İsim / Kullanıcı adı: Özgür / Myrtle
Yaş: 20/10/2000 gibi övünebileceğim okunması güzel bir doğum tarihim var
Eğitim durumu: Yönetim Bilişim Sistemleri 3. sınıf
Vice'a v1 döneminde başlamayı çok isterdim ama nasip olmadı, v2 döneminin başında spawn oldum. Balıkesir / Bandırma'lıyım. Becerdiğim her şeyde egoistliği had safhada tutarım ki bence doğrusu bu. tüm güzel insanlara sevgiler & yorumlar için şimdiden teşekkür ediyorum. Tuttuğum takım Beşiktaş, bu sene tüm takımlar traş olduğu için futbol takip etmeme kararı edindim. Otobiyografi gibi kendinizi tanıyın bölümü yapmak hiç benlik değil, es geçiyo olabilirim çoğu şeyi. SA:MP'ı bir kenara koyarsak sağlam Rocket League oyuncusuyum, FIFA ve R6 girerim arada öyle işte. (( Hediye VP'ler için 161 )) Türkçe rap, trap, drill ve phonk rap harici müzik dinlediğimi söyleyemem o yüzden playlistim hoşunuza gitmeyebilir ama kendimi tanıtıyorsam yine de paylaşmakta yarar vardır. Joker, Şehinşah ve Hayki dinliyorum genel bağlamda. Yabancı müzik dinleyeceğim zaman milletin playlistine çökerim, huyum kurusun.
DC: Myrtle#5865
Güncellenecek, gerçek NKVT bu!!!Mount & Blade Warband'da rol yaptım 7-8 yıl önce; o zamanlar ot toplayıp şifa üretirdik, kaval çalıp koyunları dize getirirdik. Şimdi mikrofon başında rapçileri ipe geçiriyoruz, değişen bir şey yok rakiplerimiz hala koyun
Şaka bir yana zevkli bir deneyimdi. Taa oralardan buralara kadar sürüklendik, ViceV'e kadar da buradayız. Yeni video editör, eski rolcüyüm; kim ne derse desin bence SA:MP platformunun şah damarıyım, vesselam.