FDI ÖZEL AJANLARI VE DEDEKTİF BÜRO, 14 EKIM 2023 GECESİ EAST VICE CITY'İ KIRMIZI VE MAVİ IŞIKLARA BÜRÜDÜ. 

ANONİM HABER KAYNAĞI, BLOG
YAZAR: ANONİM
23.55 SULARI, EAST VICE CITY'NİN SİVİL BİR YERLİSİNİN KALEMİ14 Ekim 2023 gecesi, East Vice City'de duyulan tek şey kulaklara kesik vuran polis sirenleri ve üniformalı polis memurlarıydı. Birçok polis memuru East Vice City'de bir garajın kepenklerini parçaladı ve çuvallarca mal ile oradan ayrıldı. O çuvallar bazıları için milyon dolarlarca eksi bilançoya delalet etse bile, sokaklar için zehirlerin tamamen piyasadan arındırılması demekti. Vice Şehri'nin polisleri, hiç olmadığı kadar kararlı ve öfkeli. Hiç hayal etmediğim kadar baskın ve planlı. Vice City'nin suç ve kan ile beslenen bir canavar olduğunu düşünürdüm. Fakat bu herifler benim kalemimi daha iyiye yormaya başladı. Vice City, artık sadece mutsuz sonların ve umutsuz insanların olmadığı bir şehir olmayacak belki de, kim bilir? Göçüp giden bunca gencin hayatı sonunda belki de gerçekleşmesi gereken gün, tam da bugündü, ve bugün ona şahit olabildim. Yanlış şehrin yanlış insanları artık pencerelerinden dışarı bakınca havanın aydınlanabildiğini görebiliyor.
« Son Düzenleme: 15.10.2023 15:11 mike »
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0