Şehirdeki en iyi karakter ilerlemesini gösteren karakter sanırım.... Charles'daki ve bendeki yeri ayrı. Yaşatabildiğimiz kadar yaşatacağız. Athelstan için halkını karşısına alan Ragnar, Percy için ailesini karşısına alan Charles...
nereden nerelere... masum, kimsesiz ve beş parasız şekilde reklam kovalayan Percy.
Charles'a çok şey borçlu olduğu doğrudur, aksi iddia edilemez. Umarım Charles'n etrafındakilerin gazabına veya musallatına uğramayız. Tanrı bizi Attardi'nin karanlık yüzünden korusun, amen.
Şehirdeki en iyi karakter ilerlemesini gösteren karakter sanırım.... Charles'daki ve bendeki yeri ayrı. Yaşatabildiğimiz kadar yaşatacağız. Athelstan için halkını karşısına alan Ragnar, Percy için ailesini karşısına alan Charles...
Charles'te, Percy'de ve bende biliyorum ki bir gece evinde bir şeytan belirecek ve onu cehennemin dipsiz kuyusuna doğru sürükleyecek...
bunu duymak çok iyi hissettirdi, rahatça uyuyabilirim. teşekkürler... ama Charles'n şeytanı dahi olsan Charles'n sözünden çıkmayacağını biliyorum, umut ediyorum, diliyorum, umarım öyledir
@GunzforSale
Charles'te, Percy'de ve bende biliyorum ki bir gece evinde bir şeytan belirecek ve onu cehennemin dipsiz kuyusuna doğru sürükleyecek...
Tehlikeli yazılar. Ben olsam dikkat ederdim Percy Miller.
bildilendirme için teşekkürler Guancale. Mix yaparak aynı şekilde bilgilendirmenizi istiyorum, iyi eğlenceler.
Başarılar 
teşekkür ettim

https://www.upload.ee/image/10984342/percyouareallalone.png

):
hayat diyelim
@stitch hayat...
arkadaslar dogru bilgidir; kesinlikle ssleri duzene sokacagim, gunumuze yetistirecegim. true story, true information.