Konu: Toplu şikayet 30.08.26  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2026 15:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thiago Pachanga, Santiago Reyes, Noam Basayev

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ricco Del Capo, Dolzin Bayton

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.08.26 15.30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Motorsikletli bir arkadaş geldi bize bir soru sordu ardından arkadaşları geldi. Bizim arkadaşımız gelen adama naber şişko dedi ve hepsi bir anda yumruklamaya başladı

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/tynki0

Ek açıklamalar(varsa): Baya low rp

#1 - 30.08.2026 15:49
Max motorcu ekibi, herkesten üstün ya hani

#2 - 30.08.2026 16:46
Selamlar, kendi adıma savunma yapacağım. Oradan geçerken satılık işletme varmı diye sorduk, varmı bu çevrede diye adamlar la role devam ederken biri arkadaşıma Şişko dedi, bunu sık sık yaptığı için bizde kendilerine saldırdık ve ek olarak bize saldırmak için kendisi emote hazırlamış agrasif bir oyuncu yapısına sahip insanlar.

Motorcu değiliz sadece hoşuma gittiği için motor kullanıyorum yetersiz roleplaydan ban yemenizi yönetimden talep ediyorum.

#3 - 30.08.2026 16:49
Merhabalar öncelikle, açılan şikayet tamamen gereksiz. Dolzin Bayton Karakteri beni gördüğü her fırsatta İC anlamda "Şişko" kelimesini kullanıyor, oradada bisikletim ile yanaşıyorum ve durduk yere tekrar Şişko kelimesini söylüyor, kavga için yeterli bir sebep olabilir.Noam karakterine sebepsiz yere "Dostunu sikerim" tarzında gereksiz agresif çıkmasıda bir ihlal. Ek olarak videodada daha diyalog halindeyken sopasını çıkartır tarzında bir emote kopyalıyor. Ek olarak yaralı durumdayken yaralı rp yapmayı reddedip kahkaha atıyor.

Son olarak Açıklamasında Baya Low Rp tarzında bir yazı paylaşmış, geçenlerde açtığım şikayette "Low herif" cümlesi geçtiği için ortak nezaketten cezalandırılmıştım Aynı muamelenin bu arkadaşlara gösterilmesini talep ediyorum. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 30.08.2026 16:51 Peniax007 »

#4 - 30.08.2026 17:03
Arkadaşlarla normal bir şekilde sohbet için gelmiştik, ben şarkı açmak için alt taba indim. O sırada arkadaşın chate yazdığı şeyi görüyorsunuz sürekli dm araayan arkadaşlar açıkcası arkadaşlarım kavga edince bende emote verip saldırdım. Bir problem yok gibi gözüküyor, Dostum dedikten sonra sikerim dostunu demek bile yamyamlık düpedüz, arkadaşlar dövebildiklerini dövüyor, dövemediklerine şiikayet açıyor bide low rp fln yazmışsınız bizi motorcu sanıyonuz :D

#5 - 30.08.2026 20:49
Eklemeler yok ise sonuçlanabilir.

#6 - 02.09.2026 02:36
Merhaba, karşıdaki karakteri rahatsız edecek bir kelime söylemişsiniz ve brawl rolü bu doğrultuda gerçekleşmiş. DM için yeterli kanıt görülmedi. K&A.