Konu: delete the game  (Okunma sayısı 195 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.09.2026 16:30

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ferdinanda_Ripper @eymenreis  - Julian_Miller @Stoppersingle - Johnny_Miles @MERDOCAN  - Vito_Ricci @no1credit

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jermaine_West / Malcolm_Carter

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİXİNG / YARALI KURAL İHLALİ / İLLEGAL KURAL İHLALİ / LOW RP / DM / SÜREKLİ RP / TÜRKÇE TERİM / FEAR RP (Vito Ricci) / EMOTESİZ SALDIRI / POWERGAMİNG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vito_Ricci karakterinin 3 kişi tarafından dövülmesi ve yaralıyken bize fear rp yapmayı reddedip küfürler etmesi ve illegal olmasına rağmen polisi arayıp ihbar vermesi, 2 kişi onu araca bindirmemize rağmen role uymaması, sonrasında 3-4 araç gelip bize saldırmaları ve brawl rolünde ateşli silah kullanmaları ve dövülüp vurulmalarına rağmen yaralı rolü yapmamaları ve türkçe terim vakası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

VİTO_RİCCİ YARALI KURAL İHLALİ X Sürekli roleplay / role uymama                                                                                         
Spoiler: GösterGizle

İLLEGAL KURAL İHLALİ X YARALI KURAL İHLALİ

MİXİNG + TÜRKÇE TERİM + POWERGAMİNG

(BRAWL ROLÜNDE SİLAH) İLLEGAL KURAL İHLALİ + DM / YARALI KURAL İHLALİ (TEKRARDAN)

Ek açıklamalar(varsa): Cezalarını alsınlar, mix yaptıkları apaçık ortada, Vito_Ricci karakteri yaralı rolü yapmıyor, illegal olmasına rağmen polisi arıyor ek olarak Mixing yaparak ekibini olay yerine topluyor. Sonrasında brawl rolünde silahla ateş açacak kadar kötü durumdalar.
Uzi ile ateş açılıyor, sonrasında arkadaşım kendi silahı ile karşılık veriyor, bu detayı es geçmek istemem.
Yeşil kıyafetli arkadaş vurularak düşüyor sonrasında ayağa kalkıp koştuğunu görebiliyoruz.

#1 - 04.09.2026 16:47
Benim buradaki ihlalim nedir? Söylermisiniz?

#2 - 04.09.2026 16:49
Benim ne gibi bir ihlalim olmuş? Anlatır mısınız?

#3 - 04.09.2026 17:00
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 04.09.2026 17:08
Merhaba, toplu savunmamız bu şekildedir.

Vito karakterinin yapmış olduğu ihlallerin farkındayım bu konuda bir savunma yapmayacağım, gelelim diğer bahsi geçen ihlallere.
Birliğimiz bir savaş sürecinde, hood etrafında sürekli tetikte geziyoruz. Bahsi geçen olay ise hemen hoodumun hemen arkasında. East Beach tarafının arkası, mix konusu için söyleyebileceğim şey bu. Ek olarak olay bölgesine geldikten sonra sms ile birlik üyelerime konumu paylaşıldı.
bknz: https://hizliresim.com/pai6omdk

Brawl esnasında silah çekme konusuna gelelim, brawl sona erdikten diğer arkadaşlar düşürüldükten sonra Malcolm Carter karakteri araca binip kaçmaya çalıştı, kaçmaması adına aracının tekerlerine ateş edildi. Herhangi bir karakter silah ile  yaralı konumuna düşürülmedi. Malcolm karakteri ise silah çektikten sonra direkt Malcolm karakterine ateş açılmaya başladı.

Bizim tarafımızdan açılan şikayet ve açıklaması ;  https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=192756.msg1540767#msg1540767
Merhaba, arkadaşlar sivil karakterle bir birlik üyemi yaralamışlar yaralama noktası ise birlik hoodumun hemen arkası, bir savaşta olduğumuz için de sürekli hood etrafında tur atma sekansındayız. IC olarak o noktaya geldiğimizde Vito karakterini yerde görüyoruz, araçtan inip olayı yatıştırmaya yönelik hamleler yapmama rağmen (karşı taraftan daha kalabalığız) karşıdaki arkadaşların birliği bile olmamasına rağmen bir birliğin r19'una karşı herhangi bir fear rp ve bir sivil rolü göstermediler. Olayı direttikçe sonuç brawl'a dönüştü brawl öncesinde ise Bryson Brooks karakteri brawl olacağını anlayınca aktif rolde canını fullüyor, ve Şinitzel yüketiyor. Kişileri düşürdükten sonra hakaretler ettik kişiler hakaretlere karşı yerdeyken cevap vermeye devam ettiler, dövülmelerine rağmen araca binip hiç bir şey olmamış gibi ayrıldılar. Brawl esnasında kaçışan Malcolm karakteri araca bindi ve inmesi için emote attım, role uymaması sonucunda aracının tekelerine ateş edildi. Ardından kişi silahını çıkartıp ateş açtı. (Sivil bir karakter)

« Son Düzenleme: 04.09.2026 18:53 Stoppersingle »

#5 - 04.09.2026 17:36
Merhaba, toplu savunmamız bu şekildedir.

Vito karakterinin yapmış olduğu ihlallerin farkındayım bu konuda bir savunma yapmayacağım, gelelim diğer bahsi geçen ihlallere.
Birliğimiz bir savaş sürecinde, hood etrafında sürekli tetikte geziyoruz. Bahsi geçen olay ise hemen hoodumun hemen arkasında. East Beach tarafının arkası, mix konusu için söyleyebileceğim şey bu. Ek olarak olay bölgesine geldikten sonra sms ile birlik üyelerime konumu paylaşıldı.
bknz: https://i.hizliresim.com/iqrqtwgp.png  https://hizliresim.com/pai6omdk

Brawl esnasında silah çekme konusuna gelelim, brawl sona erdikten diğer arkadaşlar düşürüldükten sonra Malcolm Carter karakteri araca binip kaçmaya çalıştı, kaçmaması adına aracının tekerlerine ateş edildi. Herhangi bir karakter silah ile  yaralı konumuna düşürülmedi. Malcolm karakteri ise silah çektikten sonra direkt Malcolm karakterine ateş açılmaya başladı.

Bizim tarafımızdan açılan şikayet ve açıklaması ;  https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=192756.msg1540767#msg1540767
Merhaba, arkadaşlar sivil karakterle bir birlik üyemi yaralamışlar yaralama noktası ise birlik hoodumun hemen arkası, bir savaşta olduğumuz için de sürekli hood etrafında tur atma sekansındayız. IC olarak o noktaya geldiğimizde Vito karakterini yerde görüyoruz, araçtan inip olayı yatıştırmaya yönelik hamleler yapmama rağmen (karşı taraftan daha kalabalığız) karşıdaki arkadaşların birliği bile olmamasına rağmen bir birliğin r19'una karşı herhangi bir fear rp ve bir sivil rolü göstermediler. Olayı direttikçe sonuç brawl'a dönüştü brawl öncesinde ise Bryson Brooks karakteri brawl olacağını anlayınca aktif rolde canını fullüyor, ve Şinitzel yüketiyor. Kişileri düşürdükten sonra hakaretler ettik kişiler hakaretlere karşı yerdeyken cevap vermeye devam ettiler, dövülmelerine rağmen araca binip hiç bir şey olmamış gibi ayrıldılar. Brawl esnasında kaçışan Malcolm karakteri araca bindi ve inmesi için emote attım, role uymaması sonucunda aracının tekelerine ateş edildi. Ardından kişi silahını çıkartıp ateş açtı. (Sivil bir karakter)

Malcolm Carter karkteri brawla dahil bile değildi attığım fotoğrafta gözüktüğü gibi tekere sıkma işi yok, direk uzisini çekip sıkar diye emote attı. Silahlı çatışmaya tepki olarak  Malcolm Carterde silah çekti. Savaş sürecinde olup sürekli gezdiğini mix yapmadığını söylemiş arkadaş,  şans eseri 2 araba tamda olayın olduğu yeri buldular, ardından 2 araç daha geldi araçlar geldikten sonra sms attılar, kendi attığı fotoğraflarda görüldüğü üzere "Yukarı çıkın, çabuk gel" konum veya kavga olduğunu belirtmiyor ve ne zaman attıklarıda belirsin hatta ikiside chatleşme esnasında sadece birtane konum iletisi var mixing olduğuna adminler karar verecek,

Vitto Riicci karakteri zaten hiçbir rolümüze uymadı, bayıldığı ve başında 3 kişi olmasına rağmen ne fear rp yaptı, ne emotelerimize uydu, yaralı rolü yapmayıp sürüklenirken bizi polise şikayet etti, santa bulvarı adam kaçırma diye telefon açıyor sürüklenirken.

Yaptığı ihlalleri saymakla bitmez.

#6 - 04.09.2026 17:49
Olay esnasında tam olarak ne yazmam gerekiyordu?  Mix yaptığımızı söylüyorsun kanıt atıyoruz bu sefer de  kanıt beğendiremiyoruz, yargılamayı bırak sadece şikayetine bak. Senin için savunma yapmıyoruz, ikili atışmaktansa savunma yapıp bırakıyorum.
Malcolm Carter'ın ateş açtığı screenshot ise.

#7 - 04.09.2026 18:48
Olay esnasında tam olarak ne yazmam gerekiyordu?  Mix yaptığımızı söylüyorsun kanıt atıyoruz bu sefer de  kanıt beğendiremiyoruz, yargılamayı bırak sadece şikayetine bak. Senin için savunma yapmıyoruz, ikili atışmaktansa savunma yapıp bırakıyorum.

Dostum sana bir hakaret etmiyorum şikayetinde yaptığın savunmayı yetersiz buldum bu şikayette bende olduğum için sana karşı cevap verdim, seni ic occ tanımam bir düşmanlık beslemem. böyle bir role girmemiz bile saçma emin ol. Senin birliğine aldığın r1 serverdeki herkesle tartışıyor ve kavga ediyor. Sende bu adama birlik r19'u olarak uyuyorsan o senin problemin, mixing kanıtını eleştirmemin sebebi o adamlar oraya geldikten sonra sms atıldı. Smsten sonra başka bir araç veya başka bir kişi gelmedi, Attığın ss'te gözüktüğü gibi ilk olarakda siz ateş ediyorsunuz.

#8 - 06.09.2026 19:14

Şikayetteki kanıtlarda herşey ortada. İlk silahlı saldırı sizden geliyor. Bunun karşılığını silahla almanız doğal.

#9 - Bugün, 04:17
Merhaba, şikayet incelendi.

Anlaşmalı brawl rollerinde silah ile sıkılamaz fakat kendiliğinden gelişen brawl rollerinde silah sıkılabilir, bunda hata görülmedi.

Vito Ricci - Fear RP - Refuse RP - İllegal Kural İhlali - Türkçe Terim kapsamında cezalandırılacak.