Konu: [05.09.2026 - Maskeli 66817, Maskeli 62844] Non RP, Retarted RP, Refuse RP, Mix  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.09.2026 02:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli 66817, Maskeli 62844

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura Castellani, Luna Castellani

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Retarted RP, Non RP, Refuse RP, Mix
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Maskeli 66817 kişisi ile bir tartışmaya girdim, olay kızışınca işler büyüdü. Birbirimizle kavga etmeye başladık ve canlandırdığım karakterim cılız birisi olduğu için direkt arabama koştum. Arabamda kendimi korumaya aldım ve *kişilerin üstüne sürer, onları korkutur* diye birçok kez emote verdim. Bu emotelara zaten 66817 kişisi hiçbir uyum göstermedi. Bunları kanıt 3'deki spoiler kısmına eklediğim fotoğraflarda bulabilirsiniz.) Sonrasında aniden ekstradan, nereden geldiği belli olmaksızın bir motorcu kişi belirdi. 66817 kişisi telefonla çağırmadı, buna dair bir emote bile vermedi (Eğer varsa kanıtlarıyla sunabilir.). Bunu yüklediğim kanıt 1 videosunda bulabilirsiniz. Olaylar ilerleyince bir süre uzaklaştım ve nasıl olduğunu anlamadığım şekilde kişileri yaralı buldum. Karakterim hemen üstlerine koşup *onları yerde tekmeler, üstüne tükürür, morartır* diye emotelar verdim. Anlayacağınız kişiyi bir süre yerden kalkamayacak şekilde dövdüm fakat yaralı süresi bittikten sonra bir anda üstüme koşmaya başladı anlamadığım kadarıyla. Bunu kanıt 2de bulabilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
KANIT 1:

KANIT 2:

KANIT 3

Ek açıklamalar(varsa):
Maskeli 66817 kişisi için non rp, retarted rp, refuse rp, mix ihlallerinden şikayetçiyim.
Maskeli 62844 kişisi için sadece mix ihlalinden şikayetçiyim.
« Son Düzenleme: 05.09.2026 03:03 -omer »

#1 - 05.09.2026 03:03
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 05.09.2026 03:03
şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 05.09.2026 03:24
Merhaba, tek savunma yazacağım daha fazla tartışmaya gerek yok arkadaşın rol desteğine ihtiyacı var çok belli.

Kurallarda belirtildiği üzere VDM yasak sunucuda, arkadaş bunun bilincinde değil + olarak yaralanmalı roller için izin alınması gerektiğini de bilmiyor ama tek emote ile bacaklarımı kırabileceğini düşünerek VDM atıyor(!), arkadaş aracı üzerime sürerken kaçıyorum tek taraflı ilerlediğini zannediyor arkadaş rollerin.  :garip:

Belirtilen kural ;
Spoiler: GösterGizle

Mixing demiş arkadaş ama kavganın ilk başladığı andan itibaren chat'i ss aldım, herhangi bir pm den iletişimim yok arkadaş ile ek olarak ileteceğim video da arka plan sesi açık, herhangi bir sesli sohbet vs yok, kendince hayal dünyasında arkadaşımız.

Mixing için kanıtlar ;

Kavganın başladığı ilk chat;

Chat devamı;

Chat devamı;

Zaten son SS'den sonra arkadaş "ezemediği" için kaçıyor gidiyor, herhangi bir MIX söz konusu değil.

Arkadaşın yaptığı rollerden bir SS;

Bu arkadaşımızın yaptığı "üzerine tükürür, balgam atar, yerde defalarca tekmeler, morartır" gibi rollerin tamamı aşağılayıcı rol kapsamına giriyor ve arkadaş herhangi bir yaralama izni almadan ilk önce sözde araç ile ezip bacaklarımı kırıyor daha sonrasında tekmeleyerek her yerimi morartıyor.  :-\

Bu arkadaşımızın rol desteğine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum, gereken rol desteği verilmesini talep ediyorum, rol desteği verilmeyecek ise bu arkadaşımızın yaptığı ihlallerden dolayı ceza almasını istiyorum, savunma bu kadar.

Arkadaşımızın sözde beni "araçla ezdiği" video, iyi seyirler.  :garip:

« Son Düzenleme: 05.09.2026 03:33 Rusky »

#4 - 05.09.2026 03:43
Araç konusu:
Karakterim cılız olduğu için korkup aracına sığındı ve araçtayken vurmaya devam ettikleri için karakterim korkutma amaçlı üstlerine sürmeye başladı. (Sistemsel bir şekilde değil, sadece emote verdim.) Sizin bahsettiğiniz sözde yaşanan VDM olayıysa sistemseldir. Fakat karşı taraf bundan korkup kaçmadı, aracın üzerine koşmaya ve araca vurmaya devam ettiler. Gerçek hayatta üzerinize bir araç sürdüğü zaman siz o araca koşup vurmaya mı çalışırsınız? Pek sanmıyorum. Arkadaşlar üzerime koşmaya devam ettiği için durumu engellemek amaçlı üstlerine sürdüm, bacak kırma emotesi verdim, niyetim kalıcı hasar rolü değildi zaten. Böyle bir talebim olsaydı /yap'dan izin alırdım. Amacım kavgadan kurtulmak için insanları korkutmak ve kaçmaktı.

Mix konusu:
Yüklediğiniz fotoğraflarda ve videoda Maskeli 62844 kişisinin bir anda ansızın olaya dahil olması için herhangi bir çağrı bulunmuyor. Mix olmadığına dair bir kanıtınız da bulunmuyor.

Kalıcı hasar rolü, detaylı anlatım:
Herhangi bir kalıcı hasar rolü yapmadım, kavga esnasında gerçekleşen duruma göre rolü şekillendirdim. Karakterler arasında bir kaos oluştu ve karakterim beni döven şahsı yerde görünce gidip tekmeledi. Burada beklediğim şey tekmelenen bir insanın tekrardan hiçbir şey olmamış gibi yerden kalkamaması. Morartır kelimesinin emoteuma eklenmesinin sebebi ise tekmeleme şiddetinin arttığını vurgulamamdır. Tekmelenen bir insanın tak diye ayaklanıp üstüme koşması gerçekte pek mümkün gelmiyor.

« Son Düzenleme: 05.09.2026 19:13 -omer »

#5 - 05.09.2026 03:45
Tamam, sonuçlansın.  O:-)

#6 - 06.09.2026 21:28
Merhaba, şikayet incelendi.

- bir oyuncuyu tiksindirebilecek her türlü uygunsuz davranışlar sunucuda yasaktır, bu nedenle Jan Pfeffera karakteri "Uygunsuz Roller" kapsamında ceza alacak.

Elias Sarkisyan karakteri yaralıya düştükten sonra tekrar saldırıya geçtiğinden dolayı Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.

Josh Robertson karakteri yaralı haldeyken yaralı rolüne uymadığı için Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak.

« Son Düzenleme: 10.09.2026 17:39 Luthien »