Konu: Mermiler hk.  (Okunma sayısı 262 defa)

#0 - 23.11.2019 12:39
Merhabalar, sanırım sunucuda mermi satılıyor yada satılmıyor. Satılıyorsada bence satımı artık tamamen durdurulsun normal silahların mermisi artsın mesela bir Uzi 6 mermi olsun, (mermi miktarını yönetim belirleyebilir.) Fakat mermi satılmasın. Mermilerinde değeri artmış olur  böylece.

Spoiler: GösterGizle
Satılıp, satılmadığı hakkında hiçbir fikrim yok ondan dolayı bu AR-GE'yi açtım.

Yani silahlar sınırlı olur böylece ve herkesin elinde Uzi, Deagle VB. Silahlar görmeyiz. İlerde şöyle şeyler olacak kesinlikle herkesin silahları olunca mermileri falan dolduracaklar hemen VCPD'ye sıkacaklar. Böyle insanlar her sunucuda var. Hem bunları arındırmak adına açılmış bir AR-GE
« Son Düzenleme: 23.11.2019 12:41 Jeva »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

elv

*
v2 Oyuncusu
#1 - 23.11.2019 13:32
Tamam kanka mafyalarda sopayla çatışmaya girsinn
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 23.11.2019 13:54
Kimsenin elinde deagle-ak47 gibi silahlar yok şuan. Mermi satışı var. Şuan oyuncuların elinde olan silahlar pistol,uzi,pompalı. Daha önceki ar-ge'nizde illagal için silaha gerek yok demiştiniz. Bu konu da onun devamı gibi olmuş. Böyle bir düşünce tarzı tamamen yanlış. Sunucuda şuan zaten silah bulmaz zor. Mermi 6-10 mermiye indiğinde silahın ne anlamı kalacak? İllegal rol silahla döner sopayla ev taşlamayla ilerleyecek bişey değil bu. 10 mermi 20 mermi silahın olmaması demek neredeyse. Mafya rolü yapan çete rolü yapan adam kendini taşla sopayla mı koruyacak polise karşı? ya da kendini sopayla mı koruyacak başka birliklere karşı? Taş devrindemiyiz avımızı mızrakla düşürelim? 10 mermi 20 mermiyle 2 kişiyi bile düşüremezsin ki bu da her mermide tam isabet demek. Şuan mermi fiyatları ideal hatta pahalı 2 şarjör doldurmak için 1600 dolar veriyorsun.

Ayrıca lütfen artık Amerikada rol yaptığımızı anlayalım ki Vice şehri rolsel olarak Amerikanın suç şehri olarak biliniyor. Amerika real olarak zaten bireysel silahlanmanın en çok olduğu ülke konumunda. Marketten silah alır gibi silah mermi alabiliyor vatandaşlar neredeyse. Bu tür argeler açmadan önce biraz realistik düşünmenizi öneririm hocam.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.11.2019 14:07
Kimsenin elinde deagle-ak47 gibi silahlar yok şuan. Mermi satışı var. Şuan oyuncuların elinde olan silahlar pistol,uzi,pompalı. Daha önceki ar-ge'nizde illagal için silaha gerek yok demiştiniz. Bu konu da onun devamı gibi olmuş. Böyle bir düşünce tarzı tamamen yanlış. Sunucuda şuan zaten silah bulmaz zor. Mermi 6-10 mermiye indiğinde silahın ne anlamı kalacak? İllegal rol silahla döner sopayla ev taşlamayla ilerleyecek bişey değil bu. 10 mermi 20 mermi silahın olmaması demek neredeyse. Mafya rolü yapan çete rolü yapan adam kendini taşla sopayla mı koruyacak polise karşı? ya da kendini sopayla mı koruyacak başka birliklere karşı? Taş devrindemiyiz avımızı mızrakla düşürelim? 10 mermi 20 mermiyle 2 kişiyi bile düşüremezsin ki bu da her mermide tam isabet demek. Şuan mermi fiyatları ideal hatta pahalı 2 şarjör doldurmak için 1600 dolar veriyorsun.

Ayrıca lütfen artık Amerikada rol yaptığımızı anlayalım ki Vice şehri rolsel olarak Amerikanın suç şehri olarak biliniyor. Amerika real olarak zaten bireysel silahlanmanın en çok olduğu ülke konumunda. Marketten silah alır gibi silah mermi alabiliyor vatandaşlar neredeyse. Bu tür argeler açmadan önce biraz realistik düşünmenizi öneririm hocam.
Abi il legal rol birtek silah ile dönmez. Ya büssürü iş var İl legal hepsinde silah mı gerekiyor hayır? Sopayla, bıçakla adamda gasp edebilirsin sopayla adamı bayıltıp kaçırabilirsin, bıçaklayabilirsin. Memurlar burada ne alaka. Sen hep memurlara mı sıkıyorsun boş zamanda? Sen memurlara bir şey yapmazsan onlarda sana salrıdmaz. Neden memura karşı kendini koruyasın ki? Tabi saçma bir şey yapmazsan. Tabi silah ile sıkarsan o ayrı. Ya da memuru ezmessen. Kadın pazarlayabilrsin YA BÜSSÜRÜ İL LEGAL İŞ VAR BIRAKIN ŞU TEK İL LEGAL ROL SİLAH İLE DÖNER KAFASINI. Uyuşturucu ilede döner, seçenek çok. Siz bu seçeneklerden yararlanmak istemiyorsunuz. Zaten dedimki mermi sayısı arttırılsın, bunu yönetim belirler dedim daha fazla yönetim mermiyi arttırabilir mermi satışı olmayınca. Yani mesela bir Uzi 15 Mermi olabilir yönetime bağlı bu, artık şu AR-GE'leri biraz daha düzgün okuyun. Ben 6  mermi örnek verdim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 23.11.2019 14:09
Tamam kanka mafyalarda sopayla çatışmaya girsinn
Dostum, oku azıcık AR-GE'yi silah bize gelişi 6 mermi veya daha yüksek yani bu mermi 30 bile çıkabilir? Ne sopa ile çatışması. Sadece silah ile il legal rol dönmüyor. Gerekirse evet elinde silah yoksa sopa ile gir. Tabi karakterin belki orada can verebilir o senin kararın :)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 23.11.2019 14:42
Spoiler: GösterGizle

Abi il legal rol birtek silah ile dönmez. Ya büssürü iş var İl legal hepsinde silah mı gerekiyor hayır? Sopayla, bıçakla adamda gasp edebilirsin sopayla adamı bayıltıp kaçırabilirsin, bıçaklayabilirsin. Memurlar burada ne alaka. Sen hep memurlara mı sıkıyorsun boş zamanda? Sen memurlara bir şey yapmazsan onlarda sana salrıdmaz. Neden memura karşı kendini koruyasın ki? Tabi saçma bir şey yapmazsan. Tabi silah ile sıkarsan o ayrı. Ya da memuru ezmessen. Kadın pazarlayabilrsin YA BÜSSÜRÜ İL LEGAL İŞ VAR BIRAKIN ŞU TEK İL LEGAL ROL SİLAH İLE DÖNER KAFASINI. Uyuşturucu ilede döner, seçenek çok. Siz bu seçeneklerden yararlanmak istemiyorsunuz. Zaten dedimki mermi sayısı arttırılsın, bunu yönetim belirler dedim daha fazla yönetim mermiyi arttırabilir mermi satışı olmayınca. Yani mesela bir Uzi 15 Mermi olabilir yönetime bağlı bu, artık şu AR-GE'leri biraz daha düzgün okuyun. Ben 6  mermi örnek verdim.

Silahsız illegal birlik rolleri dönmez. Sivilken bahsettiğin rolleri yaparsın ama birlik halinde imkansız. Bu konuda sizinle tartışmayacağım. Az buçuk herhangi bi sunucuda illegal birlik yönetmiş olan herkes buna katılır zaten. Ar-ge'ye gelince bana mantıksız geldi hocam kusura bakma şuan verilen mermi bile yetmiyorken azaltılması çılgınlık olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 23.11.2019 17:32
Kardeş silahsız ne anlamı var? O zaman polislerde silah olmasın. Hatta silahı sunucudan kaldırsınlar istersen. Böyle bir görüşe saygı bile duymam ben. Zaten silah bulmak kolay değil bir de 6 mermili uzi mi kullanacağız ? :D
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 23.11.2019 19:36
Kardeş silahsız ne anlamı var? O zaman polislerde silah olmasın. Hatta silahı sunucudan kaldırsınlar istersen. Böyle bir görüşe saygı bile duymam ben. Zaten silah bulmak kolay değil bir de 6 mermili uzi mi kullanacağız ? :D
Dostum, Oku OKU (YÖNETİM BELİRLEYEBİLİR) Ya 10 30 50 yaparlar belirlerler bunu. Sen memura ateş etmessen memur sana ateş eder mi? Hayır. Sen memura karşı gelmessen memur sana neden sıksın be abi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 23.11.2019 23:05
Dostum, Oku OKU (YÖNETİM BELİRLEYEBİLİR) Ya 10 30 50 yaparlar belirlerler bunu. Sen memura ateş etmessen memur sana ateş eder mi? Hayır. Sen memura karşı gelmessen memur sana neden sıksın be abi.
Dostum, memura sıkmak için bir nedenimiz olacak zaten. Durduk yere sıkmak ayrı mesele onu demiyorum ben. Sınırlı sayıda mermi kesinlikle saçma. Gerçekçilik dışı ve mantıklı bulmuyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 23.11.2019 23:54
Dostum, memura sıkmak için bir nedenimiz olacak zaten. Durduk yere sıkmak ayrı mesele onu demiyorum ben. Sınırlı sayıda mermi kesinlikle saçma. Gerçekçilik dışı ve mantıklı bulmuyorum.
1000 Dolara mermi alıp tamamen silahını mermi ile doldurmak çok mantıklı zaten. Gerçek hayatta zor bulunan bir mermiyi oyun içerisinde çok rahat bulabilmek bu çok can sıkıcı.
« Son Düzenleme: 23.11.2019 23:57 Jeva »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok