Öncelikle adamı gördüm köşede ve adam gördüğünüz gibi ROL BALTALIYOR siz 5 kişi ve SİLLAHlı adama "Ne saçmaıyorsun orspu çocukları" der misiniz? Neyse ayrılma konusuna gellelim kişi BENDEN UZAKLAŞTI bende çıktım birde 2 'Cİ ss'deki HUD'A çok iyi bakın orada saat 17:22 yazıyor adamın beni yere düşürmesi 17:03 yani 0 dakikada kendimi toparlanmış gidebilirim rollsel olarak böyle hakkım var.
Beş kişi değildiniz, ayrıca silahı var diye alnınızda yazmıyor. Dürüst davranacağınızı düşünmüştüm ama yanılmışım, chatten ismimi görüp bana saldırdığını kanıtlayamayabilirim. Ama rol esnasında q çektiğiniz ortada, doğru, sizden biraz uzaklaştım ama sizin o yaralı süresini beklemeniz gerekiyordu. Belki polis gelecekti veya ben geri dönüp rolümü devam ettirecektim. O zaman herkes yaralandığında zaten benden uzaklaştılar diyip q çeksin, kimsenin olmadığı bir vakitte girip süreyi beklesin. Öyle aradan zaten 20 dakika geçmiş, mantıken ben toparlanıp giderdim demekle olmuyor. Kendin söyledin silahlı olduğunu, bence silahı kaptırmamak için oyundan çıktın ve arkadaşların etrafı kollarken sende yaralı süreni bitirmeye çalıştın.