Konu: Non-RP, /b bölme, Retarted RP, CR  (Okunma sayısı 205 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 27.08.2026 12:40
Oyuncu troll yapıyordu ve rapor atmadan önce uyardım, arkafaşımız zaten ozmeninho tarafından ooc jail aldı 600dk. Rolu zaten kısa tuttuk çünkü sen quit attın bizde bekledik rol uzadı. VCPD Sağa çek dedim evet doğru ama benden rozet göstermemi istedipimde sana gerçek bir rozet göstermedim, saygımı bozmuşsam kusura bakma. Eğer şikayet açtıracak ne yaptıysakta arkadaşım ve benim adıma özür diliyorum. Aynı anlayışı sizden bekliyorum. Sonuçlanabilir.

#11 - 27.08.2026 17:37
Oyuncu troll yapıyordu ve rapor atmadan önce uyardım, arkafaşımız zaten ozmeninho tarafından ooc jail aldı 600dk. Rolu zaten kısa tuttuk çünkü sen quit attın bizde bekledik rol uzadı. VCPD Sağa çek dedim evet doğru ama benden rozet göstermemi istedipimde sana gerçek bir rozet göstermedim, saygımı bozmuşsam kusura bakma. Eğer şikayet açtıracak ne yaptıysakta arkadaşım ve benim adıma özür diliyorum. Aynı anlayışı sizden bekliyorum. Sonuçlanabilir.
Şunu ekliycem sadece quit atmadım crash yedim durduk yere hemen geri döndüm rol bölünmesin diye bunu açıklığa kavuşturayım

#12 - 28.08.2026 02:20
Merhaba, şikayet incelendi.

VCPD oluşumuna dahil olmadan VCPD oyuncusu gibi rol yapıp oyuncuları trollemek hatalıdır. Jerry karakterinin /b kanalını kullanarak sanki bir oyun yetkilisi gibi oyuncuyu uyarması da hatalıdır. Benny Galvez karakterinin herhangi bir rol dahil olma durumu yokken bir anda gelip ezme emoteu vermesi de hatalıdır. Hatalarla dolu bir rol olmuş, bu nedenle her ne kadar şikayet açılan kişiler hatalarının farkında olsalar da işlem uygulanacak. Tekrarlamayın.

Jerry Moncrief karakteri Trolling ve Ortak Nezaket kapsamında cezalandırılacak.
Elliot Ramirez karakteri Trolling kapsamında cezalandırılacak.
Benny Galvez karakteri Car Ramming kapsamında cezalandırılacak.

@Soylu27 etiketlenmediğiniz şikayetlere ileti bırakmamanız gerekiyor. Bu seferlik uyarılıyorsunuz, işlem yapılmayacak. Tekrarlamayınız.