Konu: DM Maskeli #59330  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.09.2026 02:34
Arkadaş Belgrad birliğindeyken savaşta olduğumuz için ateş ettim, bu olaydan sonra arkadaş birliğini değiştirip sırf kendini o birlikten göstermemek için başka birliğe geçmiş. Yetkililerin bu durumu inceleyip ondan sonra şikayeti sonuçlamasını arz ederim.

Benim birliğimden çıkan herkese sıkma hakkı doğurmuyor bu dediklerin, adamın çıktığından haberim var. Bizle ilişkisi kalmadı. Artı olarak sıktıkları yer gb, burdan da ceza yemelerini istiyorum.

Sizin birlikten çıkmadan önce sıktım dostum üstü okumadın heralde   :)

Arkadaş sıktığınız gün birlikte değildi, şikayet sonuçlanabilir.

Özellikle forumdan emin olmak için öncesinde sizin birlikte mi değil mi diye kontrol ettik ve ona göre hareket ettik. Görselde de ekip arkadaşımız Armando'yu görüyor ve forumdan kontrol sağlayıp yanına gidiyoruz. Güzel kolpa sıkıyorsun dostum :)

sövmiyim diyorum la sübyan sana ben niye yalan konuşayım adamlarla tartıştık ooc çıktım birlikten

#11 - 10.09.2026 02:36
Arkadaş Belgrad birliğindeyken savaşta olduğumuz için ateş ettim, bu olaydan sonra arkadaş birliğini değiştirip sırf kendini o birlikten göstermemek için başka birliğe geçmiş. Yetkililerin bu durumu inceleyip ondan sonra şikayeti sonuçlamasını arz ederim.

Benim birliğimden çıkan herkese sıkma hakkı doğurmuyor bu dediklerin, adamın çıktığından haberim var. Bizle ilişkisi kalmadı. Artı olarak sıktıkları yer gb, burdan da ceza yemelerini istiyorum.

Hahahaha, loglardan bakılsın birlikten ne zaman çıktığıma. Tabiki varsa, bilipte salağa yatıyorsun ya çok pis şamarlayasım geliyor xD

#12 - 10.09.2026 03:41

Hahahaha, loglardan bakılsın birlikten ne zaman çıktığıma. Tabiki varsa, bilipte salağa yatıyorsun ya çok pis şamarlayasım geliyor xD

Uslubunu koru dostum, kimin neye yattığı belli oluyor. Sonuçlanabilir :)

#13 - 13.09.2026 20:43
Merhaba, şikayet incelendi.

Öncelikle Oyuncu Şikayetleri yeri sizin karşılıklı atışabileceğiniz, toksik yorumlar yazabileceğiniz bir yer değil. Bu yüzden iki tarafa da forumdan susturma verilecek. Ayrıca şikayette adı geçmemesine rağmen yorum yazan isimlere de forumdan susturma uygulanacak.

Ayrıca, videoyu incelediğimizde maskelilerin (Winslow_Thorne) bir Güvenli Bölge olan Market Caddesinde saldırdığı görünüyor. Ne olursa olsun, Güvenli Bölgelerde bu tarz bir saldırı işlemini gerçekleştiremezsiniz. Bu yüzden bu karaktere Güvenli Bölge İhlalinden işlem uygulanacak. Savaş ile ilgili olan konuyu IC bir şekilde aranızda çözmelisiniz.