Konu: Archie Watkins emotesiz saldırı&dm  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2026 21:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Archie Watkins @swarthy333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2026  21:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk bırakmıştım geldiğimde arkadaş elinde uzi ile başımda dikiliyordu.Reklam ve sürelerinden de anlaşılacağı üzere chatlogta uzun süre içinde silah emotesine dair bir belirti yok.Oyuna döndüğümde bir şey demedi,ben de araç bagajıyla biraz oyalanıp yerime oturduğumda direkt emotesiz saldırdı.Sonradan bir emote verdi ama bunu saldırmadan önce vermeliydi ve silah çekecek&saldırıya gidecek bir küfürleşme,muhabbet vs geçmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Durum ortada tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.Ceza alıp almaması benim için sorun değil ama kesinlikle bu tip oyuncuların bu tip rol tarzı yaptırımsız kalırsa artarak devam edeceği düşüncesindeyim.

#1 - 30.08.2026 22:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Archie Watkins @swarthy333

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.2026  21:21

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Afk bırakmıştım geldiğimde arkadaş elinde uzi ile başımda dikiliyordu.Reklam ve sürelerinden de anlaşılacağı üzere chatlogta uzun süre içinde silah emotesine dair bir belirti yok.Oyuna döndüğümde bir şey demedi,ben de araç bagajıyla biraz oyalanıp yerime oturduğumda direkt emotesiz saldırdı.Sonradan bir emote verdi ama bunu saldırmadan önce vermeliydi ve silah çekecek&saldırıya gidecek bir küfürleşme,muhabbet vs geçmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Durum ortada tarafımca başka bir ileti gelmeyecektir.Ceza alıp almaması benim için sorun değil ama kesinlikle bu tip oyuncuların bu tip rol tarzı yaptırımsız kalırsa artarak devam edeceği düşüncesindeyim.

Merhabalar öncelikle, "Afk bırakmıştım geldiğimde arkadaş elinde uzi ile başımda dikiliyordu." dediğine gelirsek; Bunun tamemen bir yanılmaca ve yönetimi kandırmak için ortaya atılmış birşey olduğunu ikimizde çok iyi biliyoruz. Elimdeki Ekran görüntülerinde oyunda olduğun fakat role hiç bir şekilde cevap vermediğin açıkça belli. Uzi ile beklediğim konusuna gelirsek, orada alt tab atmıştım müziği değiştirmek için o sırada silah elimde gözükmüş olmalı. Bunu role hiç bir şekilde yansıtmadım zaten. Rolde herhangi bir silahı sana doğrultmadım ya da buna dair bir Emote'da vermedim.

"Oyuna döndüğümde bir şey demedi,ben de araç bagajıyla biraz oyalanıp yerime oturduğumda direkt emotesiz saldırdı.Sonradan bir emote verdi ama bunu saldırmadan önce vermeliydi ve silah çekecek&saldırıya gidecek bir küfürleşme,muhabbet vs geçmedi."
Rolde yanına rollemek için gitmiştim fâkat hiç birşey demedi, aktif olduğu hâlde role girmedi. Emote konusuna gelirsek, emote verdim fakat /ame üzerinden verdim. Bunu takip etmen gerekirdi en azından. Role hiç bir şekilde uyum sağlamadın. Eğer afk olsaydın neden düştükten sonra PM üzerinden "?" attın? Zaten birliğimiz tarafından kişi CK oldu, fakat her getirdiği yeni karakteriyle aynı yerde aynı rolleri yapıyor ve bu sefer rollerede yanıt vermiyor. Rollere yanıt vermediği zaten savunma olarak ekleyeceğim Ekran görüntülerinde gözükebilir. Aktif role hiç bir şekilde uymuyor kendisi, gereken kararı Sayın Vice Yönetim Ekibine bırakıyorum, savunmam bu kadardı. İyi roller.
Oyunda aktifken role uyum sağlamadığının kanıtı:

https://hizliresim.com/wmyglore
Brawl rolü dönerken rolde emote attığımın kanıtı:
https://hizliresim.com/2mf8clow

:-[Herkesin Zafer Bayramı Kutlu Olsun :-[

#2 - 30.08.2026 22:56
 "Role uymuyor" tanımına dair bir emote yok.Hani uymadığım bir eylem,emote vs olsa tamamdır.Ekranı açtığımda başlıyor DM zaten farkındaysan afk iken dm yaptığına dair bir şey söylenmedi.Cümle kurduysan vs afk idim he afk değil say sorun yok.Afk olmasam bile cevap vermediğim herhangi bir emote vs var mı? Role uymuyor diyorsan ortada bir eylem olmalı.Onun dışında gerçek hayatta da insanlar başkalarının sözüne karşı cevap vermeyebilir,susabilir zaten bunu role uymama olarak göremezsin.Aktif bir rol içinde de afk bırakmadım zaten.Emoteyi dm den sonra verdin kararını da yönetim verir.Ama silahla gelip silahı emotesiz şekilde saklaman,yumrukla saldırman da göz önünde.

#3 - 30.08.2026 23:15
 Bu arada "birliğin tarafından ck edildiğine dair" bi kanıt örnek vs atabilecek misin? Var mı? Kendi kurduğun cümlenin bir dayanağı olmalı. Sen mi yalan söylüyorsun? Seni mi kandırdılar?

#4 - 31.08.2026 04:46
Şikayet incelendi, emote verme noktasında bir ihlal görülmedi, DM konusunu da IC şekilde ilerletebilirsiniz. @OldSaga afk kalacağınız zaman insanlara açık alanlarda değil, interior içlerinde afk kalmaya özen gösterin lütfen.