis olmak istiyorlarsa bu işin zorluklarının bilincinde olmalılar, psikolojik ve fiziksel olarak kendilerini hazır hissetmiyorlarsa asla ve asla böyle bir mesleği tercih etmemeliler, yarıda kalmak özgüvenlerini kırar. Eğer gerçekten bir polis memuru olmak istiyorlarsa bunun için zaten çok çabalayıp kendilerini her konuda hazırlayacaklardır. Ancak polislik göz atılabilecek bir iş, bir heves veya başka bir şey olamaz. Her gün hayatınızı tanımadığınız bir insan için riske atmak size saçma geliyorsa bu işe başvurmamalısınız. Ama bu görev bana kutsal geliyor, bu yüzden buradayım. Eğer departmana katılacaksanız halkla ilişkiler birimi memur olmak isteyenler için ''Ride Along'' programları açıyor, gerçek memurlarla sahaya çıkış sağlıyorsunuz. Memur olmadan önce bu programlara üç kere katıldım, ayrı olarak hava biriminin ''Ride Along'' programına katıldım. Yani gerçekten memur olmak isteyen biriyseniz VCPD'yi sosyal medyada takip etmelisiniz. Ekstra olarak sorularınız olursa lobiye gelip bilgilendirme alabilirsiniz, veya Vice Social üzerinden ''starsky'' kullanıcısına yani bana yazabilirler, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Arnaldo Vespucci: Röportaja katılıp bizi reddetmediğiniz için, bu keyifli sohbet için size minnettarım. VCPD ailesi bu halk için her gün her saat devriyeye çıkıyor. Gerekirse 7/24 sahada oluyor. Vice şehri sakinlerinin can güvenliği için kendi canlarınızı riske atıyorsunuz. Sizin gibi değerli bir VCPD üyesiyle röportaj yapmak, sohbet etmek benim için onurdu. Teşekkürler Bayan Rogers.

...........
..........EDITOR..........

Arnaldo Vespucci

RÖPORTAJ

Arnaldo Vespucci

KAMERA

Arnaldo Vespucci

Daily Countdown Agency | 2020
© All Rights Reserved. Designed by
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#313 - 23.10.2020 14:36

Nedir, Ne değildir? #1: Vice'da Sağlık Çalışanı Olmak

Merhaba, ben Arnaldo Vespucci. Bugün sizlerle yeni bir seriye başlıyorum. Serimizin adı başlıktan da gördüğünüz gibi ''Nedir, Ne değildir?''. Bu bölümde Vice şehrinde sağlık çalışanı olmanın zorluklarını, doktorların ilk ameliyatlarını dinledik. Bunun yanında doktorlarımızın siz Vice halkına, sağlık çalışanı olmak isteyenlere bazı tavsiyeleri var. Bu röportajda konuklarım ASGH çalışanlarından Quinn Cannavaro, Jacob Ward ve Ashley Burrington'du. Kendileri bu zor süreçte sürekli sahada oldukları için bazı sorularda tek ya da iki yanıt aldık. Mesleklerinin verdiği yoğunluğu hiçe sayıp molalarını benimle harcayan üç doktorumuza ve bizi kırmayıp bu değerli röportaja izin veren All Saints General Hastanesi'ne bir teşekkürü borç biliriz. Lafı fazla uzatmadan röportajımıza geçelim.

Arnaldo Vespucci: Bayan Cannavaro, zor ve iddialı bir meslek yapıyorsunuz. Bu mesleğe girmeye ne ile karar verdiniz?

Quinn Cannavaro: Her zaman söylediğim bir şey var "Kendimi kurtaramıyorum fakat başkalarını kurtarabilirim." Kendime sürekli söylediğim şey bu. Yardımcı olmayı, insanların hayata tutunmalarını seviyorum. Doktorluk benim için bir meslekten ziyade cennetin dünyadaki yansıması olmak gibi.

Arnaldo Vespucci: Cennetin dünyada yansıması mı? Değişik bir bakış açısı.

Quinn Cannavaro: Aynen öyle.

Arnaldo Vespucci: Sağlı her şeyin başında geliyor ve sürekli vaka ihbarları alıyorsunuz. Bu işi soğuk kanlılıkla yaptığınız düşünüyor musunuz?

Quinn Cannavaro: Aslında olayın en kötü halini gören Paramedik ekibidir. Biz doktorlar olarak biraz daha iyileşmiş halini izliyoruz. Kendim için bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Her zaman soğukkanlı mıyım? Bunu ekip arkadaşlarım benden daha iyi bilirler. Ancak dediğim gibi ben soğukkanlı olduğuma inanıyorum.

Arnaldo Vespucci: İlk sorum, bu mesleğe girdiğinizden beri, vakalarda çaresiz kaldığınız oldu mu?

Ashley Burrington: Tabii ki. En çok ilk dönemlerimde oldu tabii ki. Genelde, üstlerime bunu bildirdim, onların müdahalelerini izledim. Eh-h, her şeyi bilerek doğmuyoruz, yazılı bilgi unutuluyor bir dönem sonra. Bazı durumlarla hiç karşılaşmayınca, unutuluyor. Bazı durumlarda ise teorik bilgi yetersiz kalıyor, sahada izleyerek ya da uygulayarak öğrenmek gerekiyor.

Jacob Ward: Evet, oldu. Yakın bir sürede oldu bu, bir vaka genç biriydi. İntihar nedeniyle getirildi. Gerekli olan bütün müdahaleleri yaptık, ameliyata aldık. Ameliyat sırasında kalbi durdu. Yaklaşık olarak kırk-kırk beş dakika kalp masajı yaptık fakat geri döndüremedik.

Arnaldo Vespucci: Lafınızı kestim, ailesine anlattınız mı bu durumu?

Jacob Ward: Tabii ki de, bütün yapılan şeyleri anlatmak durumundayız. Bir yeminimiz var, buna karşı gelemeyiz. Bazı durumlarda elimizden geleni yapsak dahi çaresiz kalabiliyoruz.

Quinn Cannavaro: Çaresizlik keşke sadece doktorlar için olsaydı. Meslektaşlarıma katılıyorum, bazen çabalarımız yetersiz kalıyor. Ölüme çare bulamadığımızda evet... Çaresiz kalıyoruz. Bir defasında hastaneye bir kadın ve oğlu geldi. Kadının kalp ritmi bozukluğu vardı. Şimdilerde doktorluk yapmayan bir arkadaşımız ve ben hastanede olan iki doktorduk. Kadına bir randevu ayarladı daha sonrasında kadın hastane koridorunda yere yıkıldı. Denediğimiz birçok şey yanıt vermedi. Dolayısıyla ölümün geldiğini anladık. Bazen bir hastanın ölümünün yaklaştığını gözlerinde görüyorsunuz. Bazen de hiç anlayamıyorsunuz. Hayat her zaman böyledir, değil mi? Buna benzer birkaç vaka daha başıma geldi. Ne yazık ki ölümün çaresi yok.

Arnaldo Vespucci: İlk ameliyatınıza girdiğinizde ne hissettiniz?

Ashley Burrington: İlk katıldığım ameliyat, buradaki ilk günümde olmuştu. Şefimiz olan, Doktor Creswell'in ameliyatıydı. Çok heyecanlandığımı hatırlıyorum. Halbuki yaptığım tek şey istediği ekipmanları cerrahi tepsiden alıp ona uzatmaktı. Birnevi sirkülatör görevi görmüştüm ama dediğim gibi panik olmuştum, yanlış yapma korkusuyla sanırım.

Jacob Ward: Benim ilk ameliyatım karaciğer nakliydi. Stajyerken katılmıştım. Adeta büyülenmiştim ve zehirlenmiştim ve kendime; Ward, sen de bunu yapmalısın demiştim. Çok uzun sürmüştü fakat değdiğine inanıyorum. Şu anda burada cerrahsam o ameliyat sayesindedir.

Arnaldo Vespucci: Vakanın sonucu ne olmuştu?

Jacob Ward: Başarılı geçmişti.

Arnaldo Vespucci: Olması gerektiği gibi.

Jacob Ward: Şu anda da hasta gayet sağlıklı bir şekilde yaşıyor.

Arnaldo Vespucci: Vice şehrinde sağlık çalışanı olmayı ele aldık. Peki bu işin tekniği nedir? Sağlık çalışanı olmak isteyen Vice halkına ne tavsiye vermek istersiniz? Sağlık çalışanı olmak için ne yapmalılar?

Quinn Cannavaro: Sağlık çalışanı olmak kesinlikle gönülden gelir. Eğer iki gün sonra istifa edecek ve yoluna bakacaklarsa asla denemesinler. Yorgun olmayı, zamanlarını feda etmeyi bilmemeliler. Kesinlikle "Ben bunları kabullenebiliyor muyum?" diye sorsunlar. Sorumluluk almayı bilmeleri de önemli. Ayrıca doktorluk için tıp fakültesinden mezun olmaları gerekiyor. Bunu zaten bildiklerini varsayıyorum. Dediğim gibi bu iş gönülden geliyorsa devam eder.

Ashley Burrington: Ekleyeceğim bir şey yok bu konuda, Cannavaro'nun her şeyi söylediğini düşünüyorum.

Jacob Ward: Ben de katılıyorum, sadece bir şey ekleyeceğim. Para için yapacaklarsa hiç yapmasınlar, ünlü olmadığınız sürece çok para kazanamıyorsunuz. Ama mesleki tatmin olarak ''nirvana'' diyebilirim. Sağlıksız yiyeceklerden, maddelerden, alkolden ve sigaradan uzak dursunlar. Söyleyeceklerim bu kadar.

Sıradaki ''Nedir, Ne Değildir?'' bölümünde VCPD memuru Skyler Rogers ile Vice şehrinde polisliğe dair bir röportaj gerçekleştireceğiz. Kendinize iyi bakın, hoşçakalın!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#315 - 25.10.2020 01:48
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#316 - 25.10.2020 01:58
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#317 - 26.10.2020 02:06

YAT PARTİSİNDE BÜYÜK ŞOK! BILL MELSON'A SÜİKAST GİRİŞİMİ!

25 Ekim 2020 gecesinde, Vice sahilinden kalkan büyük bir yatta Melson Şirketler Grubu'na ait bir yat partisi gerçekleşti. Partide Mariko Shirohime, Charlotte Shirohime, Edgard Goldberg, Randolph Mitchell, Snezhana Charmaine, Jim Willberg gibi şehrin tanınmış iş insanlarının bulunması dikkat çekti. Melson Şirketler Grubundan Bill Melson'un düzenlediği bu yat partisi, Pasifik Okyanusunun derin sularında devam etti. Bol içkili, danslı, eğlenceli geçen bu parti Eight-Ten VCN'den yüzde yüz canlı yayınlandı.

Fakat partinin ilerleyen zamanlarında çok kötü bir şey yaşandı. Henüz kimliği belli olmayan, partiye sızan bir şahıs Bill Melson'a, Eight-Ten VCN canlı yayınında konuşurken saldırıda bulundu. Susturucu silahla alana giren şahıs, aldığımız bilgilere göre Bill Melson'u kafasından vurdu. ASGH yetkililerinden aldığımız bir başka bilgi ise Bill Melson'un hayatını kaybetmediği, ameliyata alındığı yönünde. Saldırının ardından VCPD ekipleri parti alanına geldi ve yatta bulunan insanları oradan çıkartıp şehir merkezine doğru sevk etti. Bill Melson dışında partide bulunan şahıslara bir saldırı girişimi bulunmadı, alanda bulunan herkesin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Durum hakkında gelişme oldukça haberimize ekleyeceğiz, bu durumu DCA Media olarak her detayıyla birlikte sizlere açıklamaya çalışacağız.

SON DAKİKA: SÜİKAST NASIL GERÇEKLEŞTİ?

VCPD'den aldığımız bilgilere göre parti esnasında VCPD ekiplerinin attığı devriyeden kurtulmayı başaran suikastçılar, dalgıç kıyafetleri giyerek suyun altından yata giriş yapmışlar. Yata dalgıç kıyafetleri ve susturuculu tabancalar ile giriş yapan suikastçılar takım elbiseler ile ortama karıştılar.

Natasha Volkov anlatıyor;Aramıza sızan suikastçılar bay Melson ile konuşmasını bitirdikten sonra iki adım attım ve arkamı döndüğümde, Bay Melson'un yere yığıldığını gördüm.

Şu anda suikastı düzenleyen şahıs yoğun bakımda yatıyor, VCPD ekipleri şahısın nerede, hangi hastanede olduğunu belirtmedi.  Bölgede kırmızı alarm verilmiş durumda. Commerce, Marina, East VC gibi bütün bürolar beraber hareket etmekte. Olay ile Nitelikli Suçlar birimi de devreye girip ilgilenecekler. Şehrin tüm büroları kırmızı alarmda, denetim arttılmış durumda.

FOTOGALERİ

...........

..........EDITOR..........

Randolph Mitchell

HABER

Randolph Mitchell & Natasha Volkov & Danny Mosby

KAMERA

Arnaldo Vespucci & Lauren Marlowe

Daily Countdown Agency | 2020
© All Rights Reserved. Designed by @ekmekarasikopek
Tepki yok
Tepki yok