Alıntı yapılan: Nyarko - 02.12.2019 11:00Aynı hataların yaşanmadığı, güzel bir oyun dönemi dilerim, başarılar.Hata diye bir şey bu karakterimin lügatında yok. Şaka bir yana iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Yaptığım hataların farkındayım onun içinde bizzat kendim buradan özür dilerim, böyle bir şey bir daha olmayacak. Forever Muck
Aynı hataların yaşanmadığı, güzel bir oyun dönemi dilerim, başarılar.
Alıntı yapılan: Koala - 02.12.2019 11:05Alıntı yapılan: Nyarko - 02.12.2019 11:00Aynı hataların yaşanmadığı, güzel bir oyun dönemi dilerim, başarılar.Hata diye bir şey bu karakterimin lügatında yok. Şaka bir yana iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Yaptığım hataların farkındayım onun içinde bizzat kendim buradan özür dilerim, böyle bir şey bir daha olmayacak. Forever Manifesto'ya ithafen yazıyım açıklık getirmek adına. Aslında bu özrümü LSFD oluşumundayken işbaşında tır kastığım için dilemiştim. ana madde olarak ama dediğiniz gibi loglar gözüküyor ve yazdığım hoş değildi tekrardan özür dilerim. O dediğin bug abuse olayı için de özür dilemiş olayım buradan şimdii. Ek olarak sadece o konu için hani benden başka kişilerde de böyle bir olay olunca garip geldi ondan demiştim, Yanlış anlaşılmak pek hoşuma giden bir şey değil ve adımı kötü çıkarmak istemiyorum çünkü yönetim ekibini ve sunucuyu çok seviyorum. Amacım kötü bir şey değildi o konuya attığım yorumda. Kendimi açıklayabildiysem ne mutlu bana. @Manifesto
Alıntı yapılan: Nyarko - 02.12.2019 11:00Aynı hataların yaşanmadığı, güzel bir oyun dönemi dilerim, başarılar.Hata diye bir şey bu karakterimin lügatında yok. Şaka bir yana iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Yaptığım hataların farkındayım onun içinde bizzat kendim buradan özür dilerim, böyle bir şey bir daha olmayacak. Forever
Alıntı yapılan: Keddy - 17.12.2019 11:47Spoiler: GösterGizle[11:35:17] Elias Gulbrandsen: Bunu inkar eden mi var?[11:35:38] Felicia Parrish: Kendin de kabul ediyorsan, problem yok.[11:35:48] Elias Gulbrandsen: Ettim işte.
Oo sevdim bunu
Pizzaboi'den nasıl laf yemişim, oynat bakalım. @Shounex <3