Konu: Fel  (Okunma sayısı 25473 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#730 - 04.12.2021 12:21
Kıyaslanabileceğim biri yok lan bu bombardıman uçağı tepene flow yağdırıyo  O:-)

« Son Düzenleme: 04.12.2021 12:23 Myrtle »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#731 - 06.12.2021 00:26
Majörlerle Yolculuk: Bölüm 2
Konuk(lar): Felicia Parrish ( @Myrtle )

YAYIN TEKRARI: GösterGizle
[22:54:46] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: == Hot News - Majörlerle Yolculuk Giriş Jeneriği ==
[22:55:49] [YAYIN] Barney Davis: **Alkış Ses Efekti**
[22:56:01] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: **Roshan Kuznetsov'un sahnenin arkasından koşarak çıktığı görülüyor.**
[22:56:38] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Evet, evet, evet! Yepyeni bir Majörlerle Yolculuk bölümüyle karşınızdayız!
[22:57:26] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Hala tanımayanlar için ben Roshan Kuznetsov. Programımızı bildiğinizi düşünüyorum.
[22:57:57] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Her bölüm yeni bir sanatçı konuk alıyoruz ve sanat üzerine, gündem üzerine sohbet ediyoruz.
[22:58:43] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Bugünkü bölümümüzde herkesin en az bir kere sesini duyduğu kişi var, Felicia Parrish burada!
[22:59:26] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Hoş geldin Felicia, programa katıldığın için teşekkürler.
[22:59:47] [YAYIN] Felicia Parrish: Heyy, selam Vice! Herkese iyi geceler, beni bekliyordunuz değil mi? Selam Roshan, ne habersin?
[23:00:11] [YAYIN] Barney Davis: ALTYAZI: **Felicia Parrish Hot News Stüdyolarında!**
[23:00:27] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Ben oldukça iyiyim Felicia, her yeni yayın girişinde ekstra heyecanlı oluyorum.
[23:01:11] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Seni burada gördüğüm için gerçekten mutluyum. İstersen seni koltuğuna alalım, konuşacak çokça  ...
[23:01:11] şeyler var.
[23:01:40] [YAYIN] Felicia Parrish: **kısa kesitler ile nefesini vererek güler** Tabii ki, konuşacağımız çok şey var.
[23:01:53] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: **Hafifçe geri adım atar, sağ eliyle Felicia'a koltuğu gösterir, ardından kendi koltuğuna otur ...
[23:01:53] ur.**
[23:02:25] [YAYIN] Felicia Parrish: **Felicia Parrish geri geri adımlayarak koltuğa yerleşti, kollarını koltuğun destek bölümlerine ...
[23:02:25]  bıraktı**
[23:02:52] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Evet Felicia, tekrar hoş geldin. Güzel bir giriş yaptık.
[23:03:53] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Öncelikle lafı sana paslayacağım. Bize söylemek istediğin, ufak tefek konular var mı?
[23:04:06] [YAYIN] Felicia Parrish: Buradaki atmosfer harika, programınızın konsepti güzel, tekrardan hoş buldum.
[23:05:00] [YAYIN] Felicia Parrish: Programın akışından, özetten kopmamak için soru - cevap şeklinde devam edelim-
[23:05:16] [YAYIN] Felicia Parrish: -ekleyeceğim şeyler elbet olacaktır, seni durdururum.
[23:05:35] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Pekala, konseptimiz daha çok sohbet üzerine.
[23:05:56] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Öncesinde hakkında araştırmalar yaptı ekip arkadaşlarım, o yüzden konuşarak bir yolunu bulacağ ...
[23:05:56] ız.
[23:06:02] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Kağıdıma bakmak istiyorum.
[23:06:51] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Burada ilgimi çeken bir şey var Felicia, şarkı sözlerini on üç-on dört yaşlarında mı yazmaya b ...
[23:06:51] aşladın?
[23:07:55] [YAYIN] Felicia Parrish: Elbette, 13-14 yaşlarımda okul sıralarına şarkı sözleri yazıyordum, tabii ki bunlar daha çok şi ...
[23:07:55] irsel oluyordu.
[23:08:55] [YAYIN] Felicia Parrish: Bir kafiyeye bağlı kalmadan anlamı hoş kelimeleri birleştiriyordum, nadir bulunan kelimeler her ...
[23:08:55]  zaman ilgimi çekmiştir.
[23:10:02] [YAYIN] Felicia Parrish: Sanata merak saldım, sonrası iste zincirleme eşliğinde geldi. Hayatımın başlangıcı... Kendimi k ...
[23:10:02] eşfetme sürecim-
[23:10:16] [YAYIN] Felicia Parrish: -16-17 yaşlarımda gerçekleşti.
[23:11:48] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Bu kadar erken yaşta sanata atılan insanlara bayılıyorum, gerçekten müthiş bir his.
[23:12:30] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Sormak istediğim bir şey var. Muhtemelen seni seven, seni sürekli sürekli dinleyen çocuklar şu ...
[23:12:30]  an bizi-
[23:13:15] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: -izliyorlardır. Bu küçük dostlarımızdan bazıları senin gibi bir sanatçı olmak istiyor diyelim, ...
[23:13:15]  ne tavsiye edersin?
[23:15:05] [YAYIN] Felicia Parrish: Şöyle ki; bunu defalarca söyledim, inandığınız, istediğiniz şeyden yılmayın, gerekirse inatlaşı ...
[23:15:05] n.
[23:15:51] [YAYIN] Felicia Parrish: En önemlisi sanatı bir meslek olarak görmeyin, sevdiğiniz için sanatçı olun, parası ise kekin ü ...
[23:15:51] stünde bir çilek olsun.
[23:16:43] [YAYIN] Felicia Parrish: Emeğinizin karşılığını almak, başarmak için çabaladığınız o yol gerçekten güzel bir his. Başarm ...
[23:16:43] aktan daha güzel bir hi
[23:17:36] [YAYIN] Felicia Parrish: Teknik olarak söylemem gerekiyor ise kendinizi daima geliştirin, bunun için ise stüdyolara demo ...
[23:17:36] -
[23:18:17] [YAYIN] Felicia Parrish: -şarkılarını yollamaktan asla çekinmeyin, reddedilmekten korkmayın, kurs alın, Arı gibi olun. İ ...
[23:18:17] nadınız devreye girsin.
[23:19:01] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Çok güzel söyledin Felicia. Sanattan kazanç sağlama konusunda söylediklerine katılıyorum.
[23:19:17] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Şimdi çok kısa bir reklam aramız geliyor, reklamlardan sonra tekrar beraberiz.
[23:19:38] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: == Hot News - Majörlerle Yolculuk Çıkış Jeneriği ==
.
[23:23:24] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: == Hot News - Majörlerle Yolculuk Giriş Jeneriği ==
[23:24:08] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Evet, reklam arasından sonra tekrar beraberiz. Umarım herkes yerindedir, biz yerimizdeyiz.
[23:24:40] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Az önce Felicia ileride sanatçı olmak isteyen küçük dostlarımıza tavsiyelerde bulunmuştu.
[23:25:10] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Şimdi yavaş yavaş gündem konularına, yakın zamanda yaşanan olaylar hakkında konuşacağız.
[23:25:38] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Oldukça detaylı olduğunu söylediğin ilk konu Vice Social üzerinden dönen tartışma Felicia.
[23:25:53] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Hiç bilmiyormuşuz gibi, kendi tarafınca olayı senden dinlemek istiyoruz. Lütfen.
[23:26:56] [YAYIN] Felicia Parrish: Öncelikle tartışmayı, altyazı okur gibi sunmayacağım. Vice Social uygulamasında kronolojik sıra ...
[23:26:56]  ile duruyor hepsi.
[23:28:14] [YAYIN] Felicia Parrish: Bu şekil mesajlar ile anılmak istemediğimden dolayı, zaman tünelimde sessiz kalıp Enitan ile öz ...
[23:28:14] el mesajdan konuşuyorum
[23:28:23] [YAYIN] Felicia Parrish: -dum.
[23:29:17] [YAYIN] Felicia Parrish: Sanırım kendisi beni olaay dahil etmek istediğinden, Marley ile aramı bozmak istediğinden dolay ...
[23:29:17] ı garip mesajlar-
[23:30:13] [YAYIN] Felicia Parrish: -paylaştı, "Felicia senin sahibin", "Senin sahibinle dövüştüm". "Senin ablan bana laf etse neys ...
[23:30:13] e", gibi gibi sözcükler
[23:31:19] [YAYIN] Felicia Parrish: Hem bu dediklerinden dolayı, hem de gittiği konserlerde bana küfür ettiğinden dolayı, tartışmay ...
[23:31:19] ı fitilleyen-
[23:32:24] [YAYIN] Felicia Parrish: - "Kimsenin ablası, sahibi değilim, wack MC'leri nokta nokta yapan biriyim." gönderisini paylaş ...
[23:32:24] tım.
[23:33:07] [YAYIN] Felicia Parrish: Halk arasında etkileşim aldım, karşılık geldi ve böyle devam etti, bu yönde diyeceklerim bu kad ...
[23:33:07] ar.
[23:33:51] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Anladım, anladım. Olayın üzerinden bir hafta geçiyor ve bayağıdır bir değişiklik yaşanmadı.
[23:34:07] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Gözler önünde mi bir şey yaşanmıyor yoksa arka tarafta bir şeyler dönüyor mu Felicia?
[23:35:20] [YAYIN] Felicia Parrish: Roshan, biliyor musun? Zaten bu tür olaylar arka planda kalmadığı sürece reklamdan öteye gitmez ...
[23:35:20] , buna-
[23:36:00] [YAYIN] Felicia Parrish: -karşı bir tavrım var, sosyal medyada o yüzden sessiz birisiyim, fakat karşımdakiler beni buna  ...
[23:36:00] zorladılar.
[23:36:35] [YAYIN] Felicia Parrish: Cevap vermeyince adın korkak ve benzeri ithamlara çıkıyor, ben onları sokağa davet ettim freest ...
[23:36:35] yle yapmak için.
[23:36:52] [YAYIN] Felicia Parrish: Enitan cevap veremedi, bu üzücü.
[23:37:03] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Bense bu tarz kavgaların hiç yaşanmaması taraftarıyım. Herkes sanatını yapıp yoluna bakmalı.
[23:37:54] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Fakat işin içinde para da olunca her türlü rekabet ortaya çıkıyor, her neyse bu konuyu kapatıy ...
[23:37:54] orum.
[23:38:06] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Teşekkürler bize durumu anlattığın için.
[23:38:08] [YAYIN] Felicia Parrish: Bence sanat yapan insan sanatıyla diğer müzisyenleri yermeli, marangozluk yaoan el işiyle.
[23:38:30] [YAYIN] Felicia Parrish: -diğer marangozlardan daha iyi olduğunu kanıtlamalı, vesaire. Ben teşekkür ederim.
[23:39:04] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Rica ederim. **iç çeker, yutkunur** Yakın zamanda müzik camiasından bir kayıp verdik, Jayseh S ...
[23:39:04] hakur.
[23:39:32] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Ölüm haberini aldığım gece gerçekten çok tuhaftı benim için, kendisini çok severdim.
[23:40:09] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Bu konuyu neden burada açıyorum, bazı insanlar yaşanan bu tartışmalardan dolayı senden-
[23:40:20] Telefonundan mesaj bildirim sesi geldi. (( Felicia Parrish ))
[23:40:31] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: -şüphelenmişlerdi diye hatırlıyorum. Sen de oldukça sert bir tepki vermiştin, tabii detay verm ...
[23:40:31] eyeceğim.
[23:40:42] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Buradan bir şey eklemek istiyor musun?
[23:42:09] [YAYIN] Felicia Parrish: Sert tepki değildi kesinlikle, ben sadece J.S'nin şarkı sözünü alıntılayarak ufak bir göndermed ...
[23:42:09] e bulundum.
[23:42:45] [YAYIN] Felicia Parrish: Üzücü kardeşim, J.S. Gerçekten üzücü, konu ne olursa olsun bir insanın yaşam hakkı elinden alın ...
[23:42:45] mamalı.
[23:44:02] [YAYIN] Felicia Parrish: Gelen tepkiler sertti aksine, fakat ben Jayseh'in şarkı sözünü alıntladım, bu normal bir şey. " ...
[23:44:02] Hayat kısa, ölüm uzun."
[23:44:29] [YAYIN] Felicia Parrish: Sanırım, "Her neyse" kelimesini de eklediğim için böyle düşündüler.
[23:45:12] [YAYIN] Felicia Parrish: Bu kelime de nakaratta geçiyor, bilginize. Söyleyeceklerim bunlardı, huzur içinde yat kardeşim.
[23:45:49] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Huzur içinde uyu Jayseh... Evet, sana teşekkür ediyorum Felicia.
[23:46:20] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Süremizin sonuna geliyoruz, son bir konu açacağım. Ekip arkadaşlarımın hazırladığı kağıtta-
[23:46:50] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: -yeni bir albüm çalışmanın olduğu ve bu yüzden ortalıkta pek görünmediğin yazıyor.
[23:46:57] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Yeni bir albüm geliyor mu?
[23:47:35] [YAYIN] Felicia Parrish: **gülerek söylenir** Aahaha-.. Hayır, ama aklımda bir kaç plan var.
[23:48:01] [YAYIN] Felicia Parrish: Öncelikle tavsiye verdiğim küçük dostlarım beni takip edin, yakında size sürprizlerim olabilir.
[23:48:50] [YAYIN] Felicia Parrish: Alt bir şirket oluşturabilirim, bunun için efor sarf etmem şart, bunun farkındayım.
[23:49:38] [YAYIN] Felicia Parrish: Kendi kariyerim açısından bir süre daha sır olarak kalmak en iyisi, Roshan.
[23:50:14] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Pekala, bunu anlayışla karşılarız tabii ki. Kariyerin ile ilgili gelecek yeni haberleri senden ...
[23:50:14]  dört gözle bekliyoruz.
[23:50:15] [YAYIN] Felicia Parrish: Sadece takip edin beni, güzel işler yolda olursa, bunu bildiririm sosyal medyadan.
[23:51:00] [YAYIN] Felicia Parrish: Ben teşekkür ederim, sabırsızlanıyorum.
[23:51:08] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Pekala, programıma katıldığın için gerçekten çok teşekkürler Felicia. Güzel bir yayın oldu.
[23:51:18] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: **Yavaşça koltuğundan kalkar, sahnenin ortasına adımlar.**
[23:52:08] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Şimdiden duyurmak istiyorum, şu an bizi dinleyen izleyicilerimiz için belki sevindirici olabil ...
[23:52:08] ir.
[23:52:27] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Stüdyomuzda koltuklarımız bulunuyor, bir sonraki çekimimizi seyircili bir şekilde yapmayı plan ...
[23:52:27] lıyoruz.
[23:52:52] [YAYIN] Felicia Parrish: **kameraya bakınmaya devam eder, kapşonunu çekip, Roshan'ın arkasından kameraya sağ gözünü kırp ...
[23:52:52] ar**
[23:53:23] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Eğer ki canlı, yakından olacak şekilde konuklarımızı görmek isterseniz radyo reklamlarımızdan  ...
[23:53:23] takipte olun.
[23:53:41] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Bunun duyurusunu şimdiden yapmak istedim, kapanışa geçebiliriz Felicia.
[23:53:52] Roshan Kuznetsov (kısık ses): Bir şeyler söyleyebilirsin, çıkış yapıyoruz.
[23:54:23] [YAYIN] Felicia Parrish: Evet, pekala. Beni davet ettiğin için teşekkürler Roshan, dinlediklerime kulak verdiğiniz için  ...
[23:54:23] sağ olun millet!
[23:54:52] [YAYIN] Felicia Parrish: Sanatı ve sanatçıyı takip etmeyi unutmayın, gerçek sanatçılar basında ve şarkılarda söz keser.  ...
[23:54:52] **sağ gözünü kırpar**
[23:55:04] [YAYIN] Felicia Parrish: İyi geceler!
[23:55:34] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Eheheh. Bizi izlediğiniz, dinlediğiniz için teşekkürler millet. Bir sonraki bölümümüzde görüşm ...
[23:55:34] ek üzere.
[23:55:48] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: Sevgi, saygı ve Hot News ile kalın! Hoşçakalın!
[23:55:57] [YAYIN] Roshan Kuznetsov: == Hot News - Majörlerle Yolculuk Çıkış Jeneriği ==

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#732 - 06.12.2021 03:43
Startower - 6.12.21 - "Zirve nedir nasıl YAKILIR"

Haha
1
Vice
3
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna,
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jeux, Layshe, bec19101,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#733 - 06.12.2021 04:15
Startower konser rolü için elimizde daha kaliteli bir kaç görüntü daha var, yarını bekleyelim  O:-)

« Son Düzenleme: 06.12.2021 04:20 Myrtle »
Hmmm
2
Hmmm tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jeux, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#734 - 06.12.2021 11:55

« Son Düzenleme: 06.12.2021 11:58 Myrtle »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Jeux, bec19101,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#735 - 07.12.2021 13:48
   Spotify dinlenmelerini başarıyı ölçen bir kıstas olarak görmesem de (?) Başta @warg in the hood olmak üzere, 2021 EN'lerinde bana oy veren herkese teşekkürler (bu noktada direkt birlik adı vermek daha doğru olacaktır)
Burnout, İdlewood Mafia Brims, Kasparov, Polis Departmanı, sivil arkadaşlar, bir kaç sureno...... Gider de gider, oy dağılımı her birlikten geldiği için mutlu & hırslıyım.
   Benim kendi düşüncem şöyle. Sonuçta 2021 yılı bir yılı kapsıyor son ayları değil, buna dayanarak adil bir oylama sonucunda EN'lerde Warg ile kapïşırız diye düşünüyordum nitekim de öyle oldu ama sadece son aylar baz alınsaydı @edipc4n, kesinlikle açık ara champ sendin. Zaten 22 yılında hedefim sensin, bilgin olsun  ​O:-)
Oylama daha bitmedi ve Levi, Joc ile mücadele ediyoruz. İyi olan kazansın!
Bu sadece ufak bir teşekkür yazısı, zafer mesajı değil. (telefondan yazıldı, eksik hata olabilir, kendimi ifade ettiysem ne mutlu)

Mükemmel
3
100
7
Mutlu
4
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
edipc4n, Layshe, Carl_Jackson,
Tepki yok
edipc4n, Layshe, volooloo, WARG, Manifesto, CheffOfficial,
Tepki yok
Mutlu tepkisini veren kullanıcı(lar):
edipc4n, finxyy, Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#736 - 07.12.2021 18:47
Başarılar, bütün ünlüleri karakterleri gizliden takip ediyorum...
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Myrtle, handolenn,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#737 - 08.12.2021 18:10
Platform içinde içerik üreten arkadaşlar için her zaman çabalamışımdır, bu sene sen hak ediyordun. Levi Dixon fanboyları ''en iyi ünlüye kime yazmalıyız'' dediğinde seni işaret ediyorum, umarım emeklerinin karşılığını bu şekilde alacağın için mutlu olduysan kendi adıma sevindim, dediğim gibi umarım aynı yolda istikrarlı bir şekilde devam edersin... music is food for the soul! :o :manifdog
100
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Donnie, handolenn, Manifesto, Myrtle,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#738 - 10.12.2021 13:54
Platform içinde içerik üreten arkadaşlar için her zaman çabalamışımdır, bu sene sen hak ediyordun. Levi Dixon fanboyları ''en iyi ünlüye kime yazmalıyız'' dediğinde seni işaret ediyorum, umarım emeklerinin karşılığını bu şekilde alacağın için mutlu olduysan kendi adıma sevindim, dediğim gibi umarım aynı yolda istikrarlı bir şekilde devam edersin... music is food for the soul! :o :manifdog
Teşekkür ederim, Nraxy, Edipcan ve bir kaç arkadaşım olmasaydı sunucuya bu kadar video klip içerik sağlayamazdım.. Sözleri kendim yazıyorum ama, bunun için herkese patapatapata  :colt:
Unutmadan... Bu arada yeni klip yolda,umarım 21 bitmeden gelir  :-\ açtığımız bu yolda devam etmeye son gaz...  :manifdog

Başarılar, bütün ünlüleri karakterleri gizliden takip ediyorum...
Teşekkürler, gizli olması da ayrı bir iyi  O:-) :palmiye:
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Layshe,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok