Konu: Springdale Konutları - SMM578 PIRU  (Okunma sayısı 8578 defa)

#510 - 07.01.2020 23:27
Ve dostum bu birliğe yazı yazmak için oluşturulmuş hesap olduğunu çok belli ediyorsun.
ÜYE BİLGİLERİ

Pozisyon:   
İletiler:   
2 (Yok gün başına)
Discord:   
Aktivite:   
Springdale Konutları - SMM578 PIRU adlı konuya bakıyor.
Son Giriş Tarihi:   Bugün, 23:19:22
Ben sadece ufak bir eleştiri yaptım OOC karakterini bu mesajınla belli ettin oyundaki birlikleri inceliyordum sadece birliklere göre başlayıp ya da başlamama kararı alacaktım şu ana kadar birisinin forum ileti sayısı ya da diğer pozisyonlarını gözleyip ''benim olusumumu kötülemek için gelmişsin :p gibi bir şey söylemedim. Eleştiri kaldırabilecek seviyede olmalısın burada bana yanıt veriyorsan. Eğer eleştiri ya da kötü bir yorum kaldıramaycak insansan /öyle olduğunu düşünüyorum/ benim mesajıma senin yanıt vermen hoş değil. Burası insanların düşüncelerini dilegetirdiği bir platform. Kötü yorum/eleştiri gibi şeyleri kaldırmalı insanlar. Forum kriterlerine bakarak laf atmak buranın klasmanına aykırı şeyler. Tekrardan söylüyorum amacım saygısızlık yapmak değil, herkese iyi forumlar.
Platform duyarını eksik etmedin, teşekkür ederim. Birlik tanıtımımı birkaç gördüğün SS'e göre bölge örneği vererek değerlendirip, agresif rol yaptığımızı düşünecek kadar eleştiri yapacak kişinin düşüncelerine ihtiyacım yok. İyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#511 - 08.01.2020 00:44
Birlik yönetim ekibi kararıyla kapatılmıştır.

Genel ilerleyişi, çete konseptini iyi yansıtması ve aktifliği sebebiyle Hood Onayını almış olsa da, birlik üyelerinin kontrol edilememesi ve şehirdeki yalnızca diğer illegal gruplar değil, tüm legal birlikleri / kişileri de rahatsızlık seviyesinde rol yaptırmayıp sürekli çatışma aradığından dolayı böyle bir karar alındı.

Birlikte bulunan tüm üyelerin CK Hakları diğer birliklere geçmiş durumdadır. Üyeler rollerine devam ettiği sürece CK edilebileceklerini bilmelidirler. (Diğer birliklerin CK izni sizde yok. Bu yüzden rollerinize devam etmemeniz önerilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok