0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ayıp etmişiz. Alıntı yapılan: Nraxy - 27.05.2020 02:06Alıntı yapılan: nimphelos - 27.05.2020 02:00Ayıp etmişiz. Çok ayıp ettik Spoiler: GösterGizle Hahahaha yayındaymışsın bir de. Biriniz de uyarmıyor PM'den... Olsun, eğlenmişsin, keyfin daim olsun. Spoiler: GösterGizleAlıntı yapılan: Versity - 27.05.2020 02:29Ayıp ettiniz.Toplantıya yetişemedim, üzgünüm...Alıntı yapılan: Guinevere - 27.05.2020 02:44Spoiler: GösterGizle"From now on I will dedicate my life to bringing chaos to the world that has rejected me! I will become the greatest supervillain the world has ever seen! Where I go, destruction will follow!"Boşuna basında rol yapmıyorum, kaostan besleniyorum. Alıntı yapılan: woraytia - 27.05.2020 02:47Uyusunda büyüsün ninni.Xenia'nın Rika'nın omzunda bulduğu huzuru Benny ona kaç haftadır yaşatamamıştır, eminim.
Alıntı yapılan: nimphelos - 27.05.2020 02:00Ayıp etmişiz. Çok ayıp ettik Spoiler: GösterGizle
Ayıp etmişiz.
Ayıp ettiniz.
Spoiler: GösterGizle"From now on I will dedicate my life to bringing chaos to the world that has rejected me! I will become the greatest supervillain the world has ever seen! Where I go, destruction will follow!"
Uyusunda büyüsün ninni.
Xenia'nın Rika'nın omzunda bulduğu huzuru Benny ona kaç haftadır yaşatamamıştır, eminim.
Paps'ın stajyer eğitimi.+18: GösterGizleVice Prison soğuktur??
Şehire geldiğinden beri işlerimiz rast gitmiyor, ne zaman ölüyor(lar)?
Tez zamanda gitmen dileğiyle... +9 Scealten İtemi: GösterGizleBaşarılar +9 Scealten Itemi 2: GösterGizleGL&HF da kullanıyordu bir ara. Sefo burayı okuyorsan selamlar, hot cars hot prices bud. İşlemler Kayıtlı 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 Tepki Ekle Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok Tepki yok