Şimdi birisi serverin bir açığı ve tek benim bulduğum ve bende olan birşey değil ben daha öncedende dediğim gibi bir soru sor kanalından sordum düzelecek dediler düzelmedi artı reklam konusuna gelırsek reklam chat herkese açık bir sıkıntı olsa neden adminler bana müdahale etmesin? demek o'ki serverin bir eksiğidir bu bir tek bendede değil ben bunu soru sordan v.s yerlerden bildirdim düzelecek tepkisini aldım bu benim suçum değil.!
Senin suçun değil ama /b den "bu benim sorununmu
" yazmışsınız? Her ne kadar serverın eksiği olsada ticket atmanız lazım. Bu bug olduğunda ticket açmanız gerekiyordu. Kendi yararlarınıza kullanmamanız gerekiyordu.
Sanırsam ben sana anlatamıyorum veyada sende anlamamazlık sorunu var.
Ben bu bug'u /soru komutuyla bildiriyorum, Bana'da şöyle cevap geliyor Evet farkındayız en yakın sürede düzelicektir diye.
Yani bu bug'u bildikleri halde ben niye ticket açıyorum onu söyle bana? Sunucuda tek bende böyle değil bütün herkeste böyle.
Ben bunun böyle birşey oldugunu bilsem saten kullanmazdım veya yapmazdım gel bana pm'den söyle şöyle böyle'de tamam derim eyvallah derim ama sen orada bana şikayet aççan diye gelip benle role girip aracı alıcam felan sonra " /b telefon çaldı 1 dk " gibisinden şeyler diyipte Ic olarak yok kanka sağol'ya kalsın diyen arkadaşın ardından 15 saniye sonra'da " Aracı almamamın sebebi Bug abuse yapıyorsun " böyle bir sebep varmı ya ?
Sen burada benim rolümü baltalıyorsun böyle bir şey varmı yani? Bunu bana açıkla ilk olarak.