Öncelikle herkese merhabalar, kiralık aracım ile dolaşırken el frenini çekip kaydığımda arkamda bir polis olduğunu fark ettim. Bir der iken iki üç polis aracı oldu. Kısa bir kovalama süreci oldu, zorluk çıkartmadan aracımdan inerek polislere teslim oldum. O sıra ormanda idik, yaptığım zenci karakterim agresif, kötü bir karakterdir, evet o sıra küfür ettim defalarca. Karakterimin özelliği zaten bu, oraya kadar bir sıkıntı yoktu. "Araçta iken kafamı direksiyona vurmuştum" rolsel. Polisler beni alıp hastaneye "Brian" adlı doktora götürdüler. Hastaneye götürene kadar karakterimle küfür etmiş bulundum, polislerinde bu duruma sinirlenip bana alttan alttan mesajlar vererek küfür şeklinde cümleler kurdular, onları sinirlendirmiştim. Hastanede ise /do Michael'in alnında sıyrıklar, bir kaç alnının bölgesinde ise kan kurumaları gözükmektedir." emotesini verdim. Doktor Brian'ın Michael karakterimin nerede yarası olduğunu görsün diye. Ondan önce hastaneye girer iken Raven adlı polisin suratına tükürdüm, buraya kadar bir sıkıntı yoktu Raven içinde. Brian ile PM'DEN tartışmaya girdim. Tartışma pek sayılmaz rol hakkında konuştuk. Bana Hastanenin güvenli bölge olduğunu söyleyip TÜKÜRME bu kuralı ihlal ediyor dedi.
Tükürmenin şiddet olduğunu düşünmüyordum. Daha sonra Raven adlı polis bana şöyle bir emote verdi. "elindeki tükürüğü Michael karakterimin suratına sürer." Bu tarz emote veren Raven adlı polis, ve polis arkadaşları bana AGRESİF diyor

. Peki Doktor Brian, benim yaptığım şiddet ise Raven adlı polisin yaptığı "Kural ihlali sayılmıyor mu?"

. Kimseye buraya kadar zorluk çıkartmadım ben adam gibi rolümü yaptım, karakterimin yaptığı role karşı gelemezsiniz. Daha sonra Doktor Brian'nın yaptığı iş o kadar çok uzun sürdü ki alt tarafı sıyrık ve kan kurumaları, bende rolsel olarak belirttim çok uzun sürdü diye, ve ben tek değildim bunu söyleyen Polislerden birisi "Bitti mi?, doktor Brian" şeklinde konuştu. /do Hastane Fast RP, yazdığımda. Doktor Brian /do OLASI, bir fast rp kabul ETMİYORUM, diyerek role devam etti. Aşırı derece uzun sürdü alnımdaki yara izi için. daha sonra kendisi /do Fast rp yazarak olayı, rolü bitirmek istedi. Bende önceden sana sordum, kabul etmedin şimdi niye kabul ediyorsun diye sordum. /b'den rolü bölen polis sana sesleniyorum: Ben sana demedim mi /b B den rolü bölmeyin role devam edin diye. Neyse polislerin ve doktorun ettiğim küfürlere, karakterimin rolüne, onlara karşı hakaretine dayanamayıp soluğu burada aldık. Cezalandıralacak bir durum görmüyorum, AGRESİF KARAKTER, yüzünden ceza almak istemiyorum
@Naves @CerrahBey @Badu Son sözü size bırakıyorum
@cherry wine