Konu: [18.11.2019 - Raul_Gabrial] Rol esnasında /q  (Okunma sayısı 191 defa)

#0 - 19.11.2019 23:27
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Raul_Gabrial @shaxx.exe
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rosemary_Valentine @Kılem - Kyle_Linares @Verclo ve diğer VCPD üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18/11/2019 - 19:40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyi yaklaşık 10 dakika kovaladık, aracı ters döndükten sonra yayan bir şekilde kaçmaya devam etti. Aracının spawnına koştu ve hiçbir şey olmamış gibi aracına bindi ancak etkisiz hale getirdik. Hareket edemediğini söyleyip re-log atacağını /b kanalı üzerinden bildirdi. Oyuna tekrar girdi ve "bağlantı kopması" uyarısı verdi. Kişiyi yaklaşık 30 dakika beklememize rağmen oyuna giriş sağlamadı, tarafımıza herhangi bir kanal üzerinden dönüş de sağlamadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://resmim.net/f/fVLA6W.png

[18:43:23] (( [39] Raul Gabrial: hareket edemiyorum re-log ))

[18:43:29] Jimmie Villatoria: Memur Belfort.

[18:43:33] CEZA: Rosemary Valentine adlı memur SY9 J0553 plakalı araca $850 miktarında ceza kaydı oluşturdu. (Sebep: Şerit ihlali (2.2))

[18:43:34] Robert Belfort: Evet.

[18:43:36] Zach Wesley veritabanı bilgisayarına giriş yapar.

[18:43:41] Jimmie Villatoria: Bir tutanak oluşturmanızı rica edeceğim, siktiğimin yerinde kimse silah kullanmayı bilmiyor.

[18:43:59] Robert Belfort: Sağda mıydın?

[18:44:00] CEZA: Rosemary Valentine adlı memur SY9 J0553 plakalı araca $800 miktarında ceza kaydı oluşturdu. (Sebep: Tehlikeli araç sürmek (2.13))

[18:44:02] Jimmie Villatoria: Sol kolumdan, inanabiliyor musun? ateş eden benim, vurulan benim sikeyim -- sikeyim.

[18:44:07] Robert Belfort: Yok.

[18:44:09] [CH: 990 S: YAKIN] Zach Wesley: Ehliyeti yok.

[18:44:09] Zach Wesley (telsiz): Ehliyeti yok.

[18:44:09] Robert Belfort: Karşı taraftaydın yani.

[18:44:11] [HATA]:{FFFFFF} Sunucuda böyle bir komut bulunmamaktadır.

[18:44:15] Kyle Linares: Bu sefer ben kan kaybediyorum.

[18:44:19] [CH: 990 S: YAKIN] Robert Belfort: Bin dolar daha kesin araca.

[18:44:19] Robert Belfort (telsiz): Bin dolar daha kesin araca.

[18:44:19] Jimmie Villatoria: Buna ne oldu?

[18:44:23] [CH: 990 S: YAKIN] Robert Belfort: Ehliyetsiz araç kullanmaktan.

[18:44:23] Robert Belfort (telsiz): Ehliyetsiz araç kullanmaktan.

[18:44:26] * Jimmie Villatoria Kyle'a doğru baktı.

[18:44:27] (( Raul Gabrial bağlantısı koptuğu için sunucudan ayrıldı. ))

Ek açıklamalar(varsa):

Gerekli yerlerin chatlog üzerinde altını çizdim.

Kişinin hareketlerinin kasıtlı olduğuna aracının patladıktan sonra spawn noktasına kadar koşup tekrar binmesi ve yaralı iken "[18:40:44] Raul Gabrial: Memur! merak ettiğin bir şey var? kıza neden tecavüz ettin?" gibi cümleler kurmasından varılıyor. Ekstra olarak trolling veyahüt Non-rp ihlallerini ekleme gereği duymadım.

#1 - 20.11.2019 00:29
Şahitliğimi onaylıyorum. Kişi Temple bölgesinde etkisiz hale getirildikten sonra 2 kez /q attı ve bir daha gelmedi.

#2 - 20.11.2019 07:57
Re-log attım geldim, internet gitti geldi, tekrar oyuna girdim bu sefer q atmadım. Q attığımı kabul ediyorum fakat bilinçli bir q değil.

#3 - 20.11.2019 08:07
Edit : Trolling hiç bir olay yok, ıc bir olay söylediğim şeyler. Yakında göreceksiniz. iyi roller"

Şikayet açıklanabilir.
« Son Düzenleme: 20.11.2019 12:21 shaxx.exe »

#4 - 20.11.2019 14:06
Re-log attım geldim, internet gitti geldi, tekrar oyuna girdim bu sefer q atmadım. Q attığımı kabul ediyorum fakat bilinçli bir q değil.

Tarafımıza hiçbir şekilde dönüş sağlamadınız, biz sizi yarım saat boyunca beklemek zorunda değiliz. Aracınız patladıktan sonra spawn noktasına koşup tekrar binmeniz bile bir hata, bunları göz önünde bulundurun. IC söylüyorsunuz diye "trolling" kapsamından çıkmıyor yaptıklarınız, yerde yaralısınız ve gerekli rolü gerçekleştirmiyorsunuz. Yönetici kararı.

#5 - 20.11.2019 18:04

Tarafımıza hiçbir şekilde dönüş sağlamadınız, biz sizi yarım saat boyunca beklemek zorunda değiliz. Aracınız patladıktan sonra spawn noktasına koşup tekrar binmeniz bile bir hata, bunları göz önünde bulundurun. IC söylüyorsunuz diye "trolling" kapsamından çıkmıyor yaptıklarınız, yerde yaralısınız ve gerekli rolü gerçekleştirmiyorsunuz. Yönetici kararı.
Evet gerçekleşmedi sebebini söyleyeyim ; 10 dakika bekleme süresi olduğunu zannediyordum  ve o yüzden pm atma gereksimi duymadım, yine de şikayetiniz için teşekkürler. Dediğini gibi yönetici kararı

#6 - 21.11.2019 00:30
@shaxx.exe bu seferlik sizi uyarıyorum eğer hakkınızda bir kere daha böyle şikayet açılırsa, almanız gereken cezanın iki katını alacaksınız. İyi oyunlar.