Konu: Yeni Balıkçılık  (Okunma sayısı 291 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2019 00:59
Yeni sistem güzel, hoş ama galiba bu güncellemede trucker mesleğine daha çok önem verilmiş. Her 10 seferde bir level atladığımız varsayılırsa balıkçılığa harcanan süreyi truckere harcasaydık daha kârlı olabiliyorduk.

Balıkçılık sisteminin level sistemi arttırılarak teknede iken 70 yemin tamamını harcayabilelim. İlk seviyeleri bilmiyorum ama son seviyede olduğum sistemde yine de eski sistemin daha kazançlı ve daha basit olduğunu inkar edemem. Teknede iken 70 yemi harcayamadan tekne stoğunun dolması bana kalırsa çok garip.

Teknede iken balıkçılık mekanına yüzerek gitmek yerine tekneler için güzel bir yer ayarlanarak tekneden veya bottan inmeden yemimizi alıp alış-veriş yapabilelim.

Seviye limiti arttırılarak balık tutma ve inci tutma oranlarımız arttırılsın, son seviyelere doğru ise inci tutma oranı arttırılabilir.

Tekneye yem stoklaması yaparak açıldığımızda gerçek bir balıkçı gibi uzun süre yetebilsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#1 - 03.12.2019 01:23
Kesinlikle doğru bir konu açılmış.
2100 küsür balık tutmam vardı ve yeni leveller geleceğini beklerken o oranların da silinmesi üzücü durum.
Eski balıkçı daha karlı diyebilirim. Ayrıca teknede sınırlı balık tutma olayını da maalesef doğru bulmuyorum. 30klık botta da aynı şey yapılırken 45klık teknede de aynı işlev görülüyor. Ben neden 45k verdim o zaman, 15k bu serverda uçuk bi fark, Görünüş için mi verdim sadece? Drop olayları tamamen batırılmış. 10/3 geliyor nerdeyse. Emeğinize saygımız var, elinize sağlık. Ama balıkçı sistemi, üzülerek söylüyorum OLMAMIŞ.

Adeta balıkçı nerf yemiş, trucker bufflanmış.
« Son Düzenleme: 03.12.2019 01:26 G.Letro »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 03.12.2019 02:25
Gözlemlediğime göre son seviye bir balıkçı ile tam 2 saatte 6000$ kazanabildim. Buda saatte 3000$ ve dakikada ise 50$'a tekabül ediyor. Öte yandan son seviye trucker ile on iki dakikada 1200$ kazanılıyor yani dakikada 100$'a tekabül ediyor. Balık tutarken rol yapabiliyoruz, fakat truckerde sadece ETS oynuyoruz. Bu konuda size katılıyorum, yaklaşık olarak tam 2 katı daha fazla para veriyor trucker.. Hem rol yapıp hem para kazanmak isteyenler %50 daha az kazanıyorlar.. Bu konuda truckere nerf veyahut balıkçılığa buff gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda Dinghy ile diğer teknenin arasında herhangi bir fark bulunmaması da üzücü bir durum sizin için.

Ayrıca 70 balık yemi satın alabiliyoruz fakat 25 adet balık üstümüzde duruyor. Bu 70 yem ile 25 balık zar zor tutuluyor. Her 10 dakikada bir kıyıya kadar gidip, park ettikten sonra yem satın alıp üstümüzü boşaltıyoruz. Tekne sisteminin tek artısı daha hızlı balık tutmak olmamalıydı.

Tekne sistemine gelecek olursak, bence motoru açık ve binen kişiler tekneden tutabilir, şuanda teknemiz limanda duruyor, isteyen üstüne binip balık tutabiliyor. Bu sayede kiralamanın herhangi bir anlamı kalmıyor. Tekne alan bir kişiyi kullanarak tüm sunucu bu sistemden faydalanabiliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 03.12.2019 03:01
balıkta bir sıkıntı var, eski sistemde 1 saatte 6-7k kasıyordum şuan 1 saatte 3k bile kasamadım. 70 yemden 26 sınırını geçemedim 70 yem ortalama 25 dk sürüyor. Balık seviyem 5 ve teknede olduğum halde üstelik. Sistemde bir sıkıntı var şuan. Düzelecektir diye umut ediyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 03.12.2019 17:52
Katılıyorum!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 03.12.2019 19:14
 :-X Balıkçı sistemindeki bazı kısıtlandırılmalar kaldırılmalı.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 03.12.2019 19:31
Yazdıklarınızı göz önünde bulundurarak düzenlemeler yapacağız.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok