Konu: Christopher Brown @dolzin GOD!  (Okunma sayısı 168 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.09.2026 15:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Christopher Brown@dolzin
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Arkadaşın videosunda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 14.09.2026 Tarihinde arkadaşa gidip sıkıyorum, düşmanlık sebeplerimiz var. Her neyse, araca geçmesini bekliyorum çünkü bunun arkadaşınada god modeden jail attırmıştım. Araca biniyor bende iniyorum maskemi takıp sıkıyorum camdan hasar almıyor ve kendiside bunu fark edip araçtan iniyor öyle ölmesini sağlıyor. Topluca arkadaş olarak bunlar GOD kullanıyor. Aracını çekince yerde ki kanı görebilirsiniz, kan çıkıyor can gitmiyor?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 15.09.2026 15:09
Bullet Tracer'da mı var? Mermi çizgisi çıkıyor çünkü, yasak bir durum bu?

#2 - 15.09.2026 15:59
Kendi kolsuzluğunu godmode diye mi kapatıyorsun? Kendi povundan neden atmıyorsun bana pmden kaydım açık diye mesaj atmışsın, at senin povdan da izleyelim bi. Farkettiysen artık vur diye arabadan iniyorum, kolsuzluk o derecede. Mermi çizgisi olayı da foruma atılan modu kurdum, içinde varsa bilmiyorum. Modun linkini de atabilirim. Madem yasak neden forumda paylaşılmasına izin veriliyor? Her neyse sonuç olarak kendi povundan at da senden de görelim.
Vurup ss alıp paylaşmasını biliyorsun: https://imgur.com/a/bRdnPnM
Aldığın videoyu at da görelim :)

#3 - 15.09.2026 16:02
Benden bahsedildiği için cevap veriyorum arkadaşınada god modedan jail attırmıştım yazmış yetkilileri güzel kandırıyorsun ama bir yere kadar hile olduğumuzu kanıtlayacak videon bile yok kendi videolarımızdan şikayet açıyorsun vuramıyorsan önüne gelen herkese sıkmayacaksın oynamasını bilmiyorsan kullanmayacaksın o silahı 50 mermi atıp hareket etmeyen adamı vurdun diye seviniyorsun sonra forum açıp yetkilileri bunlar hile diye kandırıyorsun  :)
« Son Düzenleme: 15.09.2026 16:04 bayton »

#4 - 15.09.2026 20:10
Aynı savunma aynı savunma, Stezy yetkili kandırmak mı? 5000dkyı ben yemedim videoya bakarsan arkadaşta Bullet Tracer var mermi izine bakarsanda kafasına gidiyor. Kendi savunmanı yaparkende kolsuz diyordun emin ol farklı platformlardan buraya geçince samptaki çatışmalar basit geliyor, kendi klasmanlarınla konuş ve onlara bahane bul. Oraya düşen kan her şeyi anlatıyor neden o esnada aracı çalışmışken araçtan iniyor ve öyle ölmesini sağlıyor yoksa eli ayağına girdi ve kapatamadı mı?

#5 - 15.09.2026 20:40
Dostum sen ona cevap verme bana cevap ver, atsana kendi POV'unu.

#6 - 15.09.2026 20:58
Kendi povumdan canın gözüküyor mu? Elin ayağına dolaşmış bakıyorumda, hile kullanmayın, etmeyin.

#7 - 15.09.2026 20:59
Vuruyorsun ya sonuçta at da görelim. Atmamakta bu neyin inadı çözmüş değilim.

#8 - 15.09.2026 21:02
İnatçı bir keçiyim. Senin Bullet Tracer'dan kafana geldiği belli oluyor. Savunma yapamayıp sabit araçta durduğun halde bana kolsuz diyip savunma yapıyorsun. Kanıt kanıttır!

#9 - 15.09.2026 21:04
Niye videoyu sildin? Ben bunun yedeğini almadım mı sanıyorsun?