Konu: Winston Chu DM  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.09.2026 15:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Winston Chu @KoYunaKoYun

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vengadores üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Onaylı hoodu tek başına basmak
+
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın karakteriyle hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen sokağa gelip ateş açıyor. Kapanmış bir birliğe mensup olan arkadaşın oyuna yalnızca DM için girmesinden kaynaklı silahının da silinmesini istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın kulüp binasının çatısından bincodaki karaktere aralıksız kafaya ateş etmesi de harika bir bileğe sahip olduğunu gösteriyor  O:-)

#1 - 06.09.2026 20:25
24 saat içerisinde savunmanızı iletin. @KoYunaKoYun

#2 - 06.09.2026 23:07
ic olarak husumetim olduğu için gelip sıktım ki bu husumeti inkar edemezsiniz, Castucci kapanmadan önce onun bile önüne çıkan bir konuydu bu. Orada Castucciye söz vermiştik ve şuanda Castucci olmadığı için anlaşma da bozuldu doğal olarak. Aimime yaptığın iltifat için teşekkür ediyorum ayrıca, hoodu tek başıma bastığımı da kanıtlarsanız sevinirim yoksa asılsız suçlamaya gerek yok.

#3 - 07.09.2026 00:41
ic olarak husumetim olduğu için gelip sıktım ki bu husumeti inkar edemezsiniz, Castucci kapanmadan önce onun bile önüne çıkan bir konuydu bu. Orada Castucciye söz vermiştik ve şuanda Castucci olmadığı için anlaşma da bozuldu doğal olarak. Aimime yaptığın iltifat için teşekkür ediyorum ayrıca, hoodu tek başıma bastığımı da kanıtlarsanız sevinirim yoksa asılsız suçlamaya gerek yok.

Senin daha şehirde IC'de aktif olarak faaliyet sürdürdüğün bir birlik yok. Nereye sıkıyorsun? Nereye baskın atıyorsun? Kapattığın birliğin ve birlik için kullandığın R20 karakterini bu işe bulaştırman bir ihlaldir.

#4 - 07.09.2026 03:36

Senin daha şehirde IC'de aktif olarak faaliyet sürdürdüğün bir birlik yok. Nereye sıkıyorsun? Nereye baskın atıyorsun? Kapattığın birliğin ve birlik için kullandığın R20 karakterini bu işe bulaştırman bir ihlaldir.

Sen mi karar veriyorsun ihlal olup olmadığına? Ayrıca vurulanlardan biri olmadığını görüyorum rolle alakan yoksa cevap verme hakkını sana kim veriyor? Şikayeti açan kişi benimle muhattap olsun başkaları atlamasın ortaya. Karakterimin birliğinin kapanmış olması sizinle ic düşmanlık geçmişinin sıfırlandığı anlamına gelmiyor, şimdi susup oturun da yetkililer baksın bu işe.

#5 - 07.09.2026 10:04

husumetin var diye kafana göre tek başına hood basamazsın fanboy, bu sunucunun belli kuralları var ve husumet adı altında bu kuralları yok sayarak ihlal gerçekleştiriyorsun. tek kişi basmadığına dair kanıtın var mı?

aim konusuna gelirsek aimbot ve spread köklediğin bariz şekilde belli, şikayet açsam loglar buglı diyip geçeceksin diye tenezzül etmiyorum umarım arkadan vurmak yerine aimine güvenip karşıma çıkarsın :D

Sen mi karar veriyorsun ihlal olup olmadığına? Ayrıca vurulanlardan biri olmadığını görüyorum rolle alakan yoksa cevap verme hakkını sana kim veriyor? Şikayeti açan kişi benimle muhattap olsun başkaları atlamasın ortaya. Karakterimin birliğinin kapanmış olması sizinle ic düşmanlık geçmişinin sıfırlandığı anlamına gelmiyor, şimdi susup oturun da yetkililer baksın bu işe.

şahitlere direkt birliğimi ekledim, ben bincoda yaralıya düştükten sonra yanıma ilk gelen biri r20 karakteriydi, fazla kuyruk acın var anlıyorum ama fazla yükselmemeni öneririm

#6 - 07.09.2026 19:35

husumetin var diye kafana göre tek başına hood basamazsın fanboy, bu sunucunun belli kuralları var ve husumet adı altında bu kuralları yok sayarak ihlal gerçekleştiriyorsun. tek kişi basmadığına dair kanıtın var mı?

aim konusuna gelirsek aimbot ve spread köklediğin bariz şekilde belli, şikayet açsam loglar buglı diyip geçeceksin diye tenezzül etmiyorum umarım arkadan vurmak yerine aimine güvenip karşıma çıkarsın :D

şahitlere direkt birliğimi ekledim, ben bincoda yaralıya düştükten sonra yanıma ilk gelen biri r20 karakteriydi, fazla kuyruk acın var anlıyorum ama fazla yükselmemeni öneririm

Bir ihlal varsa bunu şikayeti açan kanıtlamalıdır sizin kanıtlayamadığınız bir olay için benim birşey yapmama gerek yok umarım bunu idrak edebilirsin, fazla cevap vermeyeceğim dediklerim seni incitmiş ki 50 satır iftira atmışsın otur yerine kardeşim alt tarafı 2 pixel bir oyunda düştünüz bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

#7 - 07.09.2026 22:23

Bir ihlal varsa bunu şikayeti açan kanıtlamalıdır sizin kanıtlayamadığınız bir olay için benim birşey yapmama gerek yok umarım bunu idrak edebilirsin, fazla cevap vermeyeceğim dediklerim seni incitmiş ki 50 satır iftira atmışsın otur yerine kardeşim alt tarafı 2 pixel bir oyunda düştünüz bu kadar sinirlenmeye gerek yok.

Sen öyle diyorsan öyle olsun pixel player. Hasarlarda tek kişiden hasar aldığım için ve çatıda da tek kişi gördüğüm için tek kişi geldiğini varsayıyorum gerisi yetkili kararına kalmış

#8 - 10.09.2026 13:55
konu oyuncu şikayeti kısmında gözükmediği için atılan mesaj*

#9 - 10.09.2026 16:40
Merhaba, şikayet incelendi.

Winston Chu karakterinin bulunduğu oluşum White Vice Lotus Clan, şu anda aktif olmayan ve oluşum tanıtımlarında arşivde yer alan bir konumda olduğu için bir nevi sivil sayılabilecek bir konumda. Yeni DeathMatch & İllegal Organizasyonlar Kural Güncelllemesi kapsamında,

"Birliklerde artık en az 1 ay önce kendi konusuna/karakter tanıtımına rol ss'i/mesajı atmamış kişiler hiçbir şekilde çatışma rollerine giremeyecek." kuralından kaynaklı olarak Winston Chu karakterine İllegal Kural İhlali kaynaklı olarak işlem uygulanacak. Her ne kadar IC olarak sıkıntılı olsanız da, kurallarımız dahilinde bunu çözmeniz gerekmektedir.