Konu: [22.11.2019] Federico_Marcio  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 22.11.2019 16:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Federico_Marcio @AVİXX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.11.2019, 16.09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
SPOILER: SHOW
CarJacked.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  22.11.2019 tarihinde saat 16:09'da meslek aracına bindim kişi gelerek carjacked ile beni araçtan indirdi ve araca binip devam etti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 22.11.2019 16:24
Öncelikle savunmama başlarken şikayet açan şahısın kendi binmeden önceki ss'lerini koymamasının kendini haklı çıkarmak için yaptığı bir oyun olduğunu belirtmek isterim. Olay şu şekilde gerçekleşti: Ben araca sol taraftan bindikten sonra sürücü koltuğunun oradan şahıs araca binerek beni aşağı attı. /b chatten şahısa cj yapmaması gerektiğini söyleyerek şahıstan hakkım olan aracı tekrardan onu aşağı indirerek aldım. Yetkililer en uygun kararı verecektir. Şimdiden teşekkürler iyi roller.

#2 - 22.11.2019 16:27
Benim gözümden olay şu şekilde gerçekleşti; Ben sürücü koltuğunun yanındaki koltuktan araca bindim şahıs hala araca binmemişti benim gözümde ilk ben araca bindim daha sonra şahıs beni araçtan atarak sslerde gözüktüğü gibi indirdi ve yoluna devam etti.
Benim kanıtlarım yeterlidir senin kanıtlarını bekliyorum.

#3 - 22.11.2019 16:31
Çok büyütülmeyecek bir olay olsa dahi şahısı pm üzerinden carjack yaptığına dair uyardım inmesini söyledim şikayet açacağımı söyledim inmedi benimde hoşuma gitmedi bu hareket şikayetimi açtım gerekli uyarı veya ceza verilebilir.

#4 - 23.11.2019 01:22
Senden önce ben seni zaten uyardım böyle bir saygısızlık yapmayacağını düşündüğüm için ss alma gereği duymadım fakat orada bekleyeceğin maks. 3 dakika iken bana 10 dakika şikayet açtın sorun değil bence internetinini kontrol ettirmelisin

#5 - 23.11.2019 02:26
Federico_Marcio karakteri CJ(car-jack) kuralını ihlal ettiği için ceza verildi.