Konu: Almy_Quintez / Alek_Quintez  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 20.11.2019 17:42
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Tonny OFFİCİAL Almy_Quintez / @rascorn Alek_Quintez
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Orville Hendrix - Clayton Wardell - Quandell_Clemons - Tyrone McGee - Jason Dnaton
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Trolling
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlamsız bir şekilde hoodumuza geldiler ve bize saldırdılar, bizden yaralananlar olduğu gibi onlardan da oldu ama biz yaralı komutu çekerken onlar kalkıp tekrardan saldırdı. Tüm bunların rol ortamını bozmak için yapıldığını düşünüyorum "burası 13'e ait. 13 siker" gibi söylemlerde trollediklerini doğruluyor gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): İlk ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Alek'in canı bayağı az, son ekran görüntüsünde ise yaralandıktan sonra tedavi olan birisinin HP'sine eşit(kaldırma emotesinden de belli yaralandığı). Almy ise ikinci ekran görüntüsünde yaralı, son ekran görüntüsünde hiç dayak yememiş gibi tekme tokat bana dalıyor.

« Son Düzenleme: 20.11.2019 17:44 Kuzia »

#1 - 20.11.2019 17:55
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki epeydir sizlerle İC düşmanız sürekli bulunduğumuz konumu basıp duruyordunuz, Bizde bu yüzden İC olarak bir ders vermek istedik ve role girdik. Orada sana tekme tokat felan dalmıyorum çok güzel iftira atmışsın. Arkadaşlarım geldi ve beni yerden kaldırdı yerden kendim kalkmadım ve kalkamamda dayak yedim çünkü arkadaşımın yardımı ile yerden kalktım ve seni kimse kaldırmadığı halde ayakta durunca /hurt çek diye yazdım, Şahısa lag girdiğini düşünerek ve /hurt çektiğini düşünerek sadece 1 kere vurdum ve durdum. Daha sonra şahıs /b bölünce de anladım ki lag felan girmemiş sonrasında şahıs /hurt felan çekmeden etrafta koşturmaya başladı zaten o sırada bizde araçlara binip uzaklaştık. Rolde ADMİN de vardı bir kural ihlali yapsaydık cezasını alırdık diye düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 20.11.2019 17:57 Tonny OFFİCİAL »

#2 - 20.11.2019 18:02
Merhaba beni yerden IC olarak kaldırdılar loglara bakabilirsiniz Maximilian_Guiza yere düşen herkesi tek tek kaldırdı gerekli rolü yaptık...

#3 - 20.11.2019 18:24
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki epeydir sizlerle İC düşmanız sürekli bulunduğumuz konumu basıp duruyordunuz, Bizde bu yüzden İC olarak bir ders vermek istedik ve role girdik. Orada sana tekme tokat felan dalmıyorum çok güzel iftira atmışsın. Arkadaşlarım geldi ve beni yerden kaldırdı yerden kendim kalkmadım ve kalkamamda dayak yedim çünkü arkadaşımın yardımı ile yerden kalktım ve seni kimse kaldırmadığı halde ayakta durunca /hurt çek diye yazdım, Şahısa lag girdiğini düşünerek ve /hurt çektiğini düşünerek sadece 1 kere vurdum ve durdum. Daha sonra şahıs /b bölünce de anladım ki lag felan girmemiş sonrasında şahıs /hurt felan çekmeden etrafta koşturmaya başladı zaten o sırada bizde araçlara binip uzaklaştık. Rolde ADMİN de vardı bir kural ihlali yapsaydık cezasını alırdık diye düşünüyorum.

Gerçekten bir oyun için yalan söyleyecek kadar alçaksın, yaralı sürem bittiği gibi üstüme koşarak saldırdın komut bile girmeme fırsat vermeden. Tekmeleye tekmeleye geriye kadar savurdun beni, zaten bir defa vurmuş olsaydın yumruk atardın ama ekran görüntüsünde görüldüğü gibi arka arkaya vurduğun için tekme gelmiş. Ayrıca evet, olayda admin vardı ama müdahale etseydi eminim ki kendi birliğini savunuyor diye ağlayacaktın. Epeydir düşman olduğumuzu kanıtlayabilir misin? Birlik tanıtımı 18 Kasımda açıldı ve 19 Kasımda rollere başladık, yönetimi kandırmaya çalışmana hiç gerek yok.

Merhaba beni yerden IC olarak kaldırdılar loglara bakabilirsiniz Maximilian_Guiza yere düşen herkesi tek tek kaldırdı gerekli rolü yaptık...

Her şey ortada, admin kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 20.11.2019 18:51 Kuzia »

#4 - 21.11.2019 00:33
Kişilere gerekli uyarı Faction Management(Manwe) tarafından yapıldı. Kişiler bu seferlik ceza almayacaklar, şikayet düşürüldü. Oluşum liderleri bir kez daha OOC Jail alırsa birlikleri kapatılacak.