Konu: çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 238 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 22.08.2026 16:52
@bayton Sana gelirsek dostum, orda kendimi tanıtmışım, "Ben Tippie, boğun başını çekiyorum" Dedim sana bu mu agresif? Yanlışlıkla ctrl bastım dostum, ama hiç biriniz bi emote atmadan durduk yere saldırdınız bize, hala bide bayılıp kalkıyor diyorsun, dostum spawn kill atıyonuz. Neyse anlaşamıyoruz sonuçlansın.

#11 - 24.08.2026 15:40
Merhaba, şikayet incelendi.

Öncelikle belirtmem gerekiyor ki gerçekleştirilen role dahil olan herkesin hataları bulunuyor. Başlı başına hatalı bir rol sergilenmiş. Bir rolden memnun değilseniz o anda rolü /b chatten bölmek yerine kanıtlarınız ile şikayet açabilir aynı şekilde oyun içerisinde o anda /rapor komutunu kullanarak yetkililere ulaşabilirsiniz. Rolü ilk /b chatten bölenlere /b kapsamında işlem uygulanacak. Kanıtlarda ilk brawl rolünü başlatanın kim olduğu net şekilde belirli olmadığı için emote kullanmadan saldırı kapsamında işlem uygulanmayacak. /b chatten iletişim kurarken küfür veya karşıdakini rencide edecek kelimeler kullanmamalısınız.

Jamal Blood /b Bölmek, Ortak Nezaket, OOC Küfür
Rashaad Johnson /b Bölmek, Ortak Nezaket
DeShawn Blade /b Bölmek, Ortak Nezaket
DeShawn Walker /b Bölmek, Ortak Nezaket, Türkçe Terim
Ghezzal Bayton Türkçe Terim

Karakterleri belirtilen ihlallerden en üst sınırdan cezalandırılacak. Tekrar böyle ihlaller yapmayınız. Sunucu kurallarını tekrar okumanız önerilir.

Sunucu Kuralları > https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=189.0