Konu: NOOB DM + TROLL - Ammaar Farooqui & Sherpar Shcmerlain - @zazakera49 - @eymenbab  (Okunma sayısı 158 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.09.2026 16:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ammaar Farooqui & Sherpar Shcmerlain - @zazakera49  - @eymenbaba9797

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rashan Coleman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NOOB DM + TROLL

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 16:00'da Motel önünden adımlarken ikili rolsüz bir şekilde bana saldırdı, daha önce ben bu kişileri 1 kere olsun bile görmedim. Birisinin birliği yok diğeri ise seville birliğinde R1 fakat ikiside motel önünde takılıyor ve durduk yere saldırıp laflar ediyorlar, kişiler daha öncesinde birine daha saldırdılar, saldıran kişi dayanamayıp silah çekip düşürdü bunları fakat akıllanmadılar. Adamla role bile girişmeden gelip bana pm attı naber ufaklık naber oğluşum gibi fakat daha önce dediğim gibi 1 kere bile görmediler, troll bir şekilde oynayıp önüne kim çıkıyorsa kışkırtıcı eylemlerde bulunup üstüne NOOB DM eyleminde bulunuyorlar, karakterimin bayılma süresi geçiyor ayağı kalkıyor tekrar düşürüp RK ediyorlar. Böyle insanların bu platformda barınmaması gerekiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/u8ntbzwp, https://hizliresim.com/jyzwzcfb, https://hizliresim.com/z0ree4or

Ek açıklamalar(varsa): Bu ikisi sunucudan ban yemediği sürece ben sunucuyu bir daha oynamamak adına bırakıyorum. Bu rol değil bas bariz troll olduğu belli.

« Son Düzenleme: 13.09.2026 16:21 Halleus »

#1 - 13.09.2026 16:32
Öncelikle aleykümselam. Herhangi bir hatamız yok; kendisine mahallede uyuşturucu satmamasını söyledikçe daha da üstümüze geliyor, "Yok beyaz var kanka" diyor. En sonunda rollü ve emoteli bir şekilde arkadaşım kendisine saldırdı. Saldırınca bir anda /b üzerinden bölmeye başladı, rapor attık o sıra adminler raporumuza bakmadı. Kendisi ayağa kalkıp tekrar bana saldırdı. Bana saldırınca mecburen yere düşmemek adına ben de tekrar saldırdım.

Yere düştükten sonra kinine kapılıp rolü kabul etmedi ve sürekli olarak Roleplay kuralını çiğnedi. Üstelik /do ve /me emotelerini kötüye kullanarak yerdeyken "/do Annesi sikildi mi?", "/do acı çekti mi?" gibi troll ve kine dayalı terimler kullandı. Sonrasında /b ve PM üzerinden "Gerizekalı mısınız, siktir git FiveM oyna, Freeroam oyna" tarzında küfürler etmeye başladı.

Ben bir yere gitmiyorum; kendisi banlanıp sunucudan arındırılsın. Rol bilmeyen, OOC bölüp sürekli Roleplay kuralını çiğneyecek olan birisi hiç oynamasın, oyunu öğrenip gelsin. Ettiği OOC küfürleri de kendisine aynen iade ediyorum.

https://hizliresim.com/titoc7sg

https://hizliresim.com/u8ntbzwp

#2 - 13.09.2026 16:40
Mal sattığımın kanıtı yok, ki satsam bile bu seni ilgilendirmiyor orası sizin mahalleniz değil. Birinizin birliği yok diğeri seville birliğinde, bunu geçtim, karakterimi 1 düşürürsün 2 düşürürsün tam 7 defa düşürdün karakterim her ayağı kalktığında tekrar bayıp düşürdün, üstüne pm attın. Ufaklık ufaklık diyerek, ek olarak şikayet açacağımı bildirdikten sonra da dalga geçiyorsun. O attığım emoteler ile artık sinirlendim gelip sebepsiz düşürüyorsun üstüne /do karakter acı çekiyor mu? /do karakter içine aldı mı? gibi emoteler atıyorsun. Bende dayanamadığım için /do annesi altımda mı? gibi bir cümle kullandım, benim burada yanlışım varsa sadece sinirlendiğim için kullandığım saçma bir emote var. Burada gereken yapılsın, herşey ortada duruyor zaten.

#3 - 13.09.2026 18:37
Kendimle alakalı sorun göremiyorum, Takıldığım sokağa gelip madde satmaya çalıştın ssi mevcut ses çıkartmadım gitmek yerine bana bela olmaya çalıştın legal bir oluşumda illegal rol yaparak beni tahrik ettin laf attın bende /me vererek seni darp ettim sorun göremiyorum. /b kanalından böldün ve /me /do kanalından arkadaşımın annesine küfürler savurdun admin arkadaşın incelemesini ve gerekeni yapmasını talep ediyorum.

#4 - 13.09.2026 19:26
"Gitmek yerine bana bela olmayı tercih ettin" derken ne demek istediğini anlamadım, o sokak size ait değil siz o sokağın birliğinde dahi değilsiniz gelip burada bana mal sattın diyorsunuz fakat mal sattığıma dair kanıtınız yok. Ben orada sadece köşede duruyordum bir kadınla sohbet ediyordum, yanıma yaklaştın sebepsiz şekilde dalmaya başladınız ve tam 7 defa karakterimin baygınlığı bitti tekrar düşürdünüz üst üste RK attınız, dayanamayıp sizden birini düşürdüm kalkıp birşey olmamış gibi tekrar vurmaya başladı, bu troll değil de ne o zaman?

#5 - 13.09.2026 20:31
@zazakera49 @eymenbaba9797 savunmanızda bahsettiğiniz saldırıdan önceki rolü kanıt olarak şikayete ekleyiniz.

#6 - 13.09.2026 20:39
Selamlar, Mal satmaya çalıştığın ssi ben almadım ama kuzenim almış ondan aldım ssi aynı şeyi rolde banada sordun önemseyip almadım.
Ama elimde kanıt var mal satmaya çalıştığın kanıt : https://hizliresim.com/xkrgv3xj
Bunun dışında başka bir şey için savunma yapmama gerek yok orada role gittim gittiğim ve gittiğim adamda OOC ve IC arkadaşım rol devam ederken bize toz satmaya çalıştın reddettik yanımızda dikilip laf savurdun ve seni hood bölgemizde darp ettik emote atarak. IC olarak o bölgede bulunan oluşum ile ciddi bağlantılarım var o yüzden orada illegal rol yapmamda sakınca yok... orada olan oluşum yöneticiside seni dövdü zaten.
« Son Düzenleme: 13.09.2026 20:41 zazakera49 »

#7 - 14.09.2026 00:11
Güzel kardeşim ben o sokakta mal da satarım silah da satarım, orası senin mahallen değil. Sen seville birliğindesin yanındaki arkadaşın birlikte bile değil, motel ne alaka? ve sana laf savurduğumun kanıtını göremiyorum. Gelip kafana göre bana pm atıyorsun ufaklık diye sonra ıc olarak yanıma gelip ufaklık diyorsun dayanamayıp "ufaklık mı? ne anlatıyorsun?" diyorum ve saldırmaya başlıyorsunuz. Tam 7 Kez RK ettiniz, baygın sürem bitiyor tekrar vuruyorsunuz. Buradaki amacınızı söyler misin bana? Unutma bunu başka bir adama daha yaptınız adam çekti vurdu sizi, sokakta gördüğünüz herkesi kışkırtıp saldırıyorsunuz troll yaptığınız bariz belli.
« Son Düzenleme: 14.09.2026 00:14 Halleus »

#9 - 14.09.2026 20:48
Gerekli savunmayı yapanzi ben seni 1 defa rollü şekilde yaralı düşürdüm oda bana laf atığ mal satmaya çalıştın o oluşumun R20 si ile beraber seni dövdüm.