sağdan soldan 50 tane adam sıkmış sana sen kime açtın şikayeti kardeşim?
hasarlar var mı sende?
Orada 2-3 birlik neredeyse birbirleri arasında savaşıyordu, bir ton adam var,seni illa seninvurmaya calistigin adam vuracak diye bir şey yok sağda solda da adam vardı.
Bir araba 3 m4 sana sıkıyor kendimiz açısından konuşuyorum şayet bizim arabadan biri sıktıysa bir zahmet mermi sana bir tanesi denk gelsin kardeşim eğer wall shot olsaydı ve hile olsaydı sen sadece bir mermi yemezdin orada düşer bayılırdın
ek;
Bu şikayet başlıca diğerleri açtı biz de açalım mantığıyla açılmıış, muhtemelen kendi aranızda anlaştınız ama işin gerçeği bu.
Dostum sizin hile olduğunuzu düşünerek size şikayet açan ilk biziz zaten

Sizi şikayet eden diğer oyuncular bizi ilgilendirmiyor, biz şikayeti size karşı kinimiz ya da kötü amaçlı açmıyoruz. Hile olduğunuzdan şüphelendiğimiz için bu şikayeti açtık. Bunu yapmaya her oyuncunun hakkı var. Siz şunu anlamıyorsunuz, yaptığımız rolleri gerçekmiş gibi algılayıp bizi kötü düşünüyorsunuz. Biz burada rol yapıyoruz, hepsi roleplay. Karakterler gerçek değil, yaptığımız roller adı üstünde rol. Bu kadar kendinizi ele vermeyin şuna. "Diğerleri açtı biz de açalım mantığıyla açılmış" demen bile dediğimi doğruluyor. Yapmayın gözünüzü seveyim. Siz hile olun ya da olmayın, biz bu şikayeti açmazsak diğer hile kullananlar daha rahat hile kullanıp sunucudaki oyuncuların rollerini mahvedecek. Sunucunun düzeni için bu forum ve şikayet sistemi oluşturulmuş.
@WesleySneijder in attığı ikinci kanıt bana ait. Buraya atmamın sebebi ise aynı sebepten dolayı ayrı bir şikayet oluşturup forumdaki konuları çoğaltmamak için, yönetim isterse ayrı bir şikayet oluşturabilirim sorun değil. Biz elimizdeki sizin hile kullandığınızı düşündüğümüz anların videosunu attık, gerekli açıklamalarımızı yaptık. Sizde hile değilseniz bunu savunmanız gerekiyor, birbirimize iftira atmaya gerek yok. Teşekkür ediyorum.