üstelik belirtme gereği duydum, şikayeti vurulan arkadaş yerine yanındaki herhangi bir arkadaşı açmış.. Ne alaka? 
Hayırlı geceler diliyorum, Xenon1453 İstanbulun fethi kardeşim. Artık kiminle ne rol yaptın ne dümenler çevirdin, astral seyehatte mi rol yaptın? En ufak bir fikrim yok. Videoda gördüğün üzere, eğer hipermetrop gözlere sahip değilsen veyahut madde kullanmıyorsan orada olmadığımı göreceksin. Şikayet konusuna gelecek olursak ben vurulduğumu arkadaşlarımdan öğrendim. Normal şartlarda benim şikayet açmam gerek, doğrusun fakat arkadaşlarım benden önce davranarak bu iletiyi tarafınca yollamışlar. Madem kendini suçlu görmüyorsun, burada yarım ağız konuşmanı gerektirecek bir durum yok. Yapman gerektiği gibi iletiye olanları klavye delikanlılığı yapmadan yazarsın. Şikayet daha fazla uzamadan sonuçlanır.

Belli ki doğruları konuşmak işine gelmiyor, ilk defa bu senaryoyu yaşamıyoruz. DM atıp boş savunma yapan insan çok tanıdık, senin yerin ayrı ama bende. Aşırı derece saçmaladığını görmedim. İyi roller iyi forumlar, PLR LADBROKE ROADMANZ da en iyi birlik bu arada.