Konu: Langston_Trueblood / Refuse Role / Aktif PD Rolde Q  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.09.2026 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Langston_Trueblood

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bekhan Nurdi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.09.2026

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır. İhlalin gerçekleşmesi durumunda ceza olarak hapis işlemi, sık sık tekrarlanması durumunda ise yasaklama işlemi uygulanır. Rolden kaçmak için üçüncü parti yazılım ya da sistem açığı kullanılması durumunda 8.2. kuralı, kolluk kuvvetlerine karşı bu ihlal gerçekleştiğinde ise  13.3. ve alt maddeleri işleme alınır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Departman olarak (PD) şahsa/mekana yönelik aktif bir operasyon yürütürken ve rol içerisindeyken, şikayet edilen oyuncu Langston Trueblood rolü devam ettirmek yerine /q atarak oyundan kendi isteğiyle çıkış yapmış ve rolü sabote etmiştir. Şahsın Uzi marka silahı da var. Video da gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahsın Uzi marka silahı da var. Video da gözüküyor.

#1 - 23.09.2026 00:35
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 23.09.2026 01:15
Öncelikle merhaba,

İyi roldü elinize emeğinize sağlık. Ben de bu şikayeti bekliyordum. Ancak bu tarz rol baltalama gibi şeyleri kabul etmiyorum, bi anda interior'a fazla kişi girince sistemimden dolayı oyunum kastı ve bilgisayarımı kapatmak zorunda kaldım. Fark ettiyseniz yavaş yavaş çekiliyorum kenara o sırada fps problemi yaşıyorum. Açmam biraz uzun sürdü bi yarım saatimi aldı. Silah sakladığım vs. yok giden UZI olsun sonuçta oyun oynuyoruz ve bu oyunda kaybetmek de var değil mi ? Yine oynarız yine alırız o problem değil. Silahım silinsin IC jaili yatarım, sonrasında oyuna girdiğimde kimseyi bulamadım. Bulsaydım rolü devam ettirme teklifini yapacaktım .Polis arkadaşlarımızla rolü devam ettirebiliriz. Bu gece bu iş için uyumayacağım.

Herkese iyi forumlar, iyi oyunlar.

Sonuçlanabilir.

#3 - 23.09.2026 01:20

#4 - 23.09.2026 01:40
Merhabalar, Langston karakteri teslim olup tutuklandı, şikayet düşebilir.

#5 - 23.09.2026 20:05
Şikayete konu rol IC şekilde sonuca bağlandığı için işlem yapılmadan K&A.