Bunun üstüne silah çektim ve her birine en az 1 mermi tutturduğumdan eminim. Videoda yansıyor. Buna rağmen bir acı yaşamadan koşa koşa ateş açtığım halde üstüme saldırmaya devam ettiler.

Bunu cevaplayacağım önce, arkadaşınla 2 kişi gelmişsiniz. Brawl izni istiyoruz vermiyorsunuz, sırf silah çekmek için. Üç kişi olduğumuz için etrafını sarıp seninle boğuşabiliriz. Ve bunu da yaptık. Bizden birinde silah olmadığını nerden biliyorsun? AA BİLİYORSUN ÇÜNKÜ /id raul moya.
Ayrıca komik bir olay da bizden çok arkadaşına sıktın, arkadaşın zıplaya zıplaya karakolda geziyordu. Biz yaralı rolü yaparken o yapmıyordu. İki "zenci" hispaniklerin takıldığı bir hooda gelirsen silahla sıkmana izin vermezler o silahı alıp ağzına sokarlar kardeşim benim.
(Kendi arkadaşını öldürdüğü halde hiçbir yaralı rolü yapmadı karakolda)

Emote'suz falan da saldırmadım, kendi videonda da emoteum var. Burada ne dediğiniz anlamadım bile.

Kafa karışıklığı. Sebastian'ın emotesini göremedim, yok diye düzelteyim.
"Bizden birinde silah olmadığını nerden biliyorsun? AA BİLİYORSUN ÇÜNKÜ /id raul moya." Hayır. IC olarak yeni geldiğinizi varsayıyorum, sizi orada ilk defa görüyorum ve küçük çocuklar olduğunuzu /ame emotesinden anlayabiliyorum. Şehirde daha uyuşturucu trafiği aktif bir şekilde işlemiyor, buradan para kazanamadığınızı da varsayıyorum.
"Brawl izni istiyoruz vermiyorsunuz, sırf silah çekmek için." Brawl için izin istendiğini ilk defa görüyorum. Hangi sunucudan geldiğini de az çok tahmin edebiliyorum.
"Üç kişi olduğumuz için etrafını sarıp seninle boğuşabiliriz." Ama üçünüz Jester'a saldırdınız ve bende silahımı çekince bana döndünüz. Elimde videolu kanıt var. Ve orada mermi tutturuyorum, buna rağmen sıkıntı yokmuş gibi savaşabiliyorsunuz. Eğer kanama sistemi aktif şekilde çalışsa orada hepiniz düşerdiniz.
"İki "zenci" hispaniklerin takıldığı bir hooda gelirsen silahla sıkmana izin vermezler o silahı alıp ağzına sokarlar kardeşim benim." Bu cümleni anlamadım. Silahla sıkmana izin vermezler falan. Tanrı mısınız?
3v2 fear yapmıyorsunuz, durduk yere brawl da silah çekiyorsunuz. Sen silahını belinden alıp havaya ateş açıyorsun ve diğer çocuk senin üstüne atlayıp ortaya alıyor. 3 kişi araya aldıktan sonra zıplayarak kaçmaya çalışıyorsun, sen kendin ihlal yapıyorsun. Bölgemizde adam akıllı rol yaptırmıyorsunuz, çökmeye falan çalışıyorsunuz. 3 kişiyken gitmenizi söylüyoruz gitmiyorsunuz, bunun üstüne saldırmamız gerekiyor. Yaptığın saçma bir rol. Raul'u vurduktan sonra ben zaten arkaya kaçıyorum, hala sıkmaya devam ediyorsun. Daniel de kaçarken birden ona da sıkmaya devam ediyorsun, herif ne yapacağını şaşırıyor. Her rolde silah çekecekseniz bizim ile rol yapmayın.
Sadece gülüp birkaç açıklama yapıp geçeyim. Havaya bile sıksam orada bana kenetleneceğiniz anlamına gelmez. Belimdeki silaha güvenerek 3 kişiye kafa tutuyorum, burada da fear rp yapmamın gerektiğini düşünmüyorum.
İki tarafında yaptığı kural ihlalleri var ve @worstcase'nin savunmasının bir kısmını geçerli buluyorum.
"Bu mahalle bizim, sizin gitmeniz gerek" tarzı bir şey söyledim." birliğiniz hood onaylı değilse bu tarz roleplay girişimlerinde bulunamazsınız.
@worstcase yapılan kural ihlallerinde karşı kural ihlali yapmamalısınız. (/rapor) yada gerekli ekran görüntüleri ile oyuncu şikayeti oluşturabilirsiniz. Silah içeren durumlarda Fear-RP kurallarına uymaya çalışın.
Sonuç olarak, şikayeti kapatıp iki tarafında ceza almasını engelleyebilirsiniz. Eğer, şikayetin sonuca bağlanmasını istiyorsanız iki tarafında ceza alacağını bilmelisiniz.
24 saat içerisinde konuya şikayeti oluşturan ve şikayet edilen taraflar yorum yapsın.
Kişiler nasıl isterse. Benim için sıkıntı yok.