#233 - 31.12.2019 07:48
Selam. Kısa bir duyuru var.başarılar @Rosato
Attardi Organizasyonu, benim Rosato, Rosato the Boss, Rosatorino gibi takma adlar ile daha önce de farklı platformlarda açtığım bir mob. Şehrin içinde, sokaktan büyüme karakterleri içeren klasik, oyuncu oluşumudur. Bu oluşumları nerede açsak, zaman içerisinde her platformda yükseldi ve platformların başarı şekline göre yükseklere girdi ve güçlü oldu. Güçsüz olduğu dönemlerde ise diretmedik ve bir şekilde rollerimizi sonlandırdık.
Manifesto ile 10 senedir birlikte rol yapıyoruz ve bu platformların hepsinde, Attardi'nin ve diğer oluşumların ana karakterlerinden biri de kendisiydi. Fakat sırf burası onun kendi platformu diye ve sunucunun politikasının da bu doğrultuda değişmesi sebebiyle Charles Attardi karakteri ile yollarımızı ayırdık.
Duyurunun bu kısmı, genel bir bilgilendirmeydi. Buradan sonrasını ise tüm bunlara rağmen hâlâ sağda solda "Şehri yöneten birlik Attardi çünkü admin power" diyen kekolara yapıyorum.
İlk olarak Attardi şehri yönetmiyor. Hood onayımızı bile yeni aldık. Bu zamana kadar Glendale bile zor alırken bize Admin Power diyen tayfa gerçekten çok gülünç. Attardi'yi Vice'ta açtığımız günden bu zamana kadar sırf bu aptal admin power dedikoduları filizlenmesin diye rolde sürekli pasif rol yaptık, agresif rollerimizi geride tutmaya çalıştık. Cosa Nostra'nın kurallarını bile değiştirerek kendimize uyarladık. Manifesto 1 ay boyunca abartmıyorum, Ravenite Social Club'da yalnızca mekan açma kapatma rolleri yaptı. 1 ay boyunca bu oluşumun tek bir illegal rolü yoktu.
Ama madem ki her türlü ağlanıyor, bundan sonra ben de umursamıyorum. Ağzı olan konuşursa sessiz kalanlar da konuşmaya başlayabilir. Bu saatten sonra karşınızda farklı bir Attardi Organizasyonu göreceksiniz. Mutlu yıllar.