Konu: Springdale Konutları - SMM578 PIRU  (Okunma sayısı 11027 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#500 - 07.01.2020 21:40
« Son Düzenleme: 07.01.2020 23:23 bloody.38caliber »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#501 - 07.01.2020 22:05
ck sonrası haram para keyfi

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#503 - 07.01.2020 22:56
çok agresif roller dönüyor bu normal mi?
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#504 - 07.01.2020 23:02

Rolleri her zaman bu şekildeydi, sadece bir mağaza soygunu yaptığımız için birliğimiz kapandı, agresif rol olarak gösterildi.

Birlik sevdiğim bir birlik, kadrosu iyi insanlardan oluşuyor fakat fazlasıyla agresif gerçekten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#505 - 07.01.2020 23:04
Rolleri her zaman bu şekildeydi, sadece bir mağaza soygunu yaptığımız için birliğimiz kapandı, agresif rol olarak gösterildi.

Birlik sevdiğim bir birlik, kadrosu iyi insanlardan oluşuyor fakat fazlasıyla agresif gerçekten.
Cidden yanlış anlaşılmak istemem sslerin düzenliliğinden anlaşılıyor işi bilen insanlar fakat doğruca eleştirmem gerekirse fazla agresif. Sonuçta burası Miami/Florida. Los Angelas/Downtown gibi yada Baltimore gibi suç yerleri değil.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#508 - 07.01.2020 23:17

Cidden yanlış anlaşılmak istemem sslerin düzenliliğinden anlaşılıyor işi bilen insanlar fakat doğruca eleştirmem gerekirse fazla agresif. Sonuçta burası Miami/Florida. Los Angelas/Downtown gibi yada Baltimore gibi suç yerleri değil.

Sizlere şunları söylemek istiyorum dostlar:
İllegal rol yapıyoruz burada, saygısızlıkları tabii ki göz önünde bulundurup hareket edeceğiz ve buna göre çatışmaya dahil olacağız veyahut olmayacağız. Biz direkt olarak savaşa girmiyoruz, sizin gördüğünüz sadece savaş rolleri, size yansıyan bu. Fakat size şunları söylemek istiyorum;
Kan parası sunuldu, barış veyahut savaş imkanı sunuldu ve sonrasında bu tür roller izlendi. Miami/Florida örneği veren sevgili dostum, emin ol Downtown'a göre rol yapsaydık şuan bambaşka bir şekilde işliyor olurduk. Rollerin sadece görünen kısmına göre yorum yapmamalısınız arkadaşlar, biz savaşları keyfimizden yapmıyoruz ve keyfimizden milleti vurup kaçırıp sonrasında tanıtıma SS çıkartmıyoruz. Eğer bunu yapıyor olsaydık Balvenie zaten birliği kendisi kapatır, üstüne benim gibi dmcileri(!) banlardı. Yani anlayacağınız birliğin tanıtımında hiçbir şekilde agresif rol yok, kolejli rolü yapmıyoruz. Ağız yapımızda diğer insanlar gibi gevşek sözlere yer vermiyoruz, en açından kendi açımdan konuşayım. Karakterim sokağın sıkı adamlarından olarak rol planı izliyor, karşıma geçip beni tanımayan birine "kanka" veyahut değişik samimi sözler söylememem beni veyahut birliğimi agresif rolcü olarak tanımlamamalı. Savaşlarda vurulan taraf her zaman bir yolunu bulup bir yerden laf çıkartmayı deniyor arkadaşlar, kusura bakmayın ama ((eğer eleştiriyse)) bu dediklerini kabul etmiyorum. Siz SS'lerde sadece gösterdiğimiz kısmını görüyorsunuz, bunun birde fotoğraflara yansımayan arka planı var. ((Ve şunu söylemek istiyorum, bugüne kadar olan tüm savaşlarda karşı taraf fitili ateşledi. Hiçbir zaman ilk hamle bize gelmedi, karşı tarafın yaptığı saygısızlıklar veyahut üstünlükçü rolleri birliğe ters düştü, savaşa girdik. Teşekkürler))
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#509 - 07.01.2020 23:25
Ve dostum bu birliğe yazı yazmak için oluşturulmuş hesap olduğunu çok belli ediyorsun.
ÜYE BİLGİLERİ

Pozisyon:   
İletiler:   
2 (Yok gün başına)
Discord:   
Aktivite:   
Springdale Konutları - SMM578 PIRU adlı konuya bakıyor.
Son Giriş Tarihi:   Bugün, 23:19:22
Ben sadece ufak bir eleştiri yaptım OOC karakterini bu mesajınla belli ettin oyundaki birlikleri inceliyordum sadece birliklere göre başlayıp ya da başlamama kararı alacaktım şu ana kadar birisinin forum ileti sayısı ya da diğer pozisyonlarını gözleyip ''benim olusumumu kötülemek için gelmişsin :p'' gibi bir şey söylemedim. Eleştiri kaldırabilecek seviyede olmalısın burada bana yanıt veriyorsan. Eğer eleştiri ya da kötü bir yorum kaldıramaycak insansan /öyle olduğunu düşünüyorum/ benim mesajıma senin yanıt vermen hoş değil. Burası insanların düşüncelerini dilegetirdiği bir platform. Kötü yorum/eleştiri gibi şeyleri kaldırmalı insanlar. Forum kriterlerine bakarak laf atmak buranın klasmanına aykırı şeyler. Tekrardan söylüyorum amacım saygısızlık yapmak değil, herkese iyi forumlar.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok