Konu: [Maximo_Arizabalaga] RP'den Kaçmak, Sürekli İhlal  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 05.12.2019 14:44
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maximo_Arizabalaga @h4x

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Devil Brown ( @jeod )
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.12.2019 14:00-14:15 Arası tam hatırlamıyorum

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Rolden kaçmak, Emote vermeden saldırmak Emote vermeden araçla çarpmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Kişi 2 gün önce emote vermeden bize saldırıp bıçak çekip arabamı kaçırmıştı ve ozaman bende onu uyarmama rağmen devam etti sinirlenip ona pmden "Rol bilgin 0" Dedim ve Şikayet konusu açtı ben cezamı çektikten sonra bu kişi sunucuda her bizi gördüğünde kışkırtıcı hareketler yapmaya başladı emote vermeden aracımıza çarptı emote vermeden bana çarptı ve kaçtı ben bu kişiden ciddi anlamda bıktım bize olan kininide anlamadım. Ciddi anlamda çok canımızı sıkmaya başladı bende şikayet açma gereği duydum..

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

2 Gün önceki SSler: http://i.hizliresim.com/p5QmON.png & http://i.hizliresim.com/NLQ9jN.png

** Video görüntüsü için özür dilerim bilgisayarı formatladım bandicamın ayarlarını yapmadım oyun moduna almadım biraz değişik çıkmış. **

Güncel Video:

Not: Ben normalde arkadaşı güzel bir dille uyardım fakat kendisi uyarmama rağmen devam etti bende şikayet açtım.

#1 - 05.12.2019 14:46
Şahitliğimi onaylıyorum, Sanırım bizi banlatmak istiyorlar. Nedenini bizde çözemedik Şahıs süreki aracımızın önüne kırıyor, Emote vermeden bizi eziyor v.s Gereğinin yapılmasını arz ederim.

h4x

*
v2 Oyuncusu
#2 - 05.12.2019 15:14
Karakterimin sizinle IC bir düşmanlığı olduğu için sizi korkutmak amaçlı aracı üstünüze sürüyor, bunun devamında da siz manevra yapıyorsunuz aracın altında kalıyorsunuz bende siz aracın altında kaldığınız ve ezildiğiniz için aynı zamanda size çarpmamdan az bir zaman önce polis aracının geçmesiyle beraber olay yerinden tüyüyorum. Siz bana /pm aracılığılya ''bana çarptın gel kaza rolü yap'' vs. deme hakkı bulamazsınız bu mesajımdan sonra siz ve ekibinizle OOC bir münakaşaya girmeyeceğim bir kaç gündür aldığınız OOC cezalardan sıkılıp böyle işler içinde olduğunuza kanaat getirdim olay yerimden kaçmamda bir sorun varsa ki bence bulunmuyor birisine çarptım ve kaçtım neyse sözümü bitereyim kaçmamda sorun varsa bu konudan sorumlu yönetici de oraya gidip kaza rolünü yapmamı söylerse ikimizinde karakterleri gelip rolü canlandırabilir benim için bir porblem yok yukarıda da söylediğim gibi karakterim siz ezilince daha önce de polisi oradan geçerken gördüğü için panik paşayıp olay yerinden tabi rica etse tüydü. Bu konunun altından asla bir yorum daha yapmayacağım gerekli log incelemeleri de yapılabilir bu olayla ilgili bu mesajı okuyan herkesei iyi forumlar ve iyi oyunlar diliyorum.

#3 - 05.12.2019 16:54
Takip edip emote vermeden vurup kaçıyorsun, orada polisin geçtiğini sende gördün ve polis gidince üstüme sürüp kaçtın ben senden şikayetçiyim bu 2'oldu saldırıyorsun emote yok arabamı kaçırıyorsun emote yok.

#4 - 09.12.2019 09:06
Kırpılmış ekran görüntüleri kanıt olarak sunulamaz, attığınız videoda sadece car-ramming görüyorum ve h4x'i bu konuda uyarıyorum. h4x hakkında böyle bir şikayet daha gelir ve işlem yapılacak olursa iki kat ceza alacaktır.