@Peganeo Söylediklerini dikkatlice okudum, kısa ve net konuşacağım. Paylaştığım konuyu dikkatlice okuduğunda zaten fark edebildiğin üzere rol dışı kalınabilen süreyi paylaşmışım ve bu sürenin belirtilenden daha uzun süre de olabildiğine değinmişim. Öncelikle oyuncunun rol dışı görünebilmesi için 15 (veya daha uzun süre) olarak AFK kalması gerekiyor. Ayrıca bir kişiye hasar vermek için baskına gitmiyorsunuz, dolayısıyla oluşumun diğer üyeleri hâlihazırda bekliyor olacaktır. Elbette oyuncular her zaman AFK kalacak diye bir şey yok; onlarda rol yapacaklardır. Söylediğin üzere "zaten afk boşver onlara gitmeyelim" diye bir şey olacaksa; bu Mixing kural ihlalidir. Rol yapmak isteyen birinin gerçek bir oyuncuya hasar vermesine gerek yok; Vandalizm uygulayarak da yaptığınız rolden oldukça keyif alabilirsiniz. @Opysium Bir çok kişinin bulunduğu ve Roleplay uyguladığı bölgede bu komutu yazmanızda ki amaç nedir? Ayrıca sistem sol üstte bulunan blokta belirecek diye bir şey yok; önümüze açılacak bir pencereden de bu listeye erişim sağlayabiliriz. @#Prânk Söylediğin şeyi anlamadım.
Alıntı yapılan: Uzman - 05.12.2019 17:12@Peganeo Söylediklerini dikkatlice okudum, kısa ve net konuşacağım. Paylaştığım konuyu dikkatlice okuduğunda zaten fark edebildiğin üzere rol dışı kalınabilen süreyi paylaşmışım ve bu sürenin belirtilenden daha uzun süre de olabildiğine değinmişim. Öncelikle oyuncunun rol dışı görünebilmesi için 15 (veya daha uzun süre) olarak AFK kalması gerekiyor. Ayrıca bir kişiye hasar vermek için baskına gitmiyorsunuz, dolayısıyla oluşumun diğer üyeleri hâlihazırda bekliyor olacaktır. Elbette oyuncular her zaman AFK kalacak diye bir şey yok; onlarda rol yapacaklardır. Söylediğin üzere "zaten afk boşver onlara gitmeyelim" diye bir şey olacaksa; bu Mixing kural ihlalidir. Rol yapmak isteyen birinin gerçek bir oyuncuya hasar vermesine gerek yok; Vandalizm uygulayarak da yaptığınız rolden oldukça keyif alabilirsiniz. @Opysium Bir çok kişinin bulunduğu ve Roleplay uyguladığı bölgede bu komutu yazmanızda ki amaç nedir? Ayrıca sistem sol üstte bulunan blokta belirecek diye bir şey yok; önümüze açılacak bir pencereden de bu listeye erişim sağlayabiliriz. @#Prânk Söylediğin şeyi anlamadım.Dostum, adamın önemli bir işi vardır. Oyunda rol yapılmayan bir bölgeye gider ve karakterini orada bırakır. Ben böyle yapıyorum. Mesela arka planda oyun açıkken ders çalışıyorum ve ara sıra oyuna dönüp etrafımı kontrol ediyorum. Spawn bölgesi yapabilirler, burada AFK kalırız. AFK olan kişi için de PM atarız ve "Bu kişi şuan AFK" uyarısını alırız. /afk gibi bir komuta ihtiyacımız yok. Etiket atmazsanız sevinirim.