Konu: Joshua Sharp - CR  (Okunma sayısı 80 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.09.2026 21:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joshua Sharp @cakirelpashaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta ev soyarken role girmeye çalıştım, ancak arkadaş çuvalı araca yerleştirdi yoldan gitmesi gerekirken dönüp kaldırımdan geçerek beni ezdi. Saçma  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yanlışlıkla çarpsa birşey demeyceğim ama bilerek yaptığı için açtım.  O:-)

#1 - 11.09.2026 19:56
@cakirelpashaa en kısa sürede savunmanızı yapın.

#2 - 11.09.2026 22:05
Savunma gelmedi, sonuçlanabilir. @Luthien
« Son Düzenleme: 11.09.2026 23:10 shque »

#3 - 12.09.2026 12:00
Kendisine bilerek çarpma gibi bir eylemde bulunmadım, hatta rolde yaptığı gereksiz toxicliğe bile karşılık verip onun seviyesine düşmedim. Sadece "orta parmak çeker" emote'unu atıp uzaklaştım. Hepsi bundan ibarettir.

#4 - 12.09.2026 12:01
Eğer çarptıysam da yanlışlıkla olmuştur, olay hatırımda bile değil. Kendisiyle herhangi bir rolümüz olmamasına rağmen küfürler savurdu, neymiş ev soyuyormuşum :D

#5 - 12.09.2026 12:07
Eğer çarptıysam da yanlışlıkla olmuştur, olay hatırımda bile değil. Kendisiyle herhangi bir rolümüz olmamasına rağmen küfürler savurdu, neymiş ev soyuyormuşum :D

Sokaktaki evi soyuyorsun, birşey dememe rağmen umursamayıp soymaya devam ediyorsun. Hakaret ediyorum, git diyorum. Orta parmak çeker emotu atııyorsun. Sonrasında sokağın ortasından dönüyorsun. Bilerek kaldırımdan geçerek beni eziyorsun.

Ha bir de, 24 saat içerisinde savunmanı bile yapmadın. Sonuçlanabilir.  ::) ::)
« Son Düzenleme: 12.09.2026 12:09 shque »

#6 - 13.09.2026 13:24
Sokakta senden hariç kimse yok, nerden anlayabilirim bir oluşumun sokağı olduğunu? Ekstra olarak siz bloklardasınız, ben sokağın karşısında ki evi soydum. Sizin olduğunuz bloklarda ki evlerden birini değil. Sonuçlanabilir.

#7 - 13.09.2026 13:56
Sokakta senden hariç kimse yok, nerden anlayabilirim bir oluşumun sokağı olduğunu? Ekstra olarak siz bloklardasınız, ben sokağın karşısında ki evi soydum. Sizin olduğunuz bloklarda ki evlerden birini değil. Sonuçlanabilir.

Hoodumuz El Corona kanka. Oranın da hood içerisine girdiğini anlayabilecek kadar zeki olduğunu düşünüyorum.

#8 - 13.09.2026 16:28
Ekstra diyeceğim bir şey yok sana dostum, bu kadar toxic davranışlar sergilememeni öneririm. CR konusuna gelecek olursak şikayete bakacak yetkiliye söyleyeceğim yanlışlıkla çarpmış olduğumdur. Zaten kendisini rolde ciddiye almamışım, ettiği küfürler, bana karşı tutumu falan. Emote atıp giderken yanlışlıkla çarpmışımdır. Olay hatırımda değil. Sonuçlanabilir.

#9 - 13.09.2026 16:30
Bilerek çarpmış olsam, bir kaç defa daha gider gelir çarpardım herhalde. Hasarlarda bir tane hasar kaydı var.  :)