Konu: Vice Roleplay v2 - Soru & Cevap  (Okunma sayısı 5018 defa)

#90 - 24.12.2019 11:48
İsim değişikliği satın alıyorum, karakteri değiştirmeye yönelik ne karakterin boyunu kilosunu, ne de yeteneklerini ayarlayabiliyorum. Ben farklı bir karakter yaratacağım bunları yapamazsam ne anlamı kalır? Karakterimi tamamen değişmek istersem yetenek sıfırlamayı ayrı, karakter yapılandırmayı ayrı, isim değişimini ayrı almam gerekiyor ve bu bayağı maliyetli. Açık açık para tuzağı. Hadi yetenek sıfırlamayı anlarım, yetenek puanı satın alanlar var ama yine de güzel bir hizmet için isim değişikliğinin geliştirilmesi taraftarıyım. Bunların ayrı olmasının kesin ve mantıklı bir nedeni var mı?
Ticket atarsan, karakter bilgilerini değiştiriyoruz. Yeni gelecek güncellemeler ile de NC hakkını kullandığında oyun içerisinde bu bilgileri değiştirebileceğin bir diyalog penceresi gelecek.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#91 - 01.01.2020 15:43
valachi birliğine alımlar açılacakmı yoksa hep kapalımı duracak alım açılacaksa nasıl olacak
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#92 - 04.01.2020 16:30
Eklenecek argelerin bu kadar yavaş işlemesinin sebebi nedir? Eklense eminim bir çok oyuncu çekecek ama eksik hep
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#93 - 07.01.2020 04:04
Eklenecek argelerin bu kadar yavaş işlemesinin sebebi nedir? Eklense eminim bir çok oyuncu çekecek ama eksik hep
Tahmini bir cevap vereyim...

AR-GE'ler eklenecek olarak işaretlendiğinde yeni güncellemede ekleniyor eğer yorucu bir sistemse ileriye dönük planlanarak ekleniyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#94 - 11.01.2020 03:26
valachi birliğine alımlar açılacakmı yoksa hep kapalımı duracak alım açılacaksa nasıl olacak
Valachi birliğine hiç bir zaman oyuncu alımı yapılmayacak. Valachi ailesi sunucu senaryosunda bulunan bir birlik, birlik üyeleri yönetim ekibi tarafından oluşuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#95 - 20.01.2020 11:58
Sunucuda gördüğüm 5 kişiden 3'ü AFK durumda. Bu sorunla ilgili bir çözüm olacak mı? Rol yapmayı yeğleyen kişileri görsek sunucuda daha zevkli olmaz mı?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#96 - 20.01.2020 12:34
Sunucuda 150 kişi oluyor bazen, geziyorum geziyorum ulan bir kişi bile bulamıyorum. Deli gibi aktif rol dönen bir yer mi var yoksa ben mi bulamıyorum? .d
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#97 - 20.01.2020 15:00
sen beni bul fisherman @Emrorem
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#98 - 20.01.2020 15:11
Sunucuda gördüğüm 5 kişiden 3'ü AFK durumda. Bu sorunla ilgili bir çözüm olacak mı? Rol yapmayı yeğleyen kişileri görsek sunucuda daha zevkli olmaz mı?

Yakın zamanda AFK sistemi getirilecek ve bu durum ortadan kalkacak.

Sunucuda 150 kişi oluyor bazen, geziyorum geziyorum ulan bir kişi bile bulamıyorum. Deli gibi aktif rol dönen bir yer mi var yoksa ben mi bulamıyorum? .d

Sanırım siz bulamıyorsunuz, evet belli miktarda afk (10-20max) olabilir fakat aktif rol dönen çok yer bulunuyor. Herhangi bir oluşuma girip onlarla rol yaparak nerelerde aktif rol döndüğünü görebilirsiniz. Gecenin bir saatinde pd'nin içerisinde bile 5-10 kişi aktif rol döndürdüğümüz oluyor. Sokaklarda gezerek bulmak zor çünkü illegal birlikler şehir dışında da rol yapıyor.  Interiorları ve reklamları takip etmeyi deneyebilirsiniz, iyi roller.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#99 - 21.01.2020 04:17

Şu an sunucu 85 kişi durumda(gece 4) ve sadece Ocean Bar'da 25 civarı insan rol yapıyor. Evinde/mekanında olanları geçtim fakat reklamları ve şehrin aktif yerlerini öğrenerek düzenli olarak aktif rollere katılım sağlayabilirsiniz.  Tabii ortak ağızla çıkan eş zamanlı mesajların amacı farklı olabiliyor sizinki gibi ama, iyi niyetli olduğunuzu düşünerek cevap vermiş olalım. : :o

Not: 5 kişiden 3'ü afk olan sunucularda, bakımdan sonra açılınca 10 dakika içinde sunucu 100 kişiye ulaşmaz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok