@Guinevere
Prawn Adasında büyük çatışma!Kaos yaşandı!15 Eylül 2020 akşamında, Prawn Adası'da büyük bir çatışma meydana geldi. VCPD ekipleri ile birkaç hispaniğin arasında çıkan çatışmalarda hispanikler etkisiz hale getirildi.Tutuklamalar, ölümler arka arkaya!VCPD'den öğrendiğimiz bilgiler, kontrollü ve kademeli olarak giriş yapılan bu çatışma bölgesinde en az 1-2 polisin yaralı olduğu, bölgede hayatını kaybeden insanların sayısının çok ama çok fazla olduğu, VCPD'den ise 1-2 yaralı olduğu, 20-30 kişinin tutuklandığı, tutuklanan insanların üzerinde silah bulunduğu, ve bir o kadar insanın da deniz yoluyla kaçtığı yönünde. .....................EDITOR.......... Randolph Mitchell HABER Randolph Mitchell KAMERA Danny Mosby & Lauren Marlowe Daily Countdown Agency | 2020 © All Rights Reserved. Designed by @ekmekarasikopek
Herkesin merak ettiği o kasaba! Bone County. Herkesin merak ettiği, gitmeye çekindiği ve paranormal olaylarıyla Vice şehrini kasıp kavuran o kasabaya sonunda benim de yolum düştü. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bu kasaba ile ilgili anlatılan şeyler gerçekten hiç inandırıcı değil... Zira gittim ve gördüm; kasaba anlatılanlardan çok daha kasvetli, çok daha korkunç, çok daha paranormal olaylara ev sahipliği yapıyor.Kasabanın girişine yaklaşırken kurt sesleriyle bana son şansım olduğunun mesajı sanırım verilmişti... Şans bu ya, kasabaya gittiğim saatlerde sağanak bir yağmur ve bununla birlikte suratıma çarpan bir kum fırtnasıyla karşı karşıyaydım. Terk edilmiş evlerin birinden çıkacak anonim bir kolla içeri çekilip cesedimin asla bulunamayacağı düzeyde kasvet dolu bir ortama giriş yapıyordum.Olayı yazıya dökerek bu gerilim dolu anların heyecanını kaçırmak istemiyorum, sizi aksiyon kameramdan çektiğim görüntülerle baş başa bırakıyorum...Tony Blackwell Kod: (Reader Comments) [Seç][divbox=black][center][img width=940 height=185]https://www.upload.ee/image/11454748/Untitled-1.png[/img][/center][/divbox][divbox=#][b]Rumuz:[/b] *BURAYA[b]Yorum:[/b] *BURAYA[/divbox]
[divbox=black][center][img width=940 height=185]https://www.upload.ee/image/11454748/Untitled-1.png[/img][/center][/divbox][divbox=#][b]Rumuz:[/b] *BURAYA[b]Yorum:[/b] *BURAYA[/divbox]