Gözlemlediğime göre son seviye bir balıkçı ile tam 2 saatte 6000$ kazanabildim. Buda saatte 3000$ ve dakikada ise 50$'a tekabül ediyor. Öte yandan son seviye trucker ile on iki dakikada 1200$ kazanılıyor yani dakikada 100$'a tekabül ediyor. Balık tutarken rol yapabiliyoruz, fakat truckerde sadece ETS oynuyoruz. Bu konuda size katılıyorum, yaklaşık olarak tam 2 katı daha fazla para veriyor trucker.. Hem rol yapıp hem para kazanmak isteyenler %50 daha az kazanıyorlar.. Bu konuda truckere nerf veyahut balıkçılığa buff gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı zamanda Dinghy ile diğer teknenin arasında herhangi bir fark bulunmaması da üzücü bir durum sizin için.
Ayrıca 70 balık yemi satın alabiliyoruz fakat 25 adet balık üstümüzde duruyor. Bu 70 yem ile 25 balık zar zor tutuluyor. Her 10 dakikada bir kıyıya kadar gidip, park ettikten sonra yem satın alıp üstümüzü boşaltıyoruz. Tekne sisteminin tek artısı daha hızlı balık tutmak olmamalıydı.
Tekne sistemine gelecek olursak, bence motoru açık ve binen kişiler tekneden tutabilir, şuanda teknemiz limanda duruyor, isteyen üstüne binip balık tutabiliyor. Bu sayede kiralamanın herhangi bir anlamı kalmıyor. Tekne alan bir kişiyi kullanarak tüm sunucu bu sistemden faydalanabiliyor.