İÇERİSİNDEKİLER!
Öncelikle şunu söylemek isterim ki, kanalımda 1-2 tane FPS boost modpack paylaştım ve +5000 görüntülenme, Ek olarakda +1000'den fazla indirmeye sahip.ÖNCELİKLE, ÇOĞU FPS MODPACKLERDE ÇOK AZ MOD VAR, VE FPSİ DÜŞÜK OLUP MODLAR İLE BERABER ZEVK İÇİNDE OYUNU OYNAYIP FPSİNİ ARTTIRMAK İSTEYEN OYUNCULARA ÖZEL , BU MODPACK TAM SİZE GÖRE! İÇERİSİNDE HERŞEY VAR, AMA HERŞEY VAR DİYE KORKMAYIN, BU SİZİN FPSİNİZİ DÜŞÜRMEYECEK! İNDİRİN VE GÖRÜN!Yeni bir modpack yapmam istendi ve bende 2021 için yeni bir FPS boost modpack yaptım, hadi o zaman içerisinde bulunanlara bir göz atalım.İçerisinde öncelikle 50ye yakın araç modu var, Gözünüzü kör etme-yecek derecede LQ , yani rahatlık ile kullanabilirsiniz. Kısacası aracı sürdüğünüzde hem FPS drop yemeyeceksiniz,(Hız yaparken vesaire)1.şahıs modu First Person mod mevcut, öncelikle çoğu modda bu First Person mod çalışmıyor veya hangi tuşla çalıştığını söylemiyorlar. Bu packde kolayca sadece V tuşuna basarak First Person modunu kullanabilirsin.Animasyon ve Car Lights bulunuyor, Car Lights diğer modların aksine FPS'inizi düşürmeyecek derecede gerçekci bir şekilde ayarlanmıştır. Check Point Mod'u var, meslek yaparken çok işinize yaracak. Uzak mesafeden görebileceksiniz ve FPS düşürmüyor.Ekipmanlar, SWAT , LSPDD ve PARAMEDICler için ekipmanlar bulunuyor. Öncelikle ben bunların hiçbirinde değilim. Boşu boşuna oyunumu kastırırmı diye sorarsanız. LSPD'de veya PARAMEDICde olduğunuzu varsayalım ve bu ekipmanları kullansanız bile FPS düşüklüğü yaşamazsınız.Harita ve HUD modu mevcut, FPS düşürmez , çok yer kaplamaz.Jant modumuz var, örneğin Switch marka jant taktırdınız. Sizde bu çok gerçekci ama aynı zamandada FPS düşürmeyecek şekilde jantın modelini sadece sizde farklı gösterir.Ses modu , Silah modu ve Silah Sesleri modu ile beraber çoğu şey için Sounds Mod aktif.Yansıma, çoğu modda FPS düşürür fakat bu modda hem gerçekci hemde FPS düşürmeyecek şekilde ayarlandı.GTA aleminde 2-3 tane FPS düşürmeyen, araç ile hızlı giderken - drift atarken drop yemeyeceğiniz yol modları var, bunlardan 1 tanesini seçip modpacke koydum.ENB tarzında bir Colormod - Skybox mevcut. FPS düşürmesinin aksine oyunu akıcı yapıyor!Çoğu ENBlerde araçlar yansımalı ve parlak oluyor, malesef ki FPSiniz düşmesin diye ENB koymadım ama araç parlatma modu koydum. Bu gerçekten FPSinizi düşürmeyecek, bana güvenin.GTA VİCE'da bulunan Can barı ve PD'de aranma yıldızları Hudda mevcut, Vice tadı ile oyun oynayabilirsiniz - Para rengi değiştirmede Mor bir şekilde var.Özel kodlanmış FPS unlock var, bu FPS'inizde 5-10 fps artış gösterecektir.VE BURADA SÖYLEMEDİĞİM FAKAT MODDA BULUNAN DAHA ÇOK FPS ARTTIRAN ŞEYLER VAR,MOD GÖZÜNÜZÜ KANATMAZ, MERAK ETMEYİN.
VE MODDA BULUNUP FPS ARTIŞI GÖSTERECEK OLAN ŞEYLER ; 1 - ARAÇ KALDIRMA MODU AKTİF, AĞAÇ YAPRAKLARI YOK VE FPSİNİZDE ARTIŞ GÖSTERECEK, 2 - GERÇEKCİ BİR LQ EFFECT AKTİF, 3 - DUMANLARI KALDIRMA MODU AKTİF , BUNLAR SAYESİNDE FPSİNİZ GERÇEKTEN ARTACAK.Modun indirme linki ve Kurulumunu videoda anlattım, İyi roller!
MODUN İNDİRME LİNKİ ( Lütfen yorum yapıp, like atmayı unutma, Abone olursanda emeğimin karşılığını vermiş olursun.

) -
&t=50s