0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SINNERS TATTOO & PİERCİNG Dövme ve Piercing Faaliyeti Yürüten Şirketimiz Sinners Tattoo bünyesinde Görevlendirilmek Üzere:22-30 yaş aralığında,- Takım çalışmasına ayak uydurabilecek, disiplinli ve güler yüzlü.- Tercihen üniversite mezunu,- Dövme ve Piercing işinde kendine güvenen- İngilizce seviyesi iyi düzeyde,- İletişim kurma ve müşteri ilişkilerinde başarılı,Sorumluluklar;- Müşterileri karşılamak, dövme-tasarım işinde ön bilgisinin olması.- Müşteri öncelikli çalışması, müşteri memnuniyetini sağlaması.NOT: Bir ekibin aktif parçası olmak isteyen, zevk alarak rahat bir çalışma ortamında bizimle olacak, öğrenmeye tamamen açık takım arkadaşı arıyoruz.Çalışma saatleri: Haftanın 6 günü 11.00 - 20.00 'dır.(( Başvurumu formunu bana dilerseniz PM aracılığıyla forumdan gönderebilirsiniz ))İŞ BAŞVURU FORMU-GENEL BİLGİLER-İsim: Soyisim:Adres:Cep Telefon Numarası::Cinsiyet: Bayan( ) Bay( ) Doğum Tarihi: Doğum Yeri: Medeni Durumu: Bekar( ) Evli( ) Boşanmış( )Ehliyet: Var( ) Yapmadı( )Kısaca kendinizden bahsedin: -EĞİTİM BİLGİLERİ-En Son Mezun Olduğunuz OkulOkulun Adı: Bölümü: Yılı:-İŞ DENEYİMLERİ-Şirketin Adı: Pozisyon: Giriş Yılı: Çıkış Yılı: Şirketin Adı: Pozisyon: Giriş Yılı: Çıkış Yılı: -YABANCI DİL BİLGİLERİ-Yabancı Dil: Düzey: Eğer size referans olabilecek kişi var ise:Adı Soyadı:İş yeri:Pozisyonu:Telefon numarası:
-GENEL BİLGİLER-İsim: Soyisim:Adres:Cep Telefon Numarası::Cinsiyet: Bayan( ) Bay( ) Doğum Tarihi: Doğum Yeri: Medeni Durumu: Bekar( ) Evli( ) Boşanmış( )Ehliyet: Var( ) Yapmadı( )Kısaca kendinizden bahsedin: -EĞİTİM BİLGİLERİ-En Son Mezun Olduğunuz OkulOkulun Adı: Bölümü: Yılı:-İŞ DENEYİMLERİ-Şirketin Adı: Pozisyon: Giriş Yılı: Çıkış Yılı: Şirketin Adı: Pozisyon: Giriş Yılı: Çıkış Yılı: -YABANCI DİL BİLGİLERİ-Yabancı Dil: Düzey: Eğer size referans olabilecek kişi var ise:Adı Soyadı:İş yeri:Pozisyonu:Telefon numarası: