Trucker görevimi yapmış dönüş yolundaydım ve seyir halindeyken kişiler sol tarafımdan çarpıp beni denize doğru sürüklediler ve hep beraber denizin dibini boyladık. Karakterim ic olarak bu duruma sinirlenip panikledi ve küfürler savurdu. OOC olarak "karaktersiz insanlarsınız" dememdeki sebep; Kişiler beni denize attıktan sonra kahkaha emotesi vermesi. (SS'lerde görülmüyor fakat loglar incelendiğinde görülecektir.)
Bu sebepten dolayı ooc tavrımı ortaya koydum normalde hiç bir şekilde ooc bir yorumum bulunmayacaktı.
Ayriyetten küfür ettiğim zaman denizin dibinde baygın değildim.
Diyeceklerim bu kadar, kişilerin emek hırsızı olduğunu ve eğlenmek için başkalarının emeklerini hiçe sayacak kadar arsız olduklarını belirtir iyi oyunlar dilerim.
Neden bunu hala kasıtlı olarak yaptığımızı düşündüğünü anlamıyorum, zaten yoldan oraya kadar sürüklenmemiz lagdan dolayı oldu. Bunu nasıl hesaplamış olabiliriz? Zaten suç %90 sizde, check-point almak için önümüze, yani sol tarafa kırdınız. Gördüğün gibi biz normal rolümüzü yapıyorduk, hesapta sen yoktun. Seni denize atıp eğlenecek kadar sapık değiliz hiçbirimiz, bahsettiğin gibi gülme falan da olmadı. Denize düşen birisinin direkt sinirlenip suyun altında bağıra bağıra küfür edeceğine de çok olanak veremiyorum, baygın olmasan bile denizin altında konuşabiliyor olman garip.
Ayrıca ortada bir kural ihlali varsa buna kural ihlali ile cevap vermen gerekmiyor, şikayet açmayı deneyebilirsin erkeklik yapacağına. OOC küfürlerini IC kanala yazıp "IC olarak denizin altında boğulduğum için çok sinirlendim, canımın derdine düşmek yerine küfür ettim" gibi savunmalarla yönetimi kandırmaya çalışman seni sadece küçük düşürür.