Konu: 21.08.2026 - Bobby Chubbly  (Okunma sayısı 178 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.08.2026 16:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Chubbly @AhmetArda

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alina Wang @Mekal
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.08.2026 ssteki saatler

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing, Trolling, Retarted RP, Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu kişi, beni gördüğü yerde kuraldışı /ame'ler atan ve sataşan roller yapıyor, aylardır sürdürüyor. /ame'ler hızlı geçtiği için hiç yakalayamadım ama olduğuna dair birkaç ss ekleyeceğim. Bugün yine hiç tanımadığı karakteriyle durduk yere sataştı, arkadaşıma saçma şeyler fısıldadı, onun eski karakteriyle ilgili rol dışı sorular sordu. Niyetinin ne olduğu belli.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

yakalayamadığım o ame'leri attığını kanıtlamasa bile yardımcı olabilecek ssler;

Ek açıklamalar(varsa): OOC takıntısı yüzünden beni her gördüğünde rolümü berbat etmesinden bıktım artık. Gereği yapılsın lütfen.

#1 - 21.08.2026 16:32
Şahidim.

#2 - 22.08.2026 01:46
bobby karakteri eski bir karakter. (1,5 yıllık) eskiden de içki vermediği için kavga etmiştiniz. Karakterim seni sevmiyor hepsi bu, ki CTRL + N yaptığınız zaman yaydığı koku diye bir muhabbet var. Buna ithafen bok kokuyorsun demişim. diğer SS'lerin üzerinden zaman geçmiş zaman aşımı ki onlarda bile sana bir şey söylenmemiş. Alina karakterine de sadece fısıldama rolü yapmışım. Alina karakteri de bana hakaret etmiş ve agresif yapmış karakterim umursamamış ve geçmiş. Normal bir şekilde sohbet etmişiz. Rol yapıyoruz kasma.

NOT: ooc şikayet açmak için açmışsın dostum üzgünüm. beş ay önce olan ss üzerinden şikayet açıyorsun, arkadaşlarından ss toplayıp şikayet açıyorsun. OOC kin yapan sensin.
« Son Düzenleme: 22.08.2026 02:09 AhmetArda »

#3 - 22.08.2026 02:46
Normal bir şekilde sohbet etmişiz. Rol yapıyoruz kasma.
:manifdog
Spoiler: GösterGizle

Sen 1.5 yıllık diyene kadar fark etmemiştim. Ana karakterin Bobby Chubbly, alt karakterin Bobby Chubby. Eskiden içki vermediği için kavga ettiğimiz hangisi? Beni sevmeyen hangisi? Kafam karıştı biraz. Benim bildiğim şey IC olarak çok kez farklı karakterlerde yanaşma çabaların ve sonucunda reddedilince OOC'ye döküp saçmasapan emoteler ve gereksiz laf atman. Rol yapıyoruz, kasma.

#4 - 22.08.2026 02:56
Bobby Chubbly karakteri Mixing ve Trolling kapsamında cezalandırılacak. Bir oyuncunun eski oynadığı karakter ile mevcut karakteri bağdaştırılmamalı. Bknz: "Sen eski bedeninle olan işleri yapıyor musun?"
« Son Düzenleme: 22.08.2026 03:02 Luthien »