Tamamen fiyasko olan bir rolden dolayı 1 yıllık yemediğim linci discord özel mesajlardan yedim, hala hakkımda saçma ithamlar ediliyor özel mesaj bölümünden, ben de insanım ve bir yere kadar kaldırabiliyorum, rolün iğrençliğinden bahseden kişilerin yaptığı üç harfli iğrenç şakalar ise ironik (tanımadığım insanlar dahi yazdı btw)
NON RP, bunun anlamı zaten rol dışı demek ve hakkımızda açılan şikayette yediğimiz ceza da bunu kanıtlar nitelikteydi, böyle bir rol gerçekleşmedi çünkü şikayette gerçekleşen olay tamamen rol dışı, roller gerçeğe dayalı olsaydı şikayette gerçekleşen olay öncesi Felicia Parrish karakteri, Pakradın "beraber koşalım mı" teklifini, kabul etmezdi. Karakterim uyuşturucuyu bırakmak için kendini spora verdi vesaire vesaire.. Kendimi bir anda rol dışında buldum.
Kısa ve öz ben cezamı kabul ediyorum zaten ve şikayet kilit almasaydı olayların akışına tesadüfi olaraktan nasıl daldığımı, non RP nin nereden başladığını anlatacaktım ve ben de dahil herkesin ceza alması gerektiğini söyleyecektim ki nitekim de öyle oldu... Sevgiler
Şikayeti bilmeyenlerin bilmemesi daha iyi. O yüzden daha fazla bu konu hakkında beni darlamayın, sağlık olsun.