Konu: Vice Şehri Polis Departmanı  (Okunma sayısı 226300 defa)

#11480 - Bugün, 01:41
Hava Devriyesi Günlükleri

Tarih: 31/08/2025 
Görev Kodu: HD-045 

Thatcher Kane’in Günlüğü

Bugün hava devriyesine çıktığımda yanımda Frank Green adlı personel bulunuyordu. 
Görev kapsamında üç farklı vaka tamamladık. Eğitim sürecim hâlâ devam etmesine rağmen sahadaki her olay bana ayrı bir tecrübe kazandırdı. 

1. Vaka: 
Standart risk seviyesinde aranan bordo Sultan marka araç, Idlewood bölgesinde tespit edildi. 
Aracı belirli mesafe boyunca havadan takip ettik, karadaki devriyelerle koordineli çalıştık. 
Araç bir süre sonra sıkıştırılarak durduruldu ve olay herhangi bir yaralanma olmadan sonuçlandı. 

Alıntı
Spoiler: GösterGizle

2. Vaka: 
Idlewood bölgesinde devriye gezen memurlara ateş açan bir şahıs rapor edildi. 
Hızla bölgeye yöneldik, havadan şahsın konumunu işaretleyerek birimlere aktardık. 
Karadaki ekiplerin müdahalesi sonucu şahıs etkisiz hale getirildi, olayda görevli memurlardan biri hafif yaralandı. 

Alıntı

3. Vaka: 
Son olay yine Idlewood çevresinde gelişti. Memurun gözaltına almak istediği bir şahıs direnç gösterdi ve olay kısa süreli bir arbede haline geldi. 
Hava desteği olarak bölgeyi gözetim altında tuttuk, gerekli yönlendirmeleri sağladık. 
Sonunda şahıs kontrol altına alındı ve olay başarıyla tamamlandı.

Alıntı

Sonuç: 
Her üç vakada da hava devriyesi kritik bir rol oynadı. Eğitim sürecimde bu deneyimler benim için önemli birer adım oldu. 
Frank Green ile görev boyunca iletişimimiz profesyonel seviyede ilerledi, bana saha koordinasyonunun önemini gösterdi. 

Alıntı
"Gökyüzünden her şey farklı görünür; ama asıl farkı yaratan şey, gökyüzünden yere inen bilgidir."

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11481 - Bugün, 01:42
Thatcher Kane’in İlk Görevlerinden Bir Hatıra

Thatcher Kane, yakın zamanda hava devriyesi birimine katılmış genç bir pilottu. 
Henüz eğitim süreci tamamlanmamış olsa da, saha görevlerine gözlemci ve destek olarak katılmaya başlamıştı. 
Onun için bu görevler, yalnızca bir sorumluluk değil aynı zamanda kendini kanıtlama fırsatıydı. 

Görev sırasında yanında tecrübeli bir pilot olan Frank Green bulunuyordu. 
Frank, Thatcher’ın yakın dostu değildi; yalnızca aynı devriyede görev yaptığı arkadaşı ve eğitim sürecinde ona rehberlik eden bir meslektaşıydı
İkili arasında sıkı bir samimiyet yoktu, ancak görev disiplininin getirdiği güven ve saygı mevcuttu. 

Bir devriye uçuşu esnasında helikopter kısa süreli bir kontrol için indirildi. 
Bu iniş, Thatcher’ın sahadaki ilk deneyimlerinden biri olması açısından önem taşıyordu. 
Frank Green ile beraber helikopterin yanında kısa bir mola verdiler ve bu sırada bir hatıra fotoğrafı çektirdiler

Fotoğraf, Thatcher için çok şey ifade ediyordu: 
- Gökyüzünde geçen ilk eğitim devriyelerinin heyecanını, 
- yeni bir göreve başlamanın verdiği gururu, 
- ve gelecekte kendisini bekleyen zorlu görevlerin habercisini… 

Thatcher, bu fotoğrafı özenle çıkarttırarak evinin köşesine astı
Onun için tabloya her baktığında hatırlayacağı şey, dostluk değil; mesleğe atılan ilk adımların ciddiyeti ve disipliniydi

Alıntı
"Her pilotun bir başlangıcı vardır… Thatcher için bu fotoğraf, gökyüzüne açılan kapının ilk işaretiydi."

Evin köşesindeki bu tablo, bir hatıra olmanın ötesinde, Thatcher’ın eğitim yıllarına ve geleceğe dair umutlarına açılan bir pencereydi.

Alıntı
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11483 - Bugün, 15:02
Alıntı
2025 - AĞUSTOS - VCPD - İŞLER!
  " "

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11484 - Bugün, 21:00
5 Yıllık roleplay kariyerimde, en zevk aldığım, bilgisiyar karşısına geçtiğimde sunucuya gerek girme sebebi gerek can sıkıntısı atma sebebi olsun, VCPD başkadır. İçeride ki yeni gelen her oyuncunun, emek vererek üst kadroya geçmiş çavuşların, en önemlisi bulunduğum süre boyunca üzerinde Memur II tagı değişmeyen dostlarımın rollerinde başarılar dilerim. Sürekli rol ss paylaşımı olan bu sayfada kısa bir özeleştiride bulunmak istedim.
Keyifli roller arkadaşlar, umarım herşey gönlünüzce olur.  :-X :-X :sampanya:

(Adalet denilince akla gelen @hopeless ’e de ayrı sevgiler.)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok